Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna marzycielka

gdzie znaleźć idealnego mężczyznę

Polecane posty

Gość jaskiniowiec
Prazynka, nie odgryzaj się. Po burzach zawsze przychodzi slonce - i do Ciebie rowniez los sie usmiechnie.. miejmy nadizeje ze nieostatni raz :)

Wiem, że rodzą frustracje, ale czy warto odrzucać marzenia? Skoro padło pytanie o włosy - nieuprzejmie byłoby pominąć je milczeniem ;)

Eeee... podszyw... po co w to wszystko mieszasz rodziców?

Gość JessieJames0012
A moze ... wedlug Ciebie arogancja idzie w parze z meskoscia? Czlowiek mily to dla Ciebie taka "ciepla klucha"?

Gość jaskiniowiec
W mojej jaskini wlasnie trwa wielkie dzielenie skory na niedzwiedziu, ktory jeszcze po lesie biega. Ale slonca jest pod dostatkiem....!

Gość JessieJames0012
Miesza pewnie dlatego, ze to od nich sie wszystko zaczelo ;)

Pijesz? Nie! Polisz? Nie! Narkomania? Nie! A może Harry Potter? Tak! Przeczytałem go całego!

Niekoniecznie z męskością. Lubię też aroganckie kobiety. Po prostu lubię ten typ człowieka. Nie mylcie arogancji z chamstwem (bo chamstwa szczerze nie znoszę) i zdaję sobie sprawę, że dzieli je dosyć subtelna linia.

Gość jaskiniowiec
Marzenia to piękna sprawa, a jeszcze piękniejsza je realizować ;)

Jeśli u Twojego syna na głowie jawi się żel, to wiedz, że coś się tam już mocno burzy.

Gość abec
pewnie zamiast aroganckiego miał być jeszcze elegancki :):):):):)

Podszyw... zejdź z mojego nicku. No baaa... Lata temu spotkałam kogoś bliskiego ideału - było pięknie, ale to stare dzieje... Marzenia pozostały...

Gość abec
beznadziejna marzycielko widać że lubisz być lekceważona i pomiatana bo tak będzie zachowywał się Twój wymarzony arogancki facet

No raczej nie. Bliższe mi dżinsy niż garnitury, fraki mnie śmieszą a surduty bawią. Nie jestem pewna, czy ma być elegancki ;)

Niekoniecznie. Ze mnie też nie jest ciepła klucha mimo marzycielskiej natury i radzę sobie nieźle z tymi, którzy próbują mną pomiatać ;)

Gość abec
beznadziejna marzycielko co wg Ciebie oznacza słowo arogancki?!?!

Gość jaskiniowiec
Marzycielka ma racje, a wy to nawet nie wiecie czym jest arogancja ... tacy faceci sa rozchwytywani bo jest ich bardzo malo, coraz mniej...

Zuchwały, pewny siebie, lekce sobie ważący zdania, opinie i osądy innych, w ogóle lekceważący innych ;) Czy już rozwiałam wątpliwości?

Jaskiniowiec chyba czuje, o co mi chodzi ;) I fakt - tacy faceci są niesamowicie pociągający. Nie mówię o dyskotekowych chamskich burakach, ale właśnie o aroganckich uwodzicielach - uroczych i samczych do bólu ;)

Gość jaskiniowiec
Jak rozpoznac takiego goscia ? Zwracaj uwage na rzucane twarde spojrzenia w Twoja strone . Odwzajemniaj zdecydowanym usmiechem. W ten sposob zwiekszysz swe szanse,.. nie twierdze ze od razu bedzie sukces ;)

No baaa... zawsze odpowiadam uśmiechem, ale nie trafiam na odpowiednich. Najczęściej próbują sztuczek wyczytanych z książek o hipnotycznym uwodzeniu, albo są zgodni, mili, uprzejmi, nudni i niezajmujący. Niektórzy tak nienaturalnie spontaniczni i radośni, że tremę widać w każdym ruchu i drżeniu głosu ;) Nijak nie mogę trafić na mojego Czarta ;)

Gość jaskiniowiec
W tym momencie pozwolę sobie na małą wycieczkę i dopisze, iz trzeba odrzucic cala te socjalna spuscizne i wszystkie ramy, ktore ograniczaja nas facetow w dzialaniach wobec kobiet. Wy kobiety macie to szczescie, ze caly ten system pracuje i ochrania was.. z nami jest odwrotnie. Indoktrynacja od mlodych lat robi swoje i facet z czasem utrąca swe prawdziwe pragnienia... ale nie ma co dywagować, dni Wielkiej Turbulencji już nadchodzą! Zwycięstwo jest w zasięgu ręki i nic jaskiniowców nie powstrzyma ;-)

Gość Lady Morphinum
Ja wczoraj zerwałam z idealnym mężczyzną, jak jesteś z małopolski mogę Ci dać namiary ;p

Gość JessieJames0012
Lady - gdyby to byl jej typ ... to on by zerwal z Toba ;)

Gość Lady Morphinum
Jessie.. nie doceniasz mnie :)

Gość abec
beznadziejna marzycielko ciekawe czy chciałabyć odczuć na własnej skórze do czego doprowadzić może arogogancja ale tak fizycznie i boleśnie - wtedy możemy pogadać, widac jeszcze nie doświadczyłas aroganckiej męskiej łapy, ale jak chcesz to zobacz jak to jest i wtedy rozwijaj temat :P księżniczko mała

Gość JessieJames0012
Lady to moze Ty jestes ta silna, arogancka bestia? ;) abec - przeciez tu nie chodzi o przemoc :D Ja np. mam gdzies co wszyscy mowia, bo wiem ... ze i tak wiem wszystko lepiej :) Ale niestety nie jestem arogancki, bo tylko glupiec tak sie zachowuje, poniewaz wiadomo, ze ludzie sa potrzebni a poprzez bycie aroganckim ... nikogo sobie nie zjednasz.