Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I will survive, yeah

Czy można kochać kogoś, kogo nie widziało się od prawie 2 lat?

Polecane posty

Gość z tymi facetami to wieczne
problemy są

Gość pani dobra _rada
Nie bądź głupia i zrezygnuj z tego póki jest czas! Takim uczuciom lepiej się poddawać, zacznij mysleć racjonalnie! Przecież i tak w końcu albo Cię zdradzi albo porzuci - po co Ci to? Czy życie nie jest wystarczajaco przygnębiające i bez takich przeżyć?

Gość natalie ddm
pani dobra rada , po co ją zniechęcasz? nie każdy trafia na drani...

Dziękuję za wspaniałe rady, doprawdy 🌼 Rzecz w tym, że właśnie będąc zakochanym trudno jest myśleć racjonalnie... to praktycznie niemożliwe. A jeśli nie spróbuję, to się nie przekonam. Nie jestem dzieckiem i wiem jacy są faceci (chociaż wciąż wierzę, że nie wszyscy zdradzają czy tak po prostu porzucają. Może są jeszcze jacyś porządni na świecie i on jest właśnie jednym z nich?:P) I sęk w tym, że ja właśnie chciałabym w końcu coś przeżyć, nawet jeśli miałoby się to skończyć źle... bo co przeżyję, będzie moje. Brakuje mi wrażeń:P

No jacy są mężczyźni? Każdy jest inny. Lepiej zgrzeszyć i żałować, niż żałować, że się nie zgrzeszyło. Poza tym, skoro widujesz go tak rzadko, to kompromitacja ci nie grozi. Może być tez tak, że zaczniecie kręcić, a on okaże się być dupkiem. I się wyleczysz i otworzysz na nowe znajomości. Albo tez - żyli długo i szczęśliwie:)

Gość carolaa --
bo pani dobra rada to jakaś stara zgorzkniała baba. :D Potwierdzam, gorąco jej współczujemy:D

Gość natalie ddm
Nie warto słuchać takich rad jak wyżej. Bo tak jak ktoś już wspomniał, każdy jest inny ... nie róbcie z facetów takich ruch...aczy za przeproszeniem, ja znam co najmniej kilku porządnych chłopaków :):P

Gość natalie ddm
chocaiż oczywiście tych co zdradzają i nie liczą się czyimiś uczuciami jest mnóstwo... no ale cóż, musisz wierzyć że ten taki nie jest i już. A przede wszystkim to zagadaj do niego...co Ci szkodzi...:)?

Oczywiście, nie wszyscy faceci tacy są i wierzę, że on też jest pod tym względem normalny ;) Zresztą nie wygląda mi na żadnego "ruchacza", powiedziałabym nawet, że w stosunku do kobiet jest nieco nieśmiały (i to jest urocze:D) Kompromitacja niestety mi grozi, gdyby dowiedział się o tym ten nasz wspólny znajomy, mogłoby być śmiesznie...ale nie dla mnie :P Ale w sumie, kto nie ryzykuje, ten nic nie ma... a już wolę zaryzykować to, że się ośmieszę, niż stracić szansę na, być może prawdziwą miłość. ; )

Gość carolaa --
o i prawidłowoo ,ja trzymam kciuki :*