Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta7777

moja córka nie zda do 2kl podstawowej

Polecane posty

Gość gość
Nauczycielka to pewnie jakaś bladź pieprzona . Skoro nie potrafi 8-letniego dziecka zainteresować nauką to po hoooj zatrudniała się do tej roboty???

Gość gość
22:53 Bo k*****a dyrektorka to jej funfela ze studiów i hoooj że nie ma powołania do uczenia dzieci klas 1-3 Liczą się konekcje Hoooj z dziećmi i ich rodzicami ! A COOO! KARWASZ BARABASZ ZABRONICIE IM?

Gość gość
DZIWKI! SZLAG BY JE TRAFIŁ! ZROBIĆ Z TYM PORZĄDEK! WYJEBAĆ ZNAJOMKÓW NA ZBITY RYJ WALCZYĆ Z TĄ ZARAZĄ!

Gość Nnnnnn

Dziecko poszło do 1 klasy i po trzech dniach  wzywa nas Pani wychowawczyni  że dziecko się bawiło  za głośno  na przerwie  z czterema  innymi dziećmi . Przychodzi dzień wywiadówki  wychowawczyni  każe zostać  rodzicom tej czwórki  bo chce porozmawiać  .uznaje że dzieci potrzebują  terapii  psychologicznej  bo mają odchyl od normy.  Razem z żoną wyrażamy  swoje zdanie  i stanowczo  nie zgadzamy się z jej zdaniem. Zaznaczam że pozostałe  trzy mamy  tylko kiwaja  głowa  że zgadzają  się z jej opinią.  Po czym dziecko codziennie idzie do szkoły  i dostaje 5 punktów  ujemnych  za zachowanie.  Mam wrażenie  że ona  robi  to po złości  za to że "mieliśmy  czelność  się odezwać "gdyż na zebraniu  była strasznie oburzona  że wogole sie odzywamy  . Poradzcie  co można zrobić w takiej sytuacji 

Gość Gość

Nie wiem co poradzić,bo ja wychowawcę powinnam opierdzielic porządnie ale nie robię tego bo nerwy mi siadają i boję się,że zrobię awanturę na całą szkołę.

Wychowawcy widzą coś czego nie ma!

Terapia jest wtedy,gdy rozmowy z psychologiem nic nie dają.

Mogą nauczyciele wysłać dziecko do psychologa ale rodzic musi podpisać zgodę.