Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thorgalll

Zarobki, mam pytanie

Polecane posty

Gość asrtatelka
dom się buduje??? To za ile ten dom za milion?? Że uzbierać nie możecie??? hahahahaha

Gość do jenifer
ahahahaha... dobra rada - pojedz w ładny plener i natrzaskaj sobie fajnych fot, bo te z tapetą, to wioooocha!... ale wiesniara z ciebie! ahahahaha

Gość asrtatelka
nie bardziej od ciebie, hahahahaha tyle zarabiać a tak wyglądać i w takim syfie mieszkać! buahahahaha

Gość asrtatelka
dobra odpuśćmy jej - pomarzyć każdy może :D

Gość thorgalll
:) dopiero sie nad tym zastanowiłam - w miare jedzenia apetyt rosnie - takl jak móiłąm jeszcze 3,4 lata temu utrzymywałam sie za o wiele mniejsze pieniadze a miałam takie same opłaty Teraz czasem wydaje mi sie ze mogłabym miec wiecej...hhhmm ehh :D

Gość asrtatelka
a do autorki - jakbym tyle zarabiała, to wystarczyło by mi SPOKOJNIE :) dobranoc :)

Gość uuuuuuuuuuuu
jennyy---zrób sobie operacje plastyczna a najlepiej operacje mnózgu jesli takowy posiadasz!!!!!!!!!!!1 jestes bedennie głupia :O

Gość thorgalll
dzieki, potrzebowałam jakiegos potwierdzenia ze nie mam zle, tzn wiem ze nei mam ale.... im wiecej si ema tym wiecej wydatków, planów marzen 🌻 pozdrawiam

Gość do jenifer
no gdybym ja miała takie zaburzenia psychiczne, to chociaz w pałacu bym foty porobiła, wrzucila je potem tu i nazywała siebie KSIEZNICZKA! Dla mnie mozesz miec i 200 tysiecy miesiecznie! Intelektualnie, duchowo jestes biedna i nigdy tego nie nadrobisz, bo jestes za płytka. Nadajesz sie do o*ciągania :-) Pozdrawiam :-)

Gość sama chciałabym tyle zarabiać
i to w takiej pracy, kurczę ja za tyle utrzymuję dwie osoby. Jak dla kobiety to moim zdaniem oki. Moja mama po 20 latach pracy w jednym zakładzie nie ma tyle.

Gość thorgalll
wiem :( u mnie kobiety w wieku lat ok. 60 czyli jak moj amam - zarabiają własnie do 3 tys......:O wiec chyba powinnam sie cieszyc:O

Gość do jenifer
A zliżesz? :-)

Gość thorgalll
noo, ja mam 11 lat pracy ;) ( studia zaoczne )

Gość uuuuuuuuuuuu
do jenifer mam nadzieję ,że już się posrałeś/łaś w majtki Bogactwem człowieka są: uśmiech, przyjazny gest, pogodne słowo. SAMA SIEBIE podszywasz idiotkoooooooooooooooooo!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość do jenifer
Ej no! To Ty to wezmiesz do reki!? no kolezanko! tego bym sie po tobie nie spodziewal!

Gość sama chciałabym tyle zarabiać
ja bym się bardzo cieszyła, gdybym tyle zarabiała, pewnie nie zostajesz po godzinach nie zapieprzasz jak wół dla 5 tys miesięcznie jak co niektórzy,

Gość do jenifer
uuuuuuuu - nie do konca! czekalem cale zycie, zeby moc potyrac sie ze slynna jeny z cafe ;-)

Gość bkbkbklk
jenni ale jakie to uczucie byc na wiecznych zenrach u meza? nie masz swoich ambicji, nie cchesz cos wniesc do swego malzenstwa procz udostepnienia dupska do ruchania? jestes zwyklym worem na sperme nic poza tym

wiecie co ,żebym ja sobie jeszcze coś robiła z waszych tekstów ale mnie to bawi i koło d..wisi brzydko mówiąc;) dziekuje za to że poświęcacie mi uwagę:P:P:P

Gość thorgalll
no nie zostaje... ale przzynam ze jestem solidnym pracownikiem ;) a nie takim mitem urzednika - czy sie stoi czy sie lezy :O nienawidze sie opitalac w pracy, lubie swoja prace i wykonuje ja dobrze ;) i może to decenili troche......

Gość do jenifer
ooo jeny, moze to cos zmieni! hahahaha! Jak jeny nie bedzie chciala mezowi pociagn*c to bedzie problem :-) Maz sobie znajdzie inna! Z gustem i dobrym połknięciem! ahahahaha

Gość EmmaRabba
2700 na rękę to dużo jak na państwową posadę pewnie ją suko po znajomości dostałaś. Pieprz się dziwko pewnie ktoś z rodziny cię tam kurwo wkręcił albo dałaś się wyruchać dyrektorowi.

Gość bkbkbklk
musi cie to bolec bo a bardzo temu zaprzeczasz a im wiecej sie zaprzecza tym bardziej boli dziewcze bez ambicji:P