Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje radyy jakiejs

co go bardziej zaboli?

Polecane posty

trzy dni temu zakonczylismy zwiazek bo on mnie zaniedbywal,ciagle gral,mieszkajac razem,praktycznie tylko spalismy razem i oczywiscie ja mu przeszkadzalam,bo on by chcial miec kogos ale najlepiej zeby w ogole nie komentowal jego boskiej gry.dorzucil,ze skoro ja nie chce grac calymi dniami to chyba nie mamy nic ze soba wspolnego.szok.pozniej,ze on nie jest pewny co do mnie czuje.a ciagle mowil,ze kocha.nawet sie wkurzal jak go pytalam czasem czy mnie kocha i mowil,,ze chyba to jasne,i jak w ogole moge pytac. we wtorek wyszlam rano z domu,wzielam pare rzeczy i dzis czw i nie odzywam sie.on we wt napisal do mnie normalnie : co slychac misiaczku,ale nie odp i pozniej napisal dobranoc. co powinnam zrobic? odpisywac tak normalnie? czy moze totalna olewka? chcialabym,zeby sie nad soba zastanowil i nie myslal,ze ja bez niego nie moge zyc?

Gość oiuytre
olej nie odpisuj nie odbeiraj tel a najlepiej to poszukaj innego

Zaboli ? Nic takiego nie zaboli. Nie wracaj do niego za żadne skarby świata.

no ja pamietam,ze jak kiedys bylam z jednym(jeszcze jak bylam gowniara ) to myslalam,ze w ogole mi na nim nie zalezy,rozstalismy sie,on mnie rzucil i choc chyba go nie kochalam,to jego totalna obojetnosc mnie dobijala.ze nie odpisywal,nie rozumialam czemu. moze u facetow jest podobnie? sama nie wiem czy bym wrocila nawet jakby chcial,niestety nie wierze,ze on skonczylby z nalogowym graniem,a co to za zycie z czlowiekiem co nawet nie zdaje sobie sprawy,ze to juz chore :(

Poszukaj wśród mniej zatwardziałych graczy ;) A tak na serio: on Cię nie szanuje, więc i Ty nie musisz go szanować. 🖐️

no wlasnie,powiem szczerze i wulgarnie to mnie wkurwia,jeszcze wyszlo,ze to on mnie zostawil,to znaczy ja w sumie tez z nim nie chce byc skoro PAN nie jest pewny co czuje,jeszcze myslal pewnie,ze bede kolo niego skakac i blagac,zeby mnie kochal.

znowu pol godziny temu napisal co slychac i odpisalam,ze wszystko dobrze a on to ciesze sie i poszlam.go juz tez nie ma

po prostu z nim porozmawiaj i powiedz, co Ciebie boli, co czujesz, czego oczekujesz od zwiazku i od niego po chcesz zaczynac jakies glupie gry w zwiazku - to Was zniszczy

Gość Astoria1985r
Nie odpisuj. Niech się buja. Za parę miesięcy będziesz mieć satysfakcję, że to ty drania zostawiłaś a nie on ciebie.

ja juz mu powiedzialam,o co chodzi,ze chce zeby wiecej czasu mi poswiecal,ale wydaje mi sie ,ze przez te cholerna gre to on mnie traktuje jak wroga!

ja tez w sumie od 13,a co sie stalo,ze mowisz,ze gorzej??zdrada?

Gość olew zawsze dziala na faceta
jesli mu zalezyy

w sumie dobrze,ze jestem z mama,to ta ciagle mowi,ze moge miec lepszego etc wiec jestem dobrej mysli,ale nie powiem,ze jestem szczesliwa.tymbardziej,ze to juz ktorys zw