Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzimasi

teściowa z córką zadzwoniły do męża żeby zabrał je na zakupy samochodem

Polecane posty

Gość madzimasi

darmowa taksówka na telefon normalnie wozi je po supermarketach i tak często teściowa w dodatku nam nie pomaga, córce mieszkanie przepisała, drugiemu synowi spłaca kredyt a mój nic nie dostał tylko musi je wozić i jeszcze leki jej kupuje bo nie starcza teściowej pieniędzy caritas normalnie , mój mąż jest pierdoInięty

Gość madzimasi
jestem , że na to pozwalam, zgadzam sie

To zależy :) jeśli macie lepszą sytuacje materialną niz reszta rodziny to oczywiste że powinien pomóc. Ale jeśli nie jesteście bogatsi to jest to jawny wyzysk.

Gość ale z niej
Może wyciągała go z jakiegoś bagna jak był młody? Na pewno nie wiesz wszystkiego.

Gość bibalinna
od powietrza głodu ognia i synowej twojego pokroju zachowaj nas Panie ...

Gość madzimasi
taaaa...nie wyciągnęła go z żadnego bagna ! nawet nie miał nigdy w życiu garnituru, wyprasowanego , nie zajmowała sie nim ja go wyprowadziłam na człowieka a teściowa korzysta z tego , darmowa taksówka z darmowymi zakupami

Gość kazdy ma swoje sprawy
a ja cie rozumiem tez bym sie wkurzyla gdyby moja tesciowa wydzwaniala ze ja gdzies wozic

Gość bibalinna
nawet nie miał nigdy w życiu garnituru, wyprasowanego , nie zajmowała sie nim ja go wyprowadziłam na człowieka a co KONKRETNIE rozumiesz pod tym stwierdzeniem? Bo empatii i bycia pomocnym nauczył się chyba jednak w domu?..., :O

Gość smutkom się nie dajmy zwieść
nie przesadzaj. to tylko zakupy.;) podsunęłabym ci moją teściową to zrozumiałabyś co to znaczy "zła teściowa".;)