Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co ich może łączyć

Czy myślicie, że taki związek jest poważny i ma szanse? On 32 lata ona 22.

Polecane posty

Mógł mieć mnóstwo kobiet w swoim wieku, które są już poważniejsze i stateczniejsze a on wybrał byle siksę, która jedynie dobrze się prezentuje powierzchownie. Ewidentnie poleciał tylko na jej ciało. Myślicie, że szybko przejrzy na oczy? Bo co przecież może ich wogóle łączyć poza sexem?

Gość TruskawkowaPanienka
A to ja już wiem o kim mowa ... :D

Gość 32-latka
NIE WSZYSTKIE 22-LATKI MAJA PSTRO W GLOWIE...Znasz te dziewczyna?

Gość uuyuyuyuy
ona mloda niedosiwadczona 22latka, on 32 letni ruchacz co juz nie jedną pieprzyl, dla mnie to obrzydliwe i ja bym sie brzydzila takiego ruchacza no ale co kto lubi 🖐️ moze na poprzednich dziewczynach sie uczyl tylko, a ciebie w koncu wezmie za zonę 🖐️ szkdoa tylko ze pozostale dziewczyny kopal w dupe jak mu sie znudzily

Znam z widzenia. Przyjeżdża czasem do pracy. Taka to mała paniusia, że och i ach a on skacze nad nią jakby nie wiem co :O

Gość kasiaa:))))
głupoty gadasz, zazdrosna jesteś i tyle. Ja mam 22 lata, mój facet 32. I dogadujemy się dobrze, i dużo nas łączy, nie tylko w sypialna;)

Wydaje mi się ze to zależy od ich charakteru.Czytając to zakładam ze on lubi pouzywać sobie z młodymi, a jej to nei przeszkadza.W zwiazku z czym uważam, ze pod tym wzgledem pasują do siebie, ale jeżeli ona jest tylko pustą blondi co na kazde jego zawołanie rozkłada nogi to nie dlugo skonczy sie ich sielanka bo on w koncu nie wytrzyma z pusta lala ktora w głowie ma echo i nie idzie sie z nia dogadac...Takie jest bynajmniej moje zdanie...Bo różnica 10 lat to żadna nowośc w dzisiejszym swiecie

Gość 32-latka
zakochal sie moze ,co?jakas chemia zadzialala... Mysle ze roznica 10 lat nie gra tu roli....Sa przeciez zwiazki gdzie kobieta jest starsz o10lat od faceta-i tez wiele ich laczy....Cos tam zaiskrzy i tyle... Mysle ze nawet facet powinien byc sporo starszy od kobiety-wtedy mniejsze szanse na to ze bedzie latal pozniej za mlodymi siksami;)

Gość ja mam 21 lat ale w porownaniu
do moich rowieśniczek *(niektórych oczywiscie) mam perspektywe na zycie rozsadne plany z budowa domu w przyszlosci dziecko a moje znajome maja problem bo jakas dziewczyna napisala do jej chlopaka...i wiele innych dziecinnych spraw...nie kazda jes dojrzala jak na ten wiek ale uwierz ze sa dojrzale i odpowiedzialne... A kto to jest dla ciebie autorko ten mezczyzna?moze postaram ci pomoc

Gość yyyyyyyyyyyyyy
Jesteś zwyczajnie zazdrosna! Od razu to widac. A kim oni są dla Ciebie?? To pewnie Twój były facet!! tak???? Mój mąż jest ode mnie starszy o 11 lat i układa nam się po prostu wspaniale. Różnica wieku niewiele ma do rzeczyw związku.

Gość Shamla Ram
Ja mialam 18 a mój wtedy 32 i juz szósty rok nam razem leci. Ja niedoswiadczona dziewica bylam - on z niejednego piecia juz jadl chleb. Nigdy wczesniej nie byl z kobieta dluzej niz 2,5 roku. Jestem pierwsza, z która rzekomo on chce miec dzieci, a wczoraj powiedzial mi, ze teraz juz nawet nie patrzy na laski w swoim wieku, bo mu sie wydaja za stare i ze dzieki mnie on sie czuje mlodo i jest nam razem swietnie. O, to tyle w temacie.

Gość jfdckl
Jak najbardziej taki związek ma szanse na przetrwanie :P Kobiety dojrzewają szybciej niż faceci, poza tym 22latka to wbrew pozorom nie jest już taka "siksa". Większość dziewcząt w tym wieku zaczyna myśleć już poważnie. Poza tym nawet jeśli tak by się nie stało to przecież faceci to również wieczne dzieci :P

Gość zazdroscisz i tylee
10 lat roznicy to wcale nie duzo :P moj facet jest starszy ode mnie o 13 lat i jakos swietnie sie dogadujemy.

Gość ma szansę przetrwać 8 lat
za duża różnica wieku i konflikt pokoleń. Sprawdzone und przeżyte.

Gość jfdckl
ma szansę przetrwać 8 lat>> bzdura. Między moją babcią a dziadkiem jest różnica 11 lat a kochają się do tej pory jak nastolatkowie

Gość gottago.
patrzcie na Łapickich - między nimi jest różnica 60 lat!!! :D czymże jest 10 czy nawet 20 lat w porownaniu z 60?:D i jakos jeszcze się nie rozstali hahah :D

Gość rafałe
mam 37 , moja dziewczyna 23 jesteśmy szczęśliwi