Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thorgalll

Zarobki, mam pytanie

Polecane posty

Gość humbaaa
pracowa - po tp zeby mąż miał dla ciebie szacunek;) a nie dmuchnał zaraz z inna od ciebie!! bo wyda mu sie madrzejsza, AMBITNIEJSZA< ciekasza, lepsza!!!!!!! hahahhahahha

ja właśnie rządzę w domu :) mój mąż ma mało do gadania bo faceta trzeba umieć sobie wychowac;) a jak wy nie umiecie to ja was kochane nie naucze:D

Gość waaaaarrrrrr
jak mąż będzie sie szykował do odejścia to skutecznie ukryje swój majątek - tak jak mój to zrobił...radzę ci odkładaj na czarną godzinę, bo ona nadejdzie, niespodziewanie tylko dla ciebie, bo mąż będzie już na nią gotowy. Ty się znudzisz, albo zestarzejesz, albo nareszcie dostrzeże twoją pustotę, a obok niego zakręci się jakaś nowa i go upoluje - zajmie twoje miejsce, wtedy wszystko co ci obiecuje i mówi nie będzie miało dla niego już żadnego znaczenia i uwierz mi...dziecko nie będzie wtedy żadną kartą przetargową...

Gość humbaaa
no i??? za jakis czas uzna ci eza pusta prózna lale, bez AMBICKi, bez perspektyw, nudną domową cipeeee :) ahhaha

w życiu swoim takiego pustaka i zarozumialca nie spotkałam, tylko wiesz co jennifer8787*** ? ja ci w ogóle nie wierze. Ani w bogatego meza ani w kasę.

Gość bkbkbklk
oj jenni zebys sie ktoregos ranka nie obudzila z reka w nocniku i nie zostala rogaczka. nawet najbardziej wydajacy sie wierni faceci zdradzaja a jelsi facet ma kase to i mnostwo sie bedzie kolo neig krecilo laseczek

Gość waaaaarrrrrr
Ja też tak miałam jak ty :) 11 lat razem, przy mnie sie dorabiał, miał wszystko, ale pewna dziewczyna pozazdrościła mi życia wiec mi je ukradła. Byłam całym jego życiem, a teraz jestem... To ZAWSZE przychodzi niespodziewanie.

Gość waaaaarrrrrr
Ja ci tylko radzę osobne konto założyć i odprowadzać kasę na bok, Ja zanim wysiadłam z samolotu po 16 god. locie karty już wszystkie miałam po blokowane...zadzwonił do banków - zgłosił kradzież...zostałam bez grosza...bo w tym czasie przelał całą kase na konta w innym kraju...szukaj wiatru w polu :)

Gość waaaaarrrrrr
to nie Stany kobieto, że wszystko na pół...jest takie mądre przysłowie "za głupotę się płaci" tobie życie wystawi niezły rachunek :D

Gość waaaaarrrrrr
życzę ci abys skończyła jak ja :) mam to szczęście, że sie uczyłam i wróciłam do pracy. W tym roku wychodzę za mąż za jeszcze bardziej "ustawionego", który mnie kocha jeszcze bardziej |(choc ja już tak naiwna nie jestem) a mąż oczywiście chciał wrócić, ale ja zdrady nigdy nie wybaczam i jego pieniędzy też już nie chciałam...teraz on jest co i rusz z jakimiś małolatami co na kasę lecą i płacze, że miał wszystko i to stracił.

waaaaarrrrrr no to miżycz gówno sobie z tego robię :D zawistny babsztylu idę stad bo szkoda mi czasu n pisanie z jakaś przegraną pomarańczką;)

Gość waaaaarrrrrr
hehehe, na myślenie takim jak ty, zawsze jest szkoda czasu :D fajnie, że są takie kobiety jak ty, przez to mam takie powodzenie :) pozdrawiam