Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł23wrocław

czy wszystkie dziewczyny są takie jak moja???

Polecane posty

Gość to zostaniesz sam!!!!!!!!!!!!!
a na twoim miejscu kopnelabym w dupe takie szmacicho

Gość martulka28
powinienes zacząć inaczej ją traktować , chce pracować -powiedz ze we wszystkich miejscach chcą ją zobaczyć bo inaczej się nie da , niech sama roznosi CV .Jeśli chodzi o sprzatanie to napisz jej sms - że jak będziecie wspólnie mieszkac to naczynia też nie będą sie same zmywać a pokój sam sie nie posprzata , napisz jej to żartem .

ktoś sobie tutaj robi żart. a więc tak- moja dziewczyna bardzo dobrze się uczy, bardzo oczytana i inteligentna. tylko straszny z niej leń. może dlatego że jej rodzice mają kasę i na wszystko jej dadzą, tak jak wspomniałem mają 3 domy, 2 samochody a jej kieszonkowe to 400 zł. w sumie nigdy nie była nieśmiała, raczej nawet zbyt otwarta. jednak strasznie wykorzystuje innych, zwłaszcza finansowo. nie jest tapeciarą, nie chodzi na solarium, ubiera się drogo ale raczej nie wyzywająco... spodobało mi się w niej ze zawsze jest tak ułożona, pedantyczna... ale nie wiedziałem ze nic nie robi

Gość allabout
Czy ja dobrze zrozumialam,z e ona jest z innego miasta niz Ty, ale chce pracowac w tym, gdzie Ty teraz? Bo jesli tak to co w tym zlego, ze Cie prosi o pomoc, soro jestes tam na miejscu?

Gość allabout
no ale co miala robic, jak jej rodzice tyle kaasy daja? Rozpuscili ja:)

Gość allabout
To milo, ze jej pomagaleś:) dobry chlopak z Ciebie. W sumie dziwne by byki, gdybys nie pomagal...

no nieby tak, nie pisze tutaj by z nia zerwać, bo takiej opcji nawet nie biorę pod uwagę- jest jedyna osobą na której mi tak zalezy, inaczej nie robiłbym tyle dla niej. ale chciałem się poradzic jak z nią postępować

Gość allabout
szczerze z nia pogdac najlepiej:) ale nie przez tel, tylko na zywo:)

Gość allabout
A Ty pomagassz rodzico? I pracujesz?

suwka🖐️ na twoim miejscu to powiedzialabym jej wszystko co lezy mi na sercu:O jak na niej ci zalezy i chcesz z nia byc itd. to staraj sie ja zmieniec choc troszke....

Gość mr tony
Panienka królewna musi uwazac żeby jej korona z glowy nie spadła

Gość allabout
paweł23wrocław studdiuje dziennie mieszkasz z rodzicami? nie pracujesz?

Bez wstrząsu się nie obejdzie. Musi dostać kopa od życia żeby się za siebie wzięła. Tacy ludzie lubią zrzucać winę na innych (nudzi mi się bo TY mi pracy nie załatwiłeś). Powiedz jej, ze za stara dupa jest na wyręczanie się innymi więc niech sama pracy szuka i głowy Ci na zajęciach nie zawraca, bo są rzeczy ważne i ważniejsze i jej nuda nie jest w żadnej z tych kategorii.

studia są trochę dla leniwych ludzi, jezeli ktoś wybiera sie na zarządzanie i rachunkowosc to wiadoma sprawa ze robi to bo mu sie nie chce pracowac bo po takich studiach niema przyszłosci, albo jak ktos studiuje zaocznie...

chce iść na weterynarię więc to nie są jakieś lipne studia... ja studiuje ja natomiast automatykę i robotykę więc też nie są to proste studia. zresztą każdy student obojętnie jaki kierunek studiuje musi się uczyć

no jeśli ona mówi ze pomaganie rodzicom w domu to jest wykorzystywanie jej osoby to powinna sie wstydzić, powiedz ze powinna sama od siebie i bezinteresownie pomóc i sama też zarobic na studia, jest juz duzą dziewczynką i musi sobie radzić, jak teraz sie nie zmieni to za kilka lat przejdzie na Twoje utrzymanie a Ty bedziesz sobie pluł w brodę, ze wtedy jej nie zmieniłeś

Gość laulenkaaaaa
Nie wszystkie, bo wartościowe też się zdarzają. (Twoja raczej do takich nie należy)

masz racje, nie wtrącaj sie do niczego....ale potem za kilka lat nie zakładaj tu topiku typu "moja zona jest bezwartosciową kobietą"

Gość AnitaWro21
Wg Mnie Ona jest troche zbyt wyrafinowana...może poprostu jest nauczona'tak wychowana że takie sprawy załatwiano za Nią w domu...wg MNIE to taka trochę -wygodnisia ...:)albo poprostu prosi Ciebie o pomoc bo może bezsensu jest ciągle przyjeżdżać do Wrocławia ;skoro Ty tam jesteś na Miejscu...