Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ACON

Czuły test ciążowy

Polecane posty

Gość ACON

Witam więc tak 1go czerwca miałam okres 13tego współżyłam z partnerem, staramy się o dzidzie i mam pytanie czy któraś robiła bardzo czuły test ciążowy acon 10mlU juz 5 dni po stosunku i czy pokazał juz ciążę. Pytam bo w sobote ide na imprezkę 18 chrzesniaka będzie alkohaol .... a nie chciałabym pić jak jestem. Jeśli nie wyjdzie to i tak pewnie nie będę piła ale chciałabym juz wiedzieć.

Gość nie nie może bo tu
dopiero po 6-10 dniach od zapłodnienia dochodzi do zagnieżdżenia i wówczas pojawia się hcg który wykrywają testy ciążowe. Test nie będzie wiarygodny. Skoro się staracie to odpuść sobie tak profilaktycznie.

Gość mamamama26
5 dni po stosunku? puknij się w łep - i powiedzmy sobie szczerze - testy sikane nawet w dniu spodziewanej @ nie zawsze pokazują ciąże nawet jak jest - 5 dni po stosunku to jeszcze mogło niebyś zapłodnienia a gdzie tam zagnieżdzenie jeszcze i dopiero potem rośnie beta

Gość ACON
do mamamama26 oczekiwałam normalnej odpowiedzi więc sama puknij się w łęp. W poprzedniej ciąży robiłam test w 7 dniu po stosunku i pokazał co prawda blada krechę ale pokazał a robiłam zwykłym testem i mam z tego synka, więc nie ma reguły. Chciałam tylko wiedziec jak to jest z tymi ultraczułymi testami !