Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarrrnaa_999

Zostawil mnie bez slowa, uciekl do mamusi:) a teraz nie daje mi zyc...

Polecane posty

Gość Andzia z parku
Zablokuj i już. Bo inaczej ciągle tak będziecie się przerzucać smsami i wkurzać jedno drugiego. Tu, jak mi się wydaje, potrzebne jest radykalne cięcie. Może poproś kogoś z rodziny o pomoc? Żeby Ci przypominał, że masz nie dzwonić, zablokować telefon, albo znów zmienić numer, a jego nr wywalić w cholerę??

Gość jakbym czytała o sobie, dopier
skoro czujesz, że on bardziej chce uciec z domu niż wrócić do Ciebie to nie dawaj mu szansy. ja mojego już nie kocham, powiedziałam mu to, powiedziałam, ze sam do tego doprowadził. jak bedzie -czas pokaże, chociaż myślę, ze nic z tego nie wyjdzie, bo mój się nie zmieni.

Gość Czarrrnaa_999
Tak, teraz juz wiem, ze siebie kocham bardziej. Ja moge oddac komus cala swoja milosc, ale wlasnej godnosci nie oddam nikomu. Jesli ktos nie potrafi tego docenic to jego strata. Jesczze zebym mu naprawde cos zrobila... nie wiem zdradzila conajmniej czy cos gorszego. Po prostu zbyt pewnie sie czul. Moim bledem bylo to, ze pokazalam jak jest dla mnie wazny i ze bede na prawde na dobre i na ZLE. A ze zlego bylo wiecej to juz nie moja wina... I tak bylam caly czas. Myslal, ze jak juz mnie raz zdobyl to moze robic ze mna co chce. I bardzo byl zdziwiony, ze postawilam tym razem na swoim. A ja jestem z siebie dumna:)

Gość Czarrrnaa_999
Pewnie macie racje. Tylko ze to jest tak ze wstane rano pelna energii i mysle o nim jak o dupku, ze to on powinien zalowac. A pozniej jak juz mam za duzo czasu dla siebie to mysle - ale nie o tym ze mi go brakuje bo chyba juz przestalo. Tylko o tym, jak on mogl tak postapic?! tak mnie potraktowal, kiedy ja bylam gotowa zniesc wszystko, jesli mialoby to polepszyc nasze relacje. Bylam nastawiona na to, ze sie ocknie nagle i zrozumie, ze to do niczego nie prowadzi. Na to wlasnie czekalam, tak bylo zawsze. A tu dalej zaszalal i ocknal sie troche za pozno... Ale teraz juz mysle, ze nie bylabym z nim szczesliwa.

Gość jakbym czytała o sobie, dopier
ja też dla mojego poświęciłam wiele, zbyt wiele. jak mu powiedziałam, że go nie kocham, że nie chce już z nim być to powiedział, że nie rozumie mojej decyzji, że nie wie skąd we mnie taka zmiana... pracował na nią wiele lat i wiele moich łez się na nią złożyło.łez i upokorzeń. zajmij się sobą, jeśli naprawde Cię kocha to zrobi wszystko byś dała mu szanse. jeśli skończy sie na sms-ach i kilku rozmowach przez telefon to znaczy, ze nie zasłużył na szanse i dobrze sie stało. może on potrzebuje właśnie takiego kopniaka by zmądrzec?

czarna, sam zjebal, teraz ON powinien stanac na glowie i sie wykazac a nie jeszcze liczy na to ze TY bedziesz mu mowila co on powinien robic:/// powinnas mu codziennie mowic NIE I CHUJ!!! a on i tak powinien codziennie przyjezdzac z kwiatami i stac pod drzwiami jak pieseczek, wtedy bedzie w stanie pokazac na ile mu zalezy:/// a nie takie 'nie mam pewnosci to nie bede sie fatygowal", ansolutnie mu nie mow ze ma szanse ://

" [zgłoś do usunięcia] Czarrrnaa_999 Max - moge Ci powiedziec bez wyliczen i sprawdzania ze nie pasuja! " Raczej nie znajdzies ztakiego co pasuje:P.Pewnie pasuje jeden na kilkanaście tysięcy albo nawet kilkaset tysiecy :P.Ale ja przynajmniej wiem jak sprawdzić:classic_cool:.

Gość Czarrrnaa_999
Orange :) Wlasnie takiego czegos oczekuje. Ale watpie zeby sie zbobyl na takie cos. Kiedys pewnie tak, ale nie teraz. Na pewno nie powiem ze ma szanse, bo wydaje mi sie ze po prostu juz ich nie bedzie mial nigdy. Dobrze tak poczytac, ze ktos ma podobne zdanie do mojego i uwaza, ze robie dobrze. moze to banalne, ale dodaje to duuzo sily i odrzuca mysli typu 'moze teraz, za setnym razem on sie naprawde zmieni...? :D ' Nie zmieni sie i koniec i caly czas to pokazuje. Dziekuje Wam:* Precz z dupkami!!! :)

Heh, Czarna, z tymi kwiatami było najlepsze :D jakby chciał CI pokazać : "widzisz, jakbyś była dla mnie milsza i nie miała humorków, to ja bym Ci kwiatki przyniósł, a tak nie masz kwiatków " :D Żałosny facet.. a matki wychowują takie kaleki, co to później unieszczęśliwia siebie i otoczenie, a potem się dziwić że wszędzie rozwody. Z opowiadań babci mam obraz 18-latka z czasów wojny- odpowiedzialny, dojrzały, kulturalny, wiedział że przywileje dostaje się w pakiecie z obowiązkami.. A teraz co? dzieci neo, siedzi taki zasmarkaniec cały dzień i klika w głupią grę,albo posiedzi z kumplami na piwie, czy wyrwie się na "disko" na "dupy" .. A mamusia tylko buciki zdejmie jak zaśnie, i talerz z jedzeniem pod nos podstawi, skarpetki zbierze, pokoj posprząta.. I jak z tego ma wyrosnąć mężczyzna, no jak ?;/

Gość Czarrrnaa_999
_Kreska_ trzeba miec nadzieje :D Pewnie nie wszyscy tacy sa, trzeba tylko byc bardziej ostroznym i nie miec klapek na oczach zanim sie pozna drugiego czlowieka na prawde. Tak samo z kobietami, tez sie zdarzaja ksiezniczki ktorym wszystko wolno i sie nalezy, a facet staje na glowie, a ona i tak pojdzie do innego :P Takie to juz glupie jest. Trzeba tylko znac granice ktorej nie pozwolimy przekroczyc drugiej osobie. Godnosc i wlasne zdanie - ot, caly szczegol. Niby banalny, ale jakze trudny czasem do zastosowania w zyciu...

Gość mściwa Gośka
ja sobie powiedziałam , wmówiłam i mocno wbiłam do łba:D PAMIĘTAJ GOŚKA! NAWET JAKBY PRZYSZEDŁ I MIAŁ AUREOLĘ NAD GŁOWĄ POGOŃ GDZIE PIEPRZ ROŚNIE! :D i mówię wam działa! a do tego kogoś co napisał/a ,że zostaniesz sama na starość :D:D:D hahaha, jestem sama , będę sama i nawet do starości- wolę to niż jakąś gangrenę przy sobie!

Gośka, bo to takie zaściankowe myślenie (nie lubię słowa ciemnogród, bo zwykle się go źle używa, ale w tym wypadku to naprawdę ciemnota...) . Trzeba kogoś mieć! koniecznie! bo jak nie to .. no właśnie, to co? I potem męczą się te biedne kobieciny z jakimś śmierdzącym dziadem, co to skarpetek nie zmieni przez tydzień, trzeba mu uprać, uprasować i jeść dać jak niemowlakowi,posprzątać po nim i jeszcze emanować radością i samospełnieniem.. No ale w opinii ciemnej masy jest w porządku.. bo ona KOGOŚ ma. A niejedna pewnie płacze że wolałaby sama być, niż taki balast dźwigać.