Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Terterrende

Ludzie którzy mają dzieci nienawidzą wolnych i im zazdroszczą

Polecane posty

Gość spotkanie po latachh
gowno Nie wypowiadaj się w imieniu innych ludzi. A tym bardziej matki autorki... Autorka-fakt- za bardzo zgeneralizowała ale kto umie się rozejrzeć potwierdzi jej słowa. Taka jest polska rzeczywistość.

Gość racja tez popieprzony
nazywajmy rzeczy po imieniu-Panna z dzieckiem-kurwa Kobieta z dzieckiem-rozpłodówka Facet z kilkorgiem dzieci-samiec rozpłodowy:)

Gość Cessiiig
"""""""tak w kwestii formalnej. Wyrazajmy sie po polsku. Zamiast single uzywajmy prawdziwego i slusznego okreslenia: stary kawaler i stara panna"""""" to w takim razie używajmy też terminów: "stara żona", i "stary mąż". "Stara matka" i "stary ojciec". Jeżeli ktos ma 26 lat to jest: singlem, kawalerem, czy starym kawalerem ?. jeżeli ktos kto ma 28-30lat jest starym kawalerem, to ta sama osoba w związku, będąc rodzicem, winna nazywać się: starym mężem/zona i starym ojcem. I będzie jasność. """""""**wa poj**alo cie? Muzyke wole sluchac sobie w domu, """"""" to siedż sobie spasiony grubasie w domu i przekonuj się o swojej wyjatkowości. Pozwól innym wyskoczyć na imprezę pełną pięknych kobiet i wspaniałej muzy. http://www.youtube.com/watch?v=zsFM9HUK1Vk&feature=related """"""""Pare slynnych dyskotek" - no ja pie**ole niesamowita rozrywka""""""" no to siedź sobie w domu i obżeraj się pizzą -od innych się o.d.p.i.e.r.d.o.l.

Gość Cessiiig
"""""tego sobie chyba nie wymyslila tylko z wlasnego domu pamieta... """"" może autorka bywa w domach ludzi którzy mają rodziny i opisuje ro co widzi ? """""Ja mam meza i dziecko ale nas stac na wygodne zycie,na 2 nowe auta i na utrzymanie wlasnego kochanego dzieciaczka i u nas w domu nie smierdzi i jestesmy zadowoloni z zycia""""""""" Ale tak właśnie powie każda kobieta, która założyła rodzinę. Może nie masz porównania z mieszkaniami innych ?

Gość Definicja singla
Singiel: osoba niezwykle atrakcyjna seksualnie, należąca do górnej klasy średniej, z wyższym prestiżowym wykształceniem. O wysokich dochodach rzędu 6.000 -30.000. Lubiąca komfort, luksus, ekskluzywne hotele, i życie na bardzo wysokiej stopie konsumpcyjnej. Najczęściej ma problem z dobraniem sobie partnera życiowego podobnym stopniu atrakcyjności, i wykształcenia. Dochodzi do wysokich stanowisk biznesowych i nieprzeciętnego majątku.

Gość fafikikkkowa
"a taki singiel tylko narzeka,nie ma z kim na spacer wyjsc,na zakupy,z kim wieczorem pogadac,do kogo sie przytulic itp. Jest wiecznie zdolowany i dlatego tylko szuka jakis wad u ludzi w szczesliwych zwiazkach zeby poprawic sobie humor zeby pomyslec "no i wcale nie mam az tak zle" a prawde mowiac w glebi serca to zaluje ze tak jest..." ---------->Bzdury. Totalne bzdury pseudo "szczęśliwej mężatki" .Z tego co wysłuchuje na codzień to kobiety z dziecmi narzekają ze nie mają na nic czasu,kasy i pluja jadem na bezdzietnych które maja tego w nadmiarze. Ale tak wmawiaj sobie ze łańcuch jest czyms wspaniałym...W końcu wszedzie na każdym obrazku to widzisz happy family, a rzeczywistość? Najwiecej wiesz o życiu singli mezatko z dzieckiem. Uwierz-dla niektórych kobiet życie z dziećmi i facetem jest gorsze od śmierci. No chyba ze złapiesz bogatego gościa, ale wtedy to gorzej niz sponsoring. Nie znam dzietnej która sama sie wszystkiego dorobiła-zawsze albo rodzice,albo złapany na bachora facet wszystko zapewnia. Straszne i żałosne.

Gość ozeszkurwa..
:D:D:D

Gość hdhhhf
" No chyba ze złapiesz bogatego gościa, ale wtedy to gorzej niz sponsoring. Nie znam dzietnej która sama sie wszystkiego dorobiła-zawsze albo rodzice,albo złapany na bachora facet wszystko zapewnia. " Bogaty tez ci nic nie zapewni za darmo , tylko za uslugi "

Gość Aldonnnnaa
---------->Bzdury. Totalne bzdury pseudo "szczęśliwej mężatki" ........................................Nie znam dzietnej która sama sie wszystkiego dorobiła-zawsze albo rodzice,albo złapany na bachora facet wszystko zapewnia. Straszne i żałosne.""""" wspaniałe słowa. Tak własnie jest.

Gość Aldonnnnaa
gowno wszyscy przypomnicie sobie za jakis czas jakie bzdury wypisywaliscie jak bedziecie starzy i samotni o zapamietaj sobie że i ty mimo swojego dziecka będziesz stara i samotna. Tylko my w spokoju będziemy czytac gazety na starośc. A ty będziesz non stop rozpamiętywała kwestię: "czy moje dziecko mnie kocha, czy mnie odwiedzi". Całymi dniami będziesz usychała z pragnienia bycia odwiedzoną pzrez własne dziecko. Ono będzie oddzielnym bytem, będzie miało swoje zycie, a o tobie zapomni z nadmiaru swoich problemów

Gość najlepsze są te olbrzymie
zarobki :D No i wyjazdy na egzotyczne wakacje. Nie mam dzieci ani męża, ale zarobki poniżej średniej krajowej, a na wakacje jeżdżę po Polsce, w lepszym razie po Czechach.

Gość Egoistowi podobno kasy nie
brak,a sponsorowac i kupowac kobicie nie chce :D:O💤

Gość Egoist*_31
Dlatego jestem z brzydką i starą offermą która nic ode mnie nie chce. :classic_cool:

Gość single nie zarabiaja kokosow
.

Gość prawiczek z warszawy
Definicja singla nie zaznaczyłeś w innych krajach. 🖐️

Gość co ty? ???
"Egoistowi podobno kasy nie brak,a sponsorowac i kupowac kobicie nie chce " ????????????? Czy to prawda? :] Babie trzeba coś kupić od czasu do czasu bo inaczej jest zła;]

Gość Egoist
"Egoistowi podobno kasy nie brak,a sponsorowac i kupowac kobicie nie chce " //////////////// wszystkim przyjaciółkom i kumpelom kupuje na urodziny i imieniny bardzo kosztowne prezenty.

Gość Egoist*_31
Nic nie kupuję :D

Gość Cessiiig
Ja kupuje psu:classic_cool:

Gość Aldonnnnaa
Mi kupuje dziadek. :O

Gość czemu nie ma offermy
'

Gość klrtjkrtjik
Nie czytałam wszystkiego ale ogólnie piardy niczym w piątkowe popołudnie. Po pierwsze dojrzałe byty nikomu niczego nie zazdroszczą tylko żyją swoim życiem, z dziećmi czy bez to życie jest tego warte. Oczywiście posiadanie własnych potomków zawsze jest plusem, dodatkowym bonusem, wygraną na loterii, dostarcza takich przeżyć że żaden awans, wycieczka na kanary czy super kochanek tego nie zastąpią. Nie wiem czemu siedzi w was takie przekonanie, że bogaci siedzą w czyściutkim, pierdzą zapachowo i pachną bezstresowo. Znam ja takich i tylko bananik mi się przykleił na buziaku. Większych głupot dawno nie czytałam. Widać, że autorka i jej wtórujący mają zerowe pojęcie o życiu.

Gość klrtjkrtjik sama masz mleko
na cycu :O🖐️:O

Gość kasia.....
jezeli szczytem waszych marzen jest zarabianie kasy,imprezy etc to wspolczuje. Nie ma nic wspanialszego od urodzenia dziecka. A swoja droga to kawaler czy tam stara panna stereotypowo-egoista,brzydal. Jakas rownowaga musi byc. Prawda jest taka,ze jezeli ktos nie nadaje sie do zycia we dwojke z powodu charakteru to zostaje sam. Bo nikt go nie chce. A potem wszyscy udaja,ze sam tak chcieli. Naprawde malo jest osob,ktore same zadecydowaly ze bd same. Zazwyczaj zycie ich do tego zmusza

Gość kasia.....
sama mam bachora z wpadki :(

Gość kasia.....
jestem tez pojebana w chuj,to wszystko co mam

Oczywiście posiadanie własnych potomków zawsze jest plusem, dodatkowym bonusem, wygraną na loterii, dostarcza takich przeżyć że żaden awans, wycieczka na kanary czy super kochanek tego nie zastąpią.""" jeżeli za te wrażenia zapłatą jest otyłość, przepocona koszula i zapusczony samochód, wylewajace się sadło i brak sekundy czasu tylko dla siebie, Urlop raz na 8 lat, wyjałowienie psychiczne i stan permanentnego przemęczenia. To dziękuje za takie wrażenia. czy te bonusy-wygrana na życiowej loterii tycza się też dzieciatych 15-latków?. A jeżeli twoje dziecko będzie miało brzydką twarz i bedzie cierpiało z tego powodu to tez ta sytuacja będzie bonusem?. Jezlei jest małe to jest jak lalka która będziesz się bawiła ale potem w miarę dorastania będzie dojrzałym osobnikiem z dojrzałymi wadami genetycznymi za które zapłaci gorycza i smutkiem. mam Wyspy Kanaryjskie w nosie - wolę rozbic się namiotem na Saharze.

Nie ma nic wspanialszego od urodzenia dziecka. //////////// dla dziewczyny ze wsi, która nie gzreszy uroda i modli się by ją ktoś chciał :)

Gość buahahahahahaaa
jezeli szczytem waszych marzen jest zarabianie kasy,imprezy etc to wspolczuje. Nie ma nic wspanialszego od urodzenia dziecka. A swoja droga to kawaler czy tam stara panna stereotypowo-egoista,brzydal.// Ty masz cos z garem -to pewne .

Gość do egoista
Po co to męczyć, tu każda kobita wtopiła,i ściemnia że to zaplanowane ,albo jak urodziła to jest zajebiście i w ogóle same achhh i echhh. Szkoda czasu na piprznięte mamuśki z wtopy.