Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I will survive, yeah

Czy można kochać kogoś, kogo nie widziało się od prawie 2 lat?

Polecane posty

Gość lflgfg
nie ma co zazdroscic, to jest uciazliwe...

Gość też miałam taki epizod
no jest uciążliwe ale zarazem daje totalnego kopa :-)

Gość a skad jestes
to nie zakochanie, to obsesja jest, to chore tak myslec natretnie o kims

Gość też miałam taki epizod
jest tylko jeden sposób by z tego wyjść, zakochać się w kimś innym z wzajemnością mnie przeszło bo po części starałam się racjonalizować to co czułam, poza tym dla mnie zajęty facet to tabu, ma kogoś więc dla mnie nie istnieje no i z pewnością to że on urwał kontakt też pomogło, on się wycofał więc ja starałam się nie nawiązywać kontaktu, po pierwsze by nie robić z siebie idiotki a po drugie by nie dać mu odczuć jak bardzo mi zależało

Gość lflgfg
ja tam jestem z kims, wiec to podwojnie ciezko...

Obawiam się, że mój przypadek jest nieuleczalny ;) Jak byłam młodsza też zdarzyło mi się jedno dość silne zauroczenie i (na szczęście) dość szybko mi przeszło, samo (mimo że widywałam tego gościa codziennie i nadal czasami go widuję). A tutaj? Nie widziałam go 2 lata a za cholerę nie mogę się wyleczyć ;) Ten "mój" też ma boskie oczy. Ma w nich jakiś taki...smutek. I tajemnicę. A jak na mnie patrzył... ciary po plecach mi przechodziły... I dokładnie tak samo, mogłam wyczuć, że też nie jestem mu obojętna ;) A ta świadomość tylko potęguje moją fascynację... Ciekawa jestem tylko czy on też o mnie pamięta, czy może ja rozmyślam o nim jak oszalała, a on miałby mnie teraz kompletnie gdzieś :O Oblubienica - to znajomy mojego znajomego ;) Z którym mam obecnie rzadki kontakt, niestety.

Gość lflgfg
ja sie nie odzywam, ale myslec nie moge przestac...

też miałam taki epizod - gdyby tylko to było takie proste... niestety nie widzę nikogo ciekawego na horyzoncie... :O Każdego nowo poznanego faceta porównuję do niego... I każdy przegrywa z nim już w przedbiegach... :O

A nie możesz jakoś tego kontaktu zacieśnić? Zaprosić go na fb, czy jak oto tam się robi, nie wiem, bo nie mam. Przypomnieć się jakoś?

Ja o dziwo nigdy z siebie idiotki przed nim nie zrobiłam... ale być może to jeszcze przede mną, bo kiedyś mogę nie wytrzymać i wtedy zaproszę go na FB:O

Bardzo bym chciała, tylko boję się co on by sobie o mnie pomyślał...

Łatwiej by mi było chyba, gdyby miał odblokowane wiadomości od osób, których nie ma w kontaktach... a tak, mogę mu tylko wysłać zaproszenie... a głupio tak, bez żadnego wytłumaczenia. (Chociaż sama nie wiem co mogłabym mu w sumie napisać).

Gość carolaa --
ja bym napisala prawdę na Twoim miejscu .

A idź raz na całość, czy masz coś do stracenia? Nic. A do zyskania? Wiele. Masz ochotę kolejne lata marzyć o nieuchwytnym facecie? Najpierw go zaproś, później napisz wiadomość, jakoś rozkręć rozmowę:)

Prawdę...że mam obsesję? ;) Jeszcze by się wystraszył, ha ha.

Nie, tak z grubej rury do faceta nie można na starcie, bo ucieknie. Zagadnij do niego. A może samo się rozwinie.

Nie wiem, mam jakieś opory... obawiam się, że on może odrzucić moje zaproszenie... (chyba zapadłabym się pod ziemię :P) Chociażby dlatego, że chyba jest w tej chwili skłócony z tym moim znajomym 😭

Wiem, wiem ;) Nie napisałabym mu tego przecież...

Gość yacuŚ
napisz mu złotko że mu szpary popuscisz, zobaczysz jak szybko znajomość się rozwinie!

No tak, wiedziałam, że bez głupich komentarzy się nie obejdzie :P Wyobraź sobie, że nie każdy facet jest wiecznie napalonym prostakiem, którego kręcą takie teksty.

Obawiam się tylko jeszcze jednego: że on może o mnie zupełnie zapomniał i mnie nie skojarzy :O Ale może spróbuję... (tylko jeszcze nie dziś - najpierw muszę się oswoić z myślą, że może się nie udać:P) chyba nie mam innego wyjścia... chociaż to jest takie mało romantyczne, ech :P

Gość carolaa --
jeżeli mu się podobałaś to niemożliwe żeby zapomniał :) zaproś go!!!:D

Gość yacuŚ
e no sorry za ten tekst, just kiddin!. wiesz, w dzisiejszych czasach trudno o romantyczność, zapomnij o tym w ogóle i działaj bo jeszcze trochę i moze byc za późno. co jeśli jakas laska się zakręci i zwinie ci go sprzed nosa? Wtedy będzie tylko płacz i zgrzytanie zębami, takze wiesz...ja nie chcę byc złym prorokiem, ale no niestety... faceci to nie kobiety i oni w większosci nie potrafią rozmyślać i marzyć o lasce której nie widzieli szmat czasu!

Gość yacuŚ
no ale wspomnienie zawsze warto odświeżyć, takze dobzre ci radzą zebys mu o sobie przypomniała, bye.

Gość do wyzej
ja tez tak mam....:(:(:(:( jak w temacie

W ostateczności nie musi być romantyczne... 😭