Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robertson

Prośby o seks

Polecane posty

Gość fdfdfdfdfdf
aaaaad ile masz lat? 15? Żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie księżniczek i księciów na białym koniu? To był mój stary, dobry kumpel więc na pewno tak o mnie nie myślał. Znał całą sytuację. Masz zbyt skrajne myśli.

Renatka3000 - bez przesady, każdy ma prawo do swoich decyzji. To w jaki sposób pokazujecie, że macie na niego ochotę?

Tak, oby te wasze decyzje nie miały zbytniego wpływu na innych! Może najpierw odetnij od tego swoją żonę ,a później sobie znajdź kogoś do moczenia??? Na czym lepiej wyjdzie ? Będąc sama, może już z innym czy mając w domu jakieś gówno które ją okłamuje i posuwa jakaś na boku?

Gość aaaaaaad
To był mój stary, dobry kumpel więc na pewno tak o mnie nie myślał. co za kurwa.. brak mi słów.. jak można dawać dupy koledze:O wsadź sobie w tą pizdę dynamit i odpal.. im mniej takich jak ty tym lepiej . ps. nie mam 15 lat, ale co nie tak z białym konikiem ? :D Może tobie wystarczy jak facet ma kutasa i go używa? Ahh no tak ,bo dostać kwiatka chcą tylko małolaty , starszym wystarcza penis w dupie

Gość fdfdfdfdfdf
Robertson, mam wrażenie, że od złej strony chcesz ugryźć temat. Tu piszą głównie kobiety, które mają zbyt mało seksu i bardzo go potrzebują. Twoja kobieta najwyraźniej ma go mniej więcej tyle, ile potrzebuje. Pokazywać, że chce seksu będzie dopiero wtedy, gdy jej go będzie brakować. Nie wiem jak inne kobiety ale ja największą ochotę mam wieczorem. Może Twoja żona też ma jakąś porę dnia? Dla mnie największą zachętą do seksu (jeśli nie mam ochoty) są delikatne pieszczoty, takie które jeszcze nic nie sugerują. Miłe, czułe słówka. Tylko każda kobieta jest inna i nie wiem, czy to akurat podziała na Twoją żonę

Gość aaaaaaad
"Miłe, czułe słówka", pewnie chuj z tym, że facet w głepi duszy myśli ty głupia pizdo :classic_cool:

Gość aaaaaaad
głębi

Gość PACIN
uklęknij i lizu lizu :P

a napisała gdzieś ,że masz? Pisałam mi.in o zołzie której się pali cipa, a ty zapewne znajdziesz 🖐️ Może się umówicie?

fdfdfdfdfdf - o właśnie o to mi chodziło! Dobry trop. Ale pytam się też facetów, którzy mają podobną sprawę ze swoimi kobietami. Upraszczam, że by nie czytać wypowiedzi od początku - ona chce mniej, Ty więcej. Jest wrażliwą osobą. Rozmawiałem z nią o tym - skutek odwrotny. Nie jest zapracowana. Mamy dziecko. Kochanka nie ma - na bank. Co Wasze kobiety, o podobnej charakterystyce pokazują, że chcą seksu z Wami?

jesteś chyba upośledzony.. nie potrafisz wyczuć kiedy twoja kobieta ma ochotę ? :O Może akurat na ciebie nigdy nie ma

Gość zołza32
lekcewaze komentarze tej Pani;-)

Gość zołza32
moze to ona ma jakies problemy i wylewa frustracje na forum..

wrrr nie zluzuje i pewnie zaraz mi pęknie żyłka ,ale wprost nienawidzę zdrady, nie ważne jaki powód- możesz odejść to zrób to kurwa!! Tchórze i idioci , poza tym prości ludzie z prostymi potrzebami :O

tak mam ogromny problem, nie mam na boku facecika który by mnie zerżnął raz na tydzień , powiedział jaka jestem piękna, a później trzasnął drzwiami i do następnego.. tak tego właśnie mi brakuje!! Moje życie na pewno by było piękniejsze!!!

Widocznie zostałaś zdradzona Renatka3000. Nie chcę odejść od żony, wiec Twoja rada odpada.

zdradzona może nie, w pewnym sensie oszukiwana, nie chcę się w to zagłębiać .. Czemu nie chcesz odejść? Łączy cię coś z nią oprócz dziecka? Może ją kochasz? Ale się frustrujesz i chętnie poszukałbyś innej więc się zdecyduj :O

Gość fdfdfdfdfdf
Robertson, a jak często się kochacie?

Nie jestem przyzwyczajony do takich intymnych pytań. Ogólnie - zbyt rzadko, bo mógłbym zdecydowanie częściej. Tym bardziej, gdy widzę co się wokół dzieje, jak jest gorąco....

Dzień dobry :) Robertson i Zołza32, przykro mi, że nie układa Wam sie w małżeństwach, ale uważam, że znalezienie sobie kochanków nie rozwiąże Waszych problemów, a jedynie spowoduje u Was wyrzuty suumienia, bo skrzywdzicie i kochanków, i partnerów i Bogu Ducha winne dzieci. Pozdrawiam

Gość zołza32
Robertson a , mnie po prostu żal i Ciebie i siebie .. męczysz sie i to bardzo

Gość goyaa
Tym bardziej, gdy widzę co się wokół dzieje, jak jest gorąco.... wy chyba faceci trochę inaczej działacie :P Podniecają cię inne dziewczyny ,a wystarczy ci seks z twoją? Gdybym ja miała ochotę na innego faceta to automatycznie tracę na tego z którym sypiam

Gość zołza32
Moraira! to moze masz złoty środek na te rozterki?;-)

A mi tam was nie żal , jak już mówiłam droga wolna 🖐️ Może ewentualnie tego roberstsona, bo coś tam przebąkuje ,że ją kocha, że może nie chce kochanki, ale zołzie życzę kiły