Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnfjenfwje

zwiazaalam sie z biednym mezczyzna a sama

Polecane posty

Gość kjnfjenfwje

mam rente i nie moge pracowac na nic nas niestac nie mam na dentyste;/ nie mam na wyjazdy wegetujemy do 1wszego :(smutne zycie biedakow

Gość kjnfjenfwje
net kosztuje 30 zlotych:o najtanej jak sie dalo i stary komputer:o co ma z 10 lat:o

Gość wkurzona na niego
myślisz że ty jedna nie masz kasy

ja pierdole,wypierdalaj juz z tymi tarotami ,na innym stronach sie reklamuj ;/ a no chyba ze tak ,no wiesz roznie to w zyciu bywa,ale jesli miedzy wami dobrze to poradzicie sobie,grunt to wsparcie;)ciesz sie ze masz te biede z kim dzielic

Gość lola_lola
a co on nie pracuje ze biedny?

Gość kjnfjenfwje
pracuje zarabia 800 zl ja mam 540renty:/ do dupy takie zycie

Gość kjnfjenfwje
no kocham go ale juz mnie naprawde irytuje fakt ze nie mam na lekarxzy, na dentyste na nic;o

Oh fuck ... to ja na jedzenie wiecej wydaje :-/ Lacze sie w bolu ... przez "ó" ;)

Noxelia - o, trafilas!!! Skoro jest milosc ponad wszystko to jest chec, by polepszyc zycie partnerowi, masakryczna chec ... i wowczas mozna wszystko.

Gość kjnfjenfwje
no on nie ma ambicji siedzi na magazynie wyklada towar ja jako niepelnosprawna na rencie na za duzo liczyc nie moge;( ale wiecie...

Gość bradenrout
NOxelia kocham cie!!!zauroczylas mnie bardzo !!

Gość lola_lola
kurwa,to niech ruszy dupe i znajdzie porzadna robote a nie taka jalmuzne .... a ty co, masz jakies powazne inwalidztwo, ze tak stekasz???? nie znosze takich pierdolonych narzekaczy,do roboty sie wziac a nie narzekac!!!

Gość . . . . . . . . . .
JA na jego miejscu zmieniłbym i pracę i dziewczynę

Gość bradenrout
swoimi wypowiedziami!!!!! love love love Noxi;)

Gość kjnfjenfwje
mam znaczny stopien niepelnosprawnosci i prawie nie chodze:o

Gość lola_lola
co znaczy prawie? jezdzisz na wozku? ludzie niepelnosprawni tez pracuja!! i radza sobie,ale ty wolisz jojczyc na kafe...mam w pracy chlopaka ktory chodzi o 2 kulach,ledwo ale daje rade...i zarabia ok 3000 zl..da sie, jak sie chce! a ten kolezka twoj to taki sam zjeb jak ty:O

Gość bradenrout
Noxi jestes slodka jak malinowa landrynka;) i slucham tez takiej muzy jak Ty i w ogole jestes inna niz wszystkie ,:)

Gość bradenrout
dołączysz do mnie w jedzeniu kupy mojego taty? a potem mu obciagniemy zaropialego chuja? co,masz ochote slonko?

Gość bradenrout
Noxi to podszyw ,spierdalaj konowale !

Gość Rude Zlo
Moze moglabys podjac jakas drobna prace chalupnicza? Jakie masz wyksztalcenie, umiejetnosci, talenty? Czy kontaktowalas sie juz z jakims osrodkiem pomocy niepelnosprawnym lub zakladem pracy chronionej? Moze pomogliby Ci znalezc jakies zajecie, chocby dorywczo. Rusz glowa dziewczyno a przede wszystkim pogadaj z facetem i mu dobrze wygarnij. Co to znaczy ze facet"nie ma ambicji"??

Gość bradenrout
dokladnie;) a masz kogos?

Gość bradenrout
O, ja tez :) Coraz wiecej na laczy :classic_cool:

Gość kjnfjenfwje
dzieki za rozjebanie tematu:o

Gość Ovis aries musimon vel Muflon
Jak to przecież jest państwowa służba zdrowia, jest opłacana ze składek społeczeństwa jest dostępna dla wszystkich zarejestrowanych. No chyba, że ktoś nas tutaj okłamuje.

Kurwa za tyle pieniędzy to ja sama bym nie wyzyła:O

Gość Anulkaaaaaaggg
przecież jest pomoc dla niepełnosprawnych i znaleźliby dla Ciebie jakąś pracę więc zabieraj się do roboty. A co do Twojego faceta.. ręcę padają że pracuje za 800 pln :/ kurcze facet zawsze znajdzie sobie prace! a to na budowie czy jako kasjer.. niech ruszy tyłkiem gdyż w innym wypadku nie wyżyjecie zbyt długo...

Gość ingallll
aniu nie martw się miłość wazniejsza....

Gość A ja nie znoszę
lola_lola k**wa,to niech ruszy d**e i znajdzie porzadna robote a nie taka jalmuzne .... a ty co, masz jakies powazne inwalidztwo, ze tak stekasz???? nie znosze takich pie**olonych narzekaczy,do roboty sie wziac a nie narzekac!!! ------ A ja nie znoszę takich chamskich, pustych i tępych ludzi jak Ty, którzy nie wiedzą co to znaczy mieć poważną chorobę. Niepełnosprawny niepełnosprawnemu nierówny - jeden jest upośledzony fizycznie, a inny ma jakąś na tyle poważną, wrodzoną i/lub przewlekłą chorobę (niektórzy nawet kilka),, która praktycznie uniemożliwia codzienne normalne funkcjonowanie. Jeden może pracować, a inny nie. A gadki o pracy chałupniczej typu składanie długopisów, kopert czy czegoś podobnego możecie między bajki włożyć, bo 99,9% takich ofert to oferty naciągaczy.

Gość A ja nie znoszę
Anulkaaaaaaggg przecież jest pomoc dla niepełnosprawnych i znaleźliby dla Ciebie jakąś pracę więc zabieraj się do roboty. O, następna panna "wiem lepiej".