Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schiff

pytanie do kobiet 18-26lat

Polecane posty

Gość jesli chcesz karmic piersia
" Nie byłabym tego pewna ze to feromony bo te moje pioruny nie przypominają w żadnym calu podniecenia seksualnego. No chyba że jestem aseksualna i reaguję na facetów w stylu: "schowaj mnie w swych ramionach" " no wlasnie to sa fermony.

Gość maćkowy potwór
fajnie że ludzie tak na siebie potrafią działać;)

Gość maćkowy potwór
tylko szkoda że druga strona nie odpowiada automatycznie tym samym.

Gość kafeteriannnnka_nalogowa
Mnie u kazdego faceta podoba się cos innego. Nie ma jednej cechy, której szukałabym u każdego .. np. jeden ma ładne oczy, inni ładne usta.. ładne ciało ..itd :P Jeśli chodzi na co bardziej zwracam uwagę to na zachowanie , wygląd na 2 miejscu.. Oczywiście, gdy facet jest mega niezadbany , albo na prawde wygląda źle to odpada, wygląd w mniejszym stopniu , ale jakieś znaczenie na pewno ma. W zachowaniu musi pokazać, że jest odpowiedzialny, szczery, godny zaufania, ktos kto bedzie nadawał sie na ojca moich dzieci hehe ;) Musi umiec też ze mną rozmawiać. nie lubię facetów nadmiernie imprezujących, ale nie lubię też sztywniaków,wszystko musi być z umiarem :P Pieniadze sie nie liczą, sadze, ze do wszystkiego dochodzi sie razem.. poza tym nigdy nie wziełabym ani grosza od swojego faceta... Lubie, gdy faceci są czuli, pamietaja o waznych rocznicach, lubia sie przytulać itd :) Zainteresowania?? Hmm... obojętnie , kazde może byc ciekawe, byle jakieś miał:)

To nie jest tak, ze zapytasz stado dziwic na forume i będziesz wiedział co i jak robić. Jak to mówią - przyjdzie czas, będzie rada. Jak sę znajdzie ta właściwa kobieta, zapomnisz o swoich niedostatkach, odkryjesz się na nowo. Powodzenia.

Gość maćkowy potwór
"Pieniadze sie nie liczą, sadze, ze do wszystkiego dochodzi sie razem.. poza tym nigdy nie wziełabym ani grosza od swojego faceta... " A propos pieniędzy-odrzuca mnie od skąpców. Jeśli jesteśmy w poważnym związku to że w trudnej sytuacji poratujesz mnie groszem świadczy o tym że jestem dla ciebie ważna i leży ci na sercu moje dobro. Co nie zmienia faktu że takie sytuacje są żenujące;) Poza tym nie mogłabym być z dusigroszem bo sama raczej nie mam węża w kieszeni i byłoby mi przykro gdyby ktoś sępił na mnie kase kiedy ja staram się robić facetowi małe przyjemności;)

Gość schiff
a czy jak puszcze bąka przy dziewczynie to raczej wypada, czy nie wypada, bo u nas w chacie to jest raczej norma. Nie wiem jak jest na randkach bo jestem niesmiały i nigdy nie byłem.

Gość schiff
dodam, że mam 38 lat, ale młodo wygladam, wszyscy mi tak mówią.