Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poloniamolonia

Syn nie ma dziewczyny!!!! I nawet nie szuka!!!

Polecane posty

Gość poloniamolonia

Nie wiem czy to normalne. Syn nie ma dziewczyny, z zadna dziewczyna sie nie umawia. No kolegow rowniez nie ma, ja i maz mamy obawy ze on jest gejem. On ma juz 18 lat, w jego wieku to najwyzsza pora by myslal o zalozeniu rodziny.

Gość TaSamaCoZawsze
Przed nim jeszcze całe życie, ma dużo czasu na to by sobie kogoś znaleźć. 18 lat to jeszcze wiek młody, daj mu czas. A poza tym, jego związki, to jego sprawa, nie macie prawa go do niczego zmuszać, ani namawiać.

Gość poloniamolonia
Jedna z kolezanek chwalila mi sie ze jej syn zostal ojcem jak byl w wieku mojego syna a druga znajoma ze jej corka w wieku 19 lat miala juz meza. Ja bym chciala juz zostac babcia!

Gość poloniamolonia
Głupia! To naturalne że się boję, rówieśnicy mojego syna już mają dziewczyny i chodzą z nimi na dyskoteki a syn tylko w domu siedzi i nigdzie nie wyjdzie.

Gość patologiczna rodzina
najwyraźniej popełniliści ejakiś błąd wychowawczy i chłopak m akompleksy, zaniżoną samoocenę albo problemy z nawiązywaniu kontaktów towarzyskich z wiekiem będzie tylko gorzej synek jedynaczek ?

Gość ccccccccccccc
Poloniamolonia. Daj chłopakowi żyć swoim życiem. Przyjdzie czas i na niego.A jak nie przyjdzie, to trudno. Może chce być sam i realizować się w innych dziedzinach życia niż w małżeństwie...

Gość poloniamolonia
Owszem jedynak! Jak to wygląda by chłopak nie lubiał dyskotek? wszyscy jego rówieśnicy się tam pchają a on woli zostac w domu. Chłopak nie szuka żadnych znajomości.

>>Czy każdy musi się wiązać w tak młodym wieku wiązać nie, ale podymać czasem jest wskazane:classic_cool: bo walić konia do 25 roku życia to tak średnio :o

Znajdzie,zapewniam. Mój syn,też jedynak był taki sam.Wolał posiedzieć w domu,poczytać. Przewyższał intelektualnie rówieśników i nie miał z nimi wspólnych tematów.Teraz kończy studia,zakochany jak jasna cholera i kumpli ma sporo. Daj mu czas i nie naciskaj.

Gość poloniamolonia
Poza tym mam koleżankę która ma córkę. Siostra mojej koleżanki mieszka we Włoszech, gdyby mój syn zakręcił się koło takiej dziewczyny to mógłby jeździc do Włoch, tam mógłby dostac pracę i byś może ja bym Włochy zwiedziła. Chłopak w przeciwieństwie do dziewczyny powinien się spieszyc do znalezienia partnerki.