Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie akceptuję siebie

jak rozpoznać że ktoś jest opętany przez demona?

Polecane posty

Gość nie akceptuję siebie

...

Gość Ksiondz egzorcysta prawdę
ci powie. Albo babka wioskowa, co to odczyniać potrafi. Jeszcze można spróbować pochlapać wodą święconą. Jak dziury wyżre - znaczy opętany!

Nie odbijasz się w jego oczach :P Albo z jajkiem w dłoni, złożonym w Wigilię (koniecznie w Wigilię), stajesz za drzwiami i zaglądasz przez dziurkę od klucza, wtedy widzisz realną postać demona :classic_cool:

Gość Ola_Monola
"Działanie demoniczne na człowieka może uwidaczniać się na płaszczyźnie duchowej i fizycznej... 1. Na płaszczyźnie duchowej Pokusy - szczególnie silne, zachęcające do zła. Myśli - sprośne, wulgarne, przeciw temu, co nadprzyrodzone. Trudności w modlitwie, lekturze Pisma Świętego, niechęć do nawrócenia. Koszmary senne, czasem połączone z widzeniami i silnym poczuciem obecności złego ducha (duszenie, dotyk, chwilowy paraliż). Niechęć do sacrum, w tym: Awersja wobec Boga, osób wierzących i duchownych (kapłanów, sióstr zakonnych). Agresywne zachowania na tle religijnym i społecznym, nerwowe reakcje na czyjąś pobożność, praktyki duchowe i modlitwy (szczególnie za osobę dręczoną). Niechęć, niemożność przystępowania do sakramentów, uczestniczenia we Mszy św., nabożeństwach. Dziwne zachowania w czasie jedzenia pobłogosławionych posiłków (np. trudność spożycia posiłku z dodaną wodą święconą), także niechęć do noszenia poświęconej odzieży lub ubrań z wszytym poświęconym medalikiem. Wstręt do sakramentaliów (błogosławieństwa, wody święconej, medalików i przedmiotów poświęconych, także wizerunków świętych postaci); nerwowe reakcje albo sztywnienie na dotknięcie relikwią świętego, poświęconym medalikiem. szkaplerzem; wstręt do krzyża, znieważanie rzeczy poświęconych, kościołów. 2. Na płaszczyźnie psychicznej i dotyczące zdrowia Nagłe zmiany zachowań, trwałe zaniedbywanie się w obowiązkach, zmiana osobowości. Depresja, utrzymujące się złe samopoczucie, próby samobójcze, samookaleczenia. Zboczenie płciowe i perwersje seksualne. Zdolności paranormalne, jasnowidztwo, znajomość spraw ukrytych, mówienie nieznanymi językami (których zniewolona osoba nigdy się nie uczyła). Zakłócenia zdrowia szczególnie bóle głowy, żołądka, pleców, ścisk gardła, które nie daje się zdiagnozować ani wyleczyć. Nadzwyczajna siła, szatańskie, okultystyczne symbole na ciele występujące podczas modlitwy, wypluwanie z ust (materializacja) przedmiotów związanych np. z magią. 3. Zjawiska w otoczeniu Opresje - niewyjaśnione zjawiska, odgłosy pukania, słyszalne kroki, przemieszczanie się, pojawianie i znikanie przedmiotów, samoczynne otwieranie drzwi i okien, zjawiska typu poltergeist (tzw. duch-psotnik). Zachowanie zwierząt domowych jakby wyczuwały czyjąś obecność (np. wpatrywanie się w jedno miejsce, ucieczka w przerażeniu). Znajdowanie przedmiotów - niekiedy w poduszkach, materacach osób opętanych odnajduje się dziwne przedmioty, np. laleczki, figurki zwierząt lub ludzi, bryłki zakrzepniętej krwi, kosmyki włosów, odłamki metalu lub drewna które mogą świadczyć o odprawieniu guseł czy innych form czarów". http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/index.php/opetania-i-dreczenia-egzorcyzmy-158/39-objawy-ingerencji-diabelskiej

Gość daudio1405
Dziwne te wasze definicje. Moze inaczej, skad jest w was pewnosc, ze to, co katolickie jest swiete i nie pochodzi od zlego?

Gość daudio1405
I jak to jest ze ,,oko horusa'', czyli trojkat z okiem w srodku jest jednoczesnie symbolem trojcy i szatana?

hyh.. ja mialam kiedys isc do egzorcysty.. ale to raczej siedzialo w mojej psychice.. wszystko przed mojego bylego.. on chyba z jakiejs sekty byl.. z mozgu mi wode zrobil mialam rozne ataki, krzyczalam w nieboglosy, nie moglam patrzec na zadne swiete obrazki, nie moglam usiedziec 5 minut w kosciele bo sie darlam, plakalam.. podobno nawet ksiedza pobilam :/ przy atakach gadalam dziwnym glosem, niby bylam a mnie nie bylo.. dziwne i strasznie meczace mniewalam koszmary, blizny na jezyku ( nie wiem z czego ) wszystko zaczelo sie gdy poznalam tego kogos.. masakra.. naszczescie zorientowalam sie w dobrym momencie.. w zasadzie tata mnie z tego wyciagnol.. pamietam jeszcze jak mnie straszy ze to i tak do mnie wroci i ze on mnie juz chronic nie bedzie.. Boze!! co za debil.. minely juz dobre 2 lata, ponad 2 i po atakach ani sladu

Gość daudio1405
Wg Pisma nie ma czegos takiego jak ,,swiete'' obrazki

Gość po tym co pisze na kafe
przyklad- noxelia

Gość dear lady love
na kogo trafiłaś że tak Ci w mózgu namieszał i w psychice? tym samym-kogo się wystrzegać?

Gość dear lady love
noxelia mój też i to go trzyma idealnie z dala od tego co święte, świętego on się brzydzi

Gość tak to się również mniej więce
odbywa ale dzisiaj dręczonych jest masa ludzi, nawet nie zdających sobie z tego sprawy że coś złego z nimi się dzieje

Gość daudio1405
Czasem lubie pofantazjować jak Szatan intensywnie pieści jęzorem mi mój anus:classic_cool:

Gość No to w świetle
tych definicji wszyscy antyklerykałowie i większość niewierzących jest opętana :-D Kurde, jestem w szoku, jak można wierzyć w takie brednie!

Gość tak to się również mniej więce
ja miałam do czynienia z czymś w stylu paraliżu sennego, śpisz, wiesz że śpisz ale nie możesz się poruszyć... ohydne doświadczenie miałam też telepawki jak zapadałam w sen jakby ktoś/coś chciało mnie na hama wybudzić i mu się to z reguły udawało, pozbyłam się tego wracając do modlitwy i szukając kontaktu z Bogiem, powierzyłam Jemu siebie całą i Bóg mnie uwolnił z tego moja wiara tutaj miała wielkie znaczenie, zły czepia się tych których nienawidzi, czepia się tych kórzy do Boga należą i tych dręczy

Gość gość
nic nie wiecie na temat!!!

Gość gość
moja koleżanka miała tak jak zaszeła cie modlić to wykręcało ja na ruznich stronach co mam robisz z tym

Gość gość
popatrz w lustro, ubierz sie i idz na spacer.

Gość gość
Nikt nie jest opetany,brak pieniedzy powoduje ze nie mozna zrobic tego co bysmy chcieli.

Gość gość
Taka osoba bardzo sie zmienia z charakteru na gorsze..

Gość gość
poczytaj wieczorną