Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle zrobilam oj zle...

Żaluje ,że wyszłam za mąż. Głupia byłam a teraz cierpie

Polecane posty

Gość gość
Ja Ciebie rozumiem i to bardzo dobrze. Gdy mialam 20 lat wyszlam za maz po 3 miesiecznej rewlacji z facetem. To byl koszmar. Po poltorej roku faceta nie nawidzilam chociaz on nawet mnie raz nie obrazil. Zostawilam go. Przeszkadzalo mi w nim wszystko . Wszyscy mi wmawiali bzdety o budowaniu zwiaku na kompromisie itp. Teraz wiem co mieli na mysli . problem tkwil w moim wieku. Bylam poprostu za mloda na takie rozwazania, jedynym celem ktorym sie kierowalam bylo moje szczescie. Nie zaluje. Drugi zwiazek byl narzeczenstwem przez 5 lat. Nie bylo zadnego slubu itp. Trwalo dopoki bylo dobrze. Trzeci zwiazek to malzenstwo z facetem, ktory mi sie oswiadczyl po tygodniu (7 dniachj znajomosci). Jestesmy razem juz 6 pelnych lat. Ten wlasnie zwiazek jest zbudowany na kompromisie itp.Jednak aby zbudowac taki zwiazek trzeba dojrzec. Jestesmy oficjalnie zgrana para, dobrze nam sie uklada itp. A na poczatku byly wojny i to powazne. Nie ma reguly. Zyj chwila i kieruj sie instyktem w milosci. Wiem, ze ktos tutaj na forum moze mnie oskarzyc o bycie "zwierzeca" ale a mojego doswiadczenia moge wywnioskowac, ze to fukncjonuje. Zostaw meza i zobaczysz jak odzyjesz. Pozdrowionka

Gość gość
zostaw męża i dziecko i poszukaj sobie kochanka pozdrawiam UP:P

Gość gość
Nie ma czegos takiego "ten jedyny" puste banialuki z romansow. Stan zakochania trwa krotko milosc tez za dlugo nie trawa Najwazniejszy jest wzajemny szacunek i wspieranie sie w trudnych sytuacjach. Kazdy czasem spowszednieje i przestaje byc "tym jedynym" i co bedziesz tak srednio co 3 lata wymieniac faceta???

Gość gość
koorwa odkopali antyk i doradzaja, debile

Gość gość
Pff. :o Może ktoś jest w podobnej sytuacji, wejdzie i przeczyta? Przynajmniej temat nie jest debilny, w przeciwieństwie do wielu "świeżych".

Gość facet taki tam
autorka z nie cierpliwoscia czekala 2 lata na wasze cenne rady.Nie jadla nie spala tylko czekala cierpliwie na wasze wypowiedzi

Gość gość
nie martw się,macie dziecko więc tak na prawde musisz teraz tak zmienić ten układ żeby być w nim szczęśliwa. Powiedz mu o swoich uczuciach, niech postara sie jakoś zachęcić Cię do związku.. zaczarować sie tak jak kiedyś

Gość gość
moze ktos trafi sie z podobnym problemem i przeczyta, lepszy antyk niz obecne kretyńskie tematy o putinie, nekrofilach i macku b

Gość wiedzmaaaa
każdy związek to załatwianie spraw karmicznych z poprzednich wcieleń,oprócz ostatniego z bliźniaczą duszą ale to dopiero na końcu jak już wiecie kim jesteście i że wszystko czego pragniecie nie jest na zewnątrz ani w nikim innym ani w facecie ani w dziecku tylko w was,daleka droga powodzenia

Gość gość
Myślę że zostając z nim zrobisz wszystkim krzywde .Nie daj się i bądż szcześliwa

Gość gość
Jak ja zaluje ze wyszlam za maz. Ku*%a jeb@na mac. Wybralam idiote, lesera, lajze, pier%*&nego uleglego kundla. W pracy udaje wielkie panisko a jest totalnyn zerem. Nic nie potrafi. Wszystko za niego trzeba robić, wszystko trzeba mu mówić, wskazywac palcem i mowic jak do debila. Dzieckiem sie nie zajmuje bo kretyn "nie umie" i już. Na c#uj mi był ten slub. Jestem wsciekla na niego. Jeb@na zyciowa niedojda i pisssda!