Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgggggggggggg

Jestem wyklęta ponieważ nie mam i nie chce mieć dzieci.

Polecane posty

Gość hgggggggggggg

Czuje sie jak nienormalna, trędota i tak tez jestem traktowana przez innych. Wszystkie moje koleżanki maja dzieci lub planuja je miec w najblizszym czasie. Chyba zajdę w ciaze zeby miec zycie jak inni, nie widze innego wyjscia ,nie radze sobie :(

Gość Shesofireeeee
offerma -stary dziad na utrzymaniu matki

Gość Atlas Shrugged
ile masz lat? ja 24. może nie chcesz rady od tak młoego, a,le powiem ci że cię rozumiem - możesz cieszyć się życiem i starać się rozwijać siebie samą. inwestuj w siebie, sprawiaj sobie małe (a i duże również) radości, nie daj się ponosić smutkowi, żeby było człowieku smutno, to on musi się napracować. ty właśnie tak "pracujesz". masz wiele perspektyw: udane życie zawodowe, czas na karierę i edukację, udane życie seksualne - różnowodność mężczyzn. jeszcze zobaczysz co chcesz w życiu robić. ale zapomnij o nich i dbaj o swoją przyszłość i swoje życie. one zaczną ci niebawem zazdrościć, ja byłem w podobnej sytuacji, choć nie chodziło o dzieci akurat. może kiedyś się zdecydujesz, ale niech to nie będzie zależne od innych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam, chyba że chcesz pogadać jeszcze.

Gość Marilen
A co, kazdy musi koniecznie byc krowa rozrodcza? Niesamowite podejscie niektorych. Ja tez nie lubie dzieciorow, tylko same klopoty z nimi sa.

Pawelekma racje,zmien znajomych.Ja tez nie mam dzieci i nie chce miec i nie interesuje mnie to co kto mowi.To jest moje zycie i ukladam je tak jak chce.Nic sie nie przejmuj.