Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on257543

Zwiazalybyscie sie z facetem zarabiajcym 1500-200zl?

Polecane posty

Gość on257543

czy bylby to dla was jakis problem? studiow nie skonczylem,wiekszych ambicji tez nie mam bo lubie swoja prace

Gość fiołek gsm
kasa to nie wszystko.

Gość mmmmmmmmzaDXXD
myśle że jak na nasze statusy jest ok. a kim jesteś??

Gość ja się związałam z
chłopakiem który zarabia 1000-1001 :P więc nie marudź

Gość ksdjkmmm
Jesli druga strona zarobi tez jakies 2000 to mozecie sie utrzymac, ale na wsi, albo jakims malym miescie. W duzym miescie to grosze.

Gość mmmmmmmmzaDXXD
jennifer8787*** po co to szmato piszesz. nie afiszuj się tak, bo i tak każdy ma to w dupie... gdyby tyle zarabiał... nie spędziłabyś większość życia na kfe... trudno przynajmniej tutaj możesz być "kimś" hehehe śmiać sie chce, nie jesteś zbyt ładna, przynajmniej mi się nie podobasz a dajesz tu zdjęcia i myślisz że każdy bedzie się tutaj toba zachwycał, udajesz że masz dystans do siebie hehehehe głupia z ciebie WIEŚNIARA, a po wyglądzie pokoju w którym robisz zdjęcie- żałosne

Gość on257543
wiekszosc pewnie zapyta tyko tyle? nie chce robic cos w kierunku by to zmienic?odpowiem NIE! mega zdolnym i zaradnym nie jestem,ciesze sie z tego co mam stala prace,miezkam w nieduzm miasteczku i mysle spokojnie moglbym spokojnie z kobieta zarabiajaca podobnie stworzyc zwiazek i zalozyc rodzine,zycie wprawdze skrome ale w polsce duzo ludzi zyje na podobnym poziomie

Gość on257543
.

Gość szczęśliwa kredyciara
mąż jenifer zrabia 15 -20 razy tyle co ty a gniezdza sie w małym mieszkanku :)cos ty jenifer pierdolisz głupoty

Gość mvlfd lr lv
jennifer masz bujna wyobraznie. Tak twoj maz zarabia, chyba na twojej dupie jak jest twoim alfonsem.

Gość on257543
a teraz pytanie,ile % wiecej zyskuje w waszych oczach facet ktory duzo zarabia?

Gość mvlfd lr lv
klamiesz o pensji meza a wyglad pokoju mowi sam za siebie.

Gość moj zarabia 1900, ja 1800
i oboje jestesmy po studiach, a jak na nasze miasto to i tak nie jest malo, wiec co narzekasz.

Gość on257543
malo jest kobiet dla ktorych kasa jest malo wazna,nawet jak tego nie mowice wprost,macie juz cos takiego zakodowane w podswiadomosci

bardziej zniechęcałby mnie u ciebie brak studiów i ambicji. Nie lubię pustych gości... Związałabym, i ukierunkowałabym na dobrą drogę:D

a dlaczego nie? widze ze pieniadze wazniejsze niz uczucie co u niektorych...no tak maz musi zapierdalac na wasze tipsy i puder na ryj....

Gość on257543
tzn ktos bez studiow jest pusty?a co do ambicji nie kazdy mozee zostac prezydentem czy profesorem

Kasa to nie jest główny priorytet w życiu, owszem jest fajnie jak ma się za co żyć ale bez przesady.1500-2000zł to przecież całkiem fajna kasa jest, gdyby dziewczyna zarabiała drugie tyle to jest tego 4 koła a za to już można sobie już super żyć oczywiście jeśli mieszka się w domu a nie bloku.