Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość q@dia

co robicie po pracy

Polecane posty

Gość q@dia

witam! co robicie po pracy? jakie macie hobby? powiem szczerze, że narzekam na brak zajęć, na nudę... mam rodzinę, ale wiedziemy NIESTETY nudne proste życie... mieszkamy w mieście , w którym zbyt wiele się nie dzieje, a żeby wyjechać do większego miasta to jakieś 50 km... więc po pracy z dzieckiem to bez szans... czytam ksiązki, chodzę na spacery, jezdzę rowerem, ale ile mozna wkółko to samo robić... jakie macie zajęcia po pracy... dostaję do głowy od tej rutyny od nadmiaru wolnego czasu....

Gość q@dia
nikt nic nie robi??:)

Gość trudnocospowiedziec
Ja wracam z pracy ok 20. Jestem tak wykonczona ze padam na kanapę, wlaczam tv i oglądam co leci. W trakcie dojadam jakies kanapki i usypiam. Ok. 12 sie przebudzam ide sie wykapac i przygotowac do spania. Spie. Poniej kolejny dzien. 10 wychodze do pracy. I od nowa. Jak mam wolny dzien to wyjezdzam za miasto.

Gość trudnocospowiedziec
ale ja nie mam dzieci, jak juz bede miec to rzuce ta robote w choler

Gość q@dia
ojej, to współczuję.... zyjesz TYLKO pracą... ale moze w pracy za to jest ciekawie... skoro się zdecydowałaś na takie własnie godziny...w weekendy tez staramy sie jeżdzic za miasto, ale naładuje akumulatory do wtorku i dalej znowu ruuutyna....

Ja z kolei narzekam na brak czasu. Syn ma dużo zajęć dodatkowych, więc objezdzam boiska i korty. :D Z innych zajęć jak ty - książka, spacer, rower, czasami rolki lub basen. W weekedny jedziemy na działkę lub wycieczkę i to wszystko. Postanowiłam, ze od września będę chodzić na siłownię lub aerobik, bo syn jest już trochę starszy, więc może zostać sam w domu. :)