Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokodzambo18

Spóźnia mi się @ ratunku

Polecane posty

hej. Mam 18 lat, od 6 dni mi sie spoznia okres, bola mnie sutki przy dotykaniu. 21 maja kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale on nie doszedl. a od 2 dni normalnie czuje sie jakbym siusiała w majtki

Gość no dokłanie
zrób test a nie się stresujesz!!!

Gość Konchita
Sory, ale macie wiedze podobna jak autorka tematu. Po 6 dniach od stosunku test niczego nie wykaże bo nie bedzie wiarygodny. Teraz juz za pozno ale w przypadu niezabezpieczonego stosunku , pamietaj o istnieniu antykoncpecji awaryjnej, moze Ci oszczedzic troche stresow Po tych kilku dniach na pewnoe nie masz objawow ciazy, to wszystko w Twojej glowie, wiec spokojnie ;)

Gość po pierwsze ile ci się okres
Konchita, a ty naucz się czytać dokładnie a nie tylko wyłapywać piąte przez dziesiąte. Autorka napisała że seks był 21.05 a od 6 dni spóźnia jej się okres. Spokojnie może zrobić test i będzie wiarygodny.

Gość ola155
Hej dziewczyny przepraszam ze sie wcinam ale mam pytanie czy to mozliwe ze jestem w ciazy bo jestem dzien przed okresem i moja temperatura w srodku wynosi 37 a czytalam ze przez pare dni przed okresem temperatura w srodku spada do 36

kokodzambo- zrob test! Minęło już 14 dni od stosunku i dzień okresu więc testuj, a nie stresuj się! ola- może ci się okres spóźni i temp, jeszcze nie spadła. Jak będzie sie utrzymywac a okresu nie widać, trzeba zrobic test, bo ciąża jest prawdopodobna.