Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany xyz

Szukam Cię....

Polecane posty

ja jej chociaż szukam,np tutaj.Zostawiłem ślady tam gdzie mogłem.(ona wie) Zero odpowiedzi.Rozumiem ,ze jej może nie zależy ,ale mogłaby to chociaż powiedzieć.Czy to tak dużo?????????

Gość a Ty??????????????????
co Ty zrobiłeś, odezwałeś się chociaż słowem?????????? dlaczego wymagasz cudów sam nie dając NIC????????!!!!!!!!!!!!!!!!

DLACZEGO ONA MA CI COKOLWIEK MÓWIĆ??????/ CO TY JEJ MOŻESZ ZAOFEROWAĆ??????????? ROMANS Z ŻONATYM CHŁOPTASIEM????????????

A DALCZEGO OD NIEJ TEGO WYMAGASZ???????? NIE MASZ PRAWA!!!!!!!! TO MĘZCZYZNA JEST ZDOBYWCĄ CZYŻ NIE???? JAK KOBIETA MOŻE ZAGADYWAĆ DO ZAJĘTEGO FACETA???? ŻADNA , KTÓRA SIĘ SZANUJE TEGO NIE ZROBI!!!!!

Gość np. ja nic nie wiem
to on zajęty jest ?

i to bardzo zajęty :)

Gość np. ja nic nie wiem
zonaty , czepiający się ?

żonaty, dzieciaty i...

...następna osoba stara sie wciągnąć mnie w kłótnie i sprzeczki... ...jestem,będę i nie zapomnę....tęsknię

Gość np. ja nic nie wiem
a skąd wiesz ?

i tyle Ci pozostało :) ja nie chcę się z Tobą sprzeczać, tylko nie wymagaj od kogoś rzeczy niemożliwych :) ale taka twoja natura prawda? czy "zboczenie zawodowe"? :)

Gość np. ja nic nie wiem
jak żonaty , to rzeczywiście może sobie kwękać żałosny typek :( zdradził żonę , zdradzi ciebie

Gość jestem tuuuuu
Tęsknota to bliskość w oddaleniu.

Gość że tak zapytam szukanie takie
to u ciebie normalka?

Gość tez- zakochana
słuchajcie pomagacie autorowi,moze mi pomoze ktos .... mam taką samą sytuację jak auto,prawie.... zakochałam sie w facecie znanym z widzenia, 1 raz spotkalam go rok temu i tez nic nie zrobilam jak autor,teraz żaluję... spotykalismy sie prawiecodziennie w budynku mojej pracy. .. spodobał mi się...ale juz totalnie się w nim zakochałam jak przypadkiem wpadliśmy na siebie na schodach... byly usmiechy ,spojrzenia i tak jak u autora nikt nic nie zrobił... teraz minął rok od 1 spotkania, a ja nie widzialam go juz 5 miesięcy.Nie pracuję juz tam ,ale on pozostał w mojej głowie :-O tęsknie za nim ,nie mogepatrzec na innych facetow... teraz w koncu po takim czasie,zaluję,ze nic nie zrobilam, i wiecie co? napisałam do niego list miłosny, w którym mu to wszystko opisalam,ze go kocham itp... ale napisac a wysłac...2 światy, co wy o tym sądzicie czy warto ten list wysłac mu na jego profil społecznościowy? mysle o tym od miesiąca....boje sie,ze to głupota bo to nieśmiały facet ,ze on nie odpisze,a ja sie ośmiesze.. moze wypowiedzialby się autor ? czy by odpisal ?

Gość hmm jeśli
jest wolny to śmiało - do odważnych świat należy! :) tylko pytając o cokolwiek autora bierz pod uwagę fakt iż jest żonaty i dzieciaty .

Od autora!!! nigdzie nie powiedziałem ,ze żonaty.To wy wypisujecie rózne domysły. DO ,,tez-zakochana,, ja odpisałbym nawet jak byłbym zajęty,kwestia tylko co ,,,

Gość dooo tez zakochana:
a nie mozesz pójsc do dawnej pracy pod pretekstem odbioru jakis dokumentów np. PIT albo odwiedzic kolezanki? moze sie na niego natkniesz :)

Gość nie johny dzis sie nie nudzi
zakochany mama z cycem w lozeczku czeka

to rusz sie i do mamusi zanim po dupsku dostaniesz

a na co ty czekasz ?

Gość tez- zakochana
dziekuje za odpowiedzi no wlasnie jak napisal autor nie wiadomo co na taki list odpisac,dlatego boje sie,ze on nie odpisze:-( a do pracy nie moge wrócić aby go spotkac bo...nawet nie wiem czy on tam jest. To jest h otel. On przyjezdzal z innego kraju tam bardzo częto.Z TEGO CO NA PROFILACH WYPATRZYLAM jest sam ... zeby ylo fajniej to obcokrajowiec :-O

Gość tez- zakochana
siedze nad tym listem i myślę....boję sie,ze jak wysle a on nie odpisze to bedzie koniec.Tak to czuję ,ze nie bedzie wiedzial jak sie zachowac, wiem ze wtedy tez mnie lubił oglądal sie usmiechal. ALE MINELO POL ROKU

Gość też zakochana
no.... wysłąłąm Mu...cos czuję ,ze nie odpisze mi,ale przynajmniej zrobiłam co mogłam-troche pźno lepiej niz wcale zakochany zrób moze tak samo WY sie widzieliscie tylko 2 miesiace temu-warto ,im później tym trudniej napisac...

Gość też -zakochana
a co się stało?

Gość zakochana xyz
Witam

Gość zakochana xyz
Moje imię zaczyna się nie na M tylko na L. Oczy mam BRĄZOWE a nie fioletowe.