kokodzambo18 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 hej. Mam 18 lat, od 6 dni mi sie spoznia okres, bola mnie sutki przy dotykaniu. 21 maja kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale on nie doszedl. a od 2 dni normalnie czuje sie jakbym siusiała w majtki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak i tak źle 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Po co powielacie te tematy.... jest temacik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2065622&start=15240 Nie łaska tam napisac tylko 100 takich samych tematów? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 zrób test, co za dylemat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dokłanie Napisano Czerwiec 16, 2011 zrób test a nie się stresujesz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konchita Napisano Czerwiec 16, 2011 Sory, ale macie wiedze podobna jak autorka tematu. Po 6 dniach od stosunku test niczego nie wykaże bo nie bedzie wiarygodny. Teraz juz za pozno ale w przypadu niezabezpieczonego stosunku , pamietaj o istnieniu antykoncpecji awaryjnej, moze Ci oszczedzic troche stresow Po tych kilku dniach na pewnoe nie masz objawow ciazy, to wszystko w Twojej glowie, wiec spokojnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po pierwsze ile ci się okres Napisano Czerwiec 17, 2011 Konchita, a ty naucz się czytać dokładnie a nie tylko wyłapywać piąte przez dziesiąte. Autorka napisała że seks był 21.05 a od 6 dni spóźnia jej się okres. Spokojnie może zrobić test i będzie wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola155 Napisano Czerwiec 17, 2011 Hej dziewczyny przepraszam ze sie wcinam ale mam pytanie czy to mozliwe ze jestem w ciazy bo jestem dzien przed okresem i moja temperatura w srodku wynosi 37 a czytalam ze przez pare dni przed okresem temperatura w srodku spada do 36 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CytrynusiA 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 kokodzambo- zrob test! Minęło już 14 dni od stosunku i dzień okresu więc testuj, a nie stresuj się! ola- może ci się okres spóźni i temp, jeszcze nie spadła. Jak będzie sie utrzymywac a okresu nie widać, trzeba zrobic test, bo ciąża jest prawdopodobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach