Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicia112

Co zrobić dziewczynie która miesza się w mój związek?

Polecane posty

Jestem z moim facetem od kilku miesięcy i jesteś my bardzo szczęśliwi ale ostatnio moja znajoma zaczęła się mieszać w nasz związek i boję się, że za wsze4lką cenę będzie chciała doprowadzić do naszego rozstania. Wszystko było ok dopóki nie zobaczyła nas razem, wcześniej od czasu do czasu pisała do mojego faceta zwykłe "cześć, co słychać" on nie odpisywał temat się urywał i było ok mimo, że wiedziałam że ona się w nim kocha ale jak ostatnio zobaczyła nas razem to dopiero zaczęło się dziać :[ zaczęła mieć pretensje do mojego chłopaka, że ze mną jest jak ona go kocha i takie tam łącznie z groźbami że pożałuje i że ją popamięta bo ona mu tego nie wybaczy i zemści się na nim, do mnie dla odmiany zaczęła pisać że z niego jest cham i oszust że oszukuje mnie tak samo jak inne dziewczyny wiele innych bredni. Oczywiście później wyszło, że wszystko co mówiła było kłamstwem... co zrobić, żeby dać jej nauczkę że niewolno się mieszać między dwoje ludzi????

Gość smażona słoninka
rzuć w nią balasem

Gość smażona słoninka
balas=kupa, jakby ktos mial watpliwosci

Olewać ją - to będzie najlepszą nauczką, jak Ty i Twój chłopak będziecie ją totalnie ignorować :) Zresztą, pobawcie się jej kosztem i opowiadajcie wśród znajomych, jaka z niej wariatka. Powinno jej sie wtedy znudzić.

ja się nie boję że mi go odbije bo akurat to nie jest możliwe ona kocha się w nim od kilku lat ale on już dawno powiedział jej że między nimi nic nie będzie chodzi mi o to żeby nie zaczęła mieszać nastawiać innych żeby się dokładali do poróżnienia nas... przyznam się że jak przeczytałam pierwszą wiadomość typu kłamie oszukuje, zdradza itp itd to nie wiedziałam czy to jest takie kłamstwo czy może jest w tym coś prawdy dopiero później w rozmowie okazało się że wszystkie jej słowa to kłamstwa i brednie

Gość smutkom się nie dajmy zwieść
przeciez sama zrobiła już wszystko, żeby wasz związek stał się dla niej niedostępną twierdzą.;)

najbardziej mnie zaskoczyło to że potrafi tak perfidnie kłamać i wymyślać, znam ją jakieś 15 lat i nie sądziłam że może posunąć się do tego stopnia a gdybym nie widziała jej wiadomości do mojego chłopaka to kto wie czy bym jej nie uwierzyła tylko że jej wiadomości do niego i do mnie były całkowicie sobie sprzeczne :)

dlaczego ludzie tak bardzo lubią mieszać się w czyjś związek i czasami za wszelką cenę chcą zepsuć czyjeś szczęście???

a może przydała by jej się jakaś nauczka na przyszłość że nie wolno mieszać się między dwoje ludzi????? jak myślicie???

Gość dfdffe
a nie sadzisz ze cos moze wtym byc|? moze on aj skrzywdzil, naobiecywal czegos?

na początku może i byłam skłonna w to uwierzyć ale nie po tym jak ona zaczęła sama sobie przeczyć. Nie musiał jej obiecywać niczego żeby się w nim zakochała a że pokazała to dopiero teraz, no cóż zazdrość wzięła górę

Gość missaliciauk
A ja wam zycze szczesia! jesli to wy kochacie sie nawzajem i ciagnie was do siebie to przetrwacie wszystko! zmiencie numery telefonu - oboje- i zyjcie sobie w spokoju:) P.S. tamta dziwczyna naopowiadala bzdur na twojego faceta i przez to mozesz byc podejzliwa, jednak daj mu do zrozumienia ze ty mu ufasz i nie wypytuj go zbyt wiele na ten temat bo chlopak bedzie mial dosc :) jednak nie zaszkodzi byc potajemnie ostrozna (sprawdzic go czasem czy aby napewno cie nie oszukuje - ale delikatnie i dyskretnie;) :*