Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Terterrende

Ludzie którzy mają dzieci nienawidzą wolnych i im zazdroszczą

Polecane posty

Gość kasia.....
ze wsi nie jestem . Waze 44kg,jestem wysoka. Nie kazda dzieciata jest gruba i brzydka. Pochodze z bogatej rodziny, mama jest stomatologiem,tata górnikiem. Mąż ma firme budowlaną. Jakos pieniadze nigdy nie mialy dla mnie duzej wartosci. Byc moze dlatego,ze zawsze je mialam. A wy tak sie ta kasa rajcujecie ze szok . Czlowiek ktory ma kase nie przezywa tak egzotycynych wakacji,bo to dla niego norma.

Gość kasia.....
jestem tez supermodelka na rozkladowkach vogue,zapomnialam dopisac.zarabim 20000

Gość tu każda tak pierdoli że ma
zarombiście...a w chacie płacz i zgrzytanie zębów :D:D:D:Di kiszenie kuciapy na kafe:D:D:D

Gość DO tu każda tak pierdoli że ma
Tak jak " zdesperowana domowa "

Gość kasia.....
no jasne,ze wychowywanie dziecka to nie bajka,tylko trudności i przeszkody. Ale jezeli ktos sie zdecydowal na dziecko to powinien tez pamietac o sobie. A nie cala siebie poswiecac dziecku. Bo to chore. Przeciez mozna to rozgraniczyc.

Gość kasia.....
jak ktos jest sam to jak mu tak db to ok. Ja nic do tego nie mam. Ale tez nie zazdroszcze.

Gość kasia.....
tak jak ja :(

Gość kasia.....
widac po podszywie jaka macie klase. See you.

Gość post z ...mowi wszystko
00:53 [zgłoś do usunięcia] kasia..... jak zdanie / Po urodzeniu dziecka zmieniłam zdanie. / coz innego mogla napisac jak nie to wlasnie -i wszystko na temat rodzenia dzieci kobiet z kafe.

Gość do kasia.....
twoja klasa to brak samodzielnego myślenia. papapa hipokrytko z koziej wólki.

Gość spotkanie po latachh
Sama w przyszłości chciałabym mieć dziecko ale zdanie "Nie ma nic wspanialszego od urodzenia dziecka" mnie przeraża. Właśnie Kasiu, może dlatego ze śpisz na kasie sprawiło ze masz wszystko, nie masz ambicji, marzeń. Czegoś czego dorobiłabyś się sama, z pracy własnych rąk... "Oczywiście posiadanie własnych potomków zawsze jest plusem, dodatkowym bonusem, wygraną na loterii, dostarcza takich przeżyć że żaden awans, wycieczka na kanary czy super kochanek tego nie zastąpią."""" ------------------Posiadanie potomstwa nie jest wygrana na loterii. Każde zwierze zdolne do rozmnażania ma potomstwo, to natura,czysty instynkt, odzwierzęcy. Nie wiem gdzie ty tu widzisz bonus. Jedyne mądre zdanie jakie napisałaś/eś to ". Po pierwsze dojrzałe byty nikomu niczego nie zazdroszczą tylko żyją swoim życiem, z dziećmi czy bez to życie jest tego warte." Reszta to bełkot,właśnie osoby która ma zerowe pojęcie o życiu. Nie dla każdego priorytetem jest dać się zapłodnić. "Po urodzeniu dziecka zmieniłam zdanie." ------Bo zadziałał instynkt macierzyński. Jak u każdej samicy u większości ssaków po porodzie.

Gość Nie kopie się leżącego.
jakaś ekstrema się tutaj zalęgła. Oczywiście, że są osoby, które poprzez swoją wielodzietność popadły w ubóstwo, ale są też single, którzy poprzez swoją samotność popadli w alkoholizm. Trzeba jednym i drugim dowalać? A po co im dodatkowo jeszcze dokopywać. Im życie dało wystarczającego kopniaka. Ale są też ludzie z kilkorgiem dzieci, którym powodzi się doskonale. Pani domu (właściwe określenie) doskonale umie sobie poradzić, organizując czas w czasie ciąży, tak by nie ucierpiała ani ich figura, ani ich sprawy zawodowe. W opiece nad dziećmi pomaga niania. Pan domu (znów właściwe określenie) potrafi zarabiać tyle, że rodzinę stać na duży dom i wielkiego, siedmioosobowego vana. Moim zdaniem, to nie dzieci są winne. Winę za status społeczny, a również i wygląd, ponosi brak umiejętności zaplanowania swojego życia. A taka przypadłość dotyka zarówno singli, jak i osoby w związkach. Tu naprawdę nie ma reguły. Teza, jaką wysunęła autorka wątku, w odniesieniu do dzieciatych nie ma się nijak do rzeczywistości. Bo po co w takim razie in vitro, skoro zazdrości się bezdzietności?

Gość wieś tańczy i śpiewa...
" dla dziewczyny ze wsi, która nie gzreszy uroda i modli się by ją ktoś chciał " Wlasnie w ten sposob wiesniara ze wsi udupila mego kumpla z klasy, a propos przystojnego, po 6 browarach, kiedy byl nawalony w trupa.ROTFL

Gość buahahahahhaaa
a debilka """ aphrodite les folies""""" specjalnie zalozyla nick zeby porazic :D:D:D:D

Pochodze z bogatej rodziny, mama jest stomatologiem,tata górnikiem. Mąż ma firme budowlaną. //////////////// nie widzę po twojej stylistyce wypowiedzi, nadzwyczajnej inteligencji jaką mają zazwyczaj studenci medycyny, a juz na 100% ci którzy dostali się na specjalizację stomatologiczną. Więc albo ściemniasz albo mama jest pomocą dentystyczną. A jeżeli mama jest dentystka to ty jako ta niegłupia-świadoma, z dojściem do ginekologa przez mamę, winnaś do 29 nie dać się zapłodnić. ściemniasz mi z tą mamą.

Gość to po tacie górniku
:P

Gość klrtjkrtjik
kurczę żeby dorosły człowiek który tak mniemam skończył podstawówkę nie umiał odróżnić człowieka od zwierzęcia. Oj tak zwykle wygladają rozmowy z ignorantami i wichrzycielami. Posiadanie potomstwa to wcale nie taka oczywista sprawa, stąd prace naukowców nad in vitro i inne podobne kwestie. Posiadanie potomstwa nie jest jednoznaczne z otyłością i brudem tudzież tymi przymiotami które tu sie przewijają. Jak byt nie umie się zorganizować to ma jak ma ale byty są różne, zapewniam. Ciało kobiety po porodzie nie zawsze zmienia się na niekorzyść, czasem jest wręcz odwrotnie. Co jeszcze... Odnośnie ciebie egoisto, nie każdy człowiek ma rozterki na punkcie wyglądu, osoby które nadmiernie przejmują się swoim wyglądem mają jakieś poważne zaburzenia w sferze psychiki. W ogóle dzieciarnia z was, większość prezentuje bardzo niedojrzałe poglądy. Na szczęście każdy ma wolną wolę wiec dalsza dyskusja wydaje się nie mieć sensu. Jak to się mówi: wolność tomku w swoim domku albo jak owsiak woła: a róbta co chceta ;)

Gość aphrodite les folies = wkurwio
-na mamuśka z ryjem jak gówno

Gość Jose Gonzalez - Heartbeats
Chłopie tu samotne matki, po rozwodach, czego ty się spodziewałeś.

Gość jasne że to ona, wystarczy
porównać stylistykę pisania i znaki interpunkcyjne, baby są jednak puste jak but.

Gość to zmienia nick b1982
To wariatka z tamtym nickiem belle 1982 - takie jak ona rozpracowuję w sekundę, w końcu to moja praca :) Idiotko nie ośmieszaj się już bo cię widzę w panelu:)

Gość wpisów w powiedz to przybywa
BUAHAHAHAHAHAHA

Gość hfhfffjf
aphrodite les folies to belle de jour :O🖐️ sprawdz und potw