Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa21

idę niedługo na randkę. denerwuje się troche

Polecane posty

bo prawie nie znam tego faceta .. a jeszcze dzisiaj nie najlepej sie czuje ,ale pójdę bo potem on wyjeżdza na miesiąc.. o czym rozmawiać z facetem,którego się prawie nie zna? Miałam wiele takich randek ,ale nie zawsze właśnie rozmowa sie kleiła

Gość PACIN
na kolana przed nim i jazda :D

Gość kłapciowinka
ty tam idziesz rozmawiać? hahaha na "rozmowe" weź prezerwatywy

nie mam zamiaru isć z nim do łóżka ,a na pewno nie dzisiaj ;)

Gość Biooły
na kolana i do pana

ale tak serio to o czym mam z nim rozmawiać? nie znam go , nie wiem o nim prawie nic . romawialismy tylko przez chwilę

Gość PACIN
to w takim razie proponuje z nim pogadać o sexie :D

Gość fdenrgjhb
Ja tez ide, troszke go tylko znam, a o czym mozna rozmawiac..hm, to zalezy ile macie lat.. o pracy, szkole, pasjach..i prooboj utrzymywac kazdy temat jak najdluzej, nie przechodz od razu do nast bo szybko wam ich zabraknie..a potem bedzie glupio wracac do jakiegos inego tematu, tzn starego) o ktorym juz gadaliscie:) powodzenia. :)

a czemu jesteś nastawiona, że nie będzie o czym gadać? Może on jakoś zacznie rozmowę i następne tematy same się będą nasuwać, nie zakładaj, że będzie drętwo, bądź po prostu wyluzowana.

Gość wether
przecież to zależy od tego czym ty się interesujesz, a czym on nie znając ani ciebie ani jego jak można podpowiedzieć o czym rozmawiać? chyba że pogadacie o pogodzie i stanie dróg ;-)

zapytaj o pracę/szkołę , zainteresowania. Potem on zapyta o Twoje...i samo pójdzie :) Ja w nerwach randkowych zawsze nadaje, jak nakręcona. Więc nawet gdy facet był milczący, ja 'kłapałam' tak, że czas szybko leciał i uciekałam do domu :)

Gość kłapciowinkara
powiedz mu: PATRZ NA MOJE CYCKI, będziesz jak Tusk zboczeniec.

Gość odpowiem też ......
skoro prawie nic o nim nie wiesz to potraktuj tą randkę jako zapoznawczą ....możesz zapytać o jego zainteresowania ...co robi w życiu jakie ma plany na przyszłość....muzyka...film itd......tematów do rozmowy w tej sytuacji są tysiące najważniejszy jest jednak takt żebyś nie wyszła na zbyt wścibską ....a i Ty nie powinnaś na dzień dobry opowiadać całego swojego życia ....

hmmm głupio mi się pytać od razu o pracę bo pomyśli ,że lecę na kasę jeszcze.. a zainteresowania? ja się ineteresuje lotnictwem np dość nietypowe jak dla dziewczyny o wakacjach i planach na wakacje to jest jakis tam temat .. najbardziej się boje że będę mówiła jakieś głupoty ,a tak mi sie zdarzało ,ale grunt to sie chyba nie denerwować

nieszczescia chodza parami :) czemu mu nie powiesz ze zamiast tej nudnej randki chcesz cos robic fizycznego - skalka wspinaczkowa , wycieczka rowerowa - pojdziesz odpizgana jak zaba na zastrzyk do kawiarni bedziesz sie starala nie wypasc na idiotke uznasz ze to co mowisz ma jakies znaczenie - powiem tak od poczatku koles staksuje twoj tylek i twarz i bedzie wiedzial czy cie chce czy nie , co zrobisz powiesz nie ma juz zaczenia :P

webster- on juz mnie widział więc to nie jest randka w ciemno ;)

Gość Katarzynka Słoninka
jak interesujesz sie lotnictwem to zobacz tu (to nie wirus): http://www.odloty.pl

a do kawiarni bo gdzie mamy iść ?w moim mescie nie ma gdzie..

poza tym hmmm wiem ,że wbrew pozorom rozmowa na randce ma duże znaczenie

Gość Katarzynka Słoninka
a jest u was biedronka?

wiec moze idz na bilarda moze u siebie w miescinie isc np nad rzeke siadzcie na lawce - spacer cokolwiek ale nie do nudnej kawiarni :D