Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bippppp

!!!Polećcie jakąś fajną książkę!!!! --->

Polecane posty

Gość bippppp

oczywiście z wątkiem miłosnym , może być obyczajowa, dramat, kryminał... pozycja naprawdę godna przeczytania:)

Gość revoltaa
Miasto ślepców

Gość smutkom się nie dajmy zwieść
z wątkiem miłosnym, to polecam np.: Simmons: "Jeździec miedziany", "Ogród letni", "Tatiana i Aleksander" cudowne romansidło z historycznym tłem. przeczytasz jednym tchem.

Gość to moglo by nie byc prowokacja
"prawda jest hipnozą" Macieja Bennewicza. Świetna powieść, mieszanka różnych w sumie gatunków, wątek miłości jest :P

Gość bippppp
dzięki bardzo! Ktoś jeszcze czytał jakąś pasjonującą powieść? Nie krępujcie się dawać tytuły:D:D

Gość adhdowiecc
jak można czytać romansidła ja pierdolę :O zaaplikuj sobie grocholę

Gość to moglo by nie byc prowokacja
Książka, którą podałem nie jest romansidłem, ma po prostu wątek miłości. Radzę użyć googla zanim napisze się głupotę.

Gość bippppp
Odczep się. Nie każda książka o miłości to typowe romansidło. A Grochola?? Matko, uwielbiam! przeczytałam wszystkie jej książki i bynajmniej nie zauważyłam, żeby były "romansidłem". Szczególnie polecam " Trzepot skrzydeł" ;)

grocholi nie da się czytać.:o

Gość adhdowiecc
bez komentarza:O

Gość bippppp
No ja ją uwielbiam...wyciąga mnie z dołów, kocham jej podejście do życia.. No ale każdy lubi co innego. Dołęga- Mostowicz też świetnie pisze:)

Gość bippppp
Ależ nikt Cię nie prosi o komentarz

Gość 2222222222222222222222222222
Jeden dzień Davida Nichollsa obyczajowa swietna jak ja przeczytałam to załowalam ze juz koniec polecam !!!

a w ogóle to uwielbiam ostatnio haruki murakami. wszystko!

Gość dużo śnię
pewnie już czytałaś,ale i tak polecam „Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet, „Dziewczyna, która igrała z ogniem „Zamek z piasku, który runął potem obejrzyj jeszcze filmy

Gość bippppp
Ooo..nie znam. Ja oprócz Grocholi i Mostowicza nie mam "stałego" autora.. generalnie czytam, co mi kto poleci, co mi wpadnie w ręce a dopiero później dodaję do ulubionych:)

Gość bippppp
dużo śnię- czytałam, ale bardzo dziękuję:) za to nie oglądałam filmów:D

Ja polecam wszystkie książki Coben a :) Mało ktora ksiązka potrafi tak wciagnac jak ta :) Przynajmniej mnie :) ;p

Gość bippppp
Dzięki , mam 2 tyg wolnego przeczytam (może nie od razu wszystkie:D:D:D) podane tytuły bądź autorów. Jeszcze raz wielkie dzięki:)

Gość bibibibbibi
Polecam,,P.S.Kocham Cię''Cecelii Ahern,jest też film pod tym samym tytułem ale książka chyba lepsza

Gość dziewczyna z ukk
ja polecam książki s.j bolton , mroczne ;) tylko nie wiem czy są tłumaczone na polski, ja czytałam ostatnio 'blood harvest' , dla mnie bomba :P

Gość dziewczyna z ukk
aha tylko tam nie za dużo było akurat miłości,ale był wątek między wikarym ,a panią psychiatrą ;)

Gość bippppp
romans między wikarym a panią psychiatrą? :D:D:D haha ciekawe..:D Ja ze swojej strony mogę wam polecić : S. Fleszarowa- Muskat- "Tak trzymać" jest trzy tomowa, uwielbiam ją, czytałam już z milion razy. Mogę za nią głową ręczyć:D:D:D Pożyczyła mi kiedyś babka od biologii. Gdańsk, budowa portu krótko przed II wojną światową, potem sama wojna, obrona portu, miłość, wielowątkowość- jednak wątki są ze sobą powiązane. Moja babcia ogarnęła wszystkie trzy części w 2tyg:D:D:D NAPRAWDĘ POLECAM:)

Gość bippppp
Mroczne też jak najbardziej mogą być:) Hannibala przeczytałabym ( w szoku byłam, nie miałam pojęcia, ze jest książka) ale nigdzie nie mogę dostać;/

Gość sympatyczna różyczka heheheh
S. Fleszarowa- Muskat- "Tak trzymać" jest trzy tomowa, uwielbiam ją, czytałam już z milion razy. Mogę za nią głową ręczyć Pożyczyła mi kiedyś babka od biologii. Gdańsk, budowa portu krótko przed II wojną światową, potem sama wojna, obrona portu, miłość, wielowątkowość- jednak wątki są ze sobą powiązane. Moja babcia ogarnęła wszystkie trzy części w 2tyg NAPRAWDĘ POLECAM ojej zapomniałam o tych książkach, ale mi je przypomniałaś! SĄ PIĘKNE!

Gość bippppp
sympatyczna różyczka - cieszę się, że znalazł się ktoś, kto też czytał tą książkę:):) mała czarna88- czytałam:) ale jakoś..dziwnie mi na psychikę działała... Trochę mnie przeraził ten wątek zamkniętej żony na strychu..? dawno temu to czytałam:D

Gość znudzona dniem codziennym
polecam "hannibala po drugiej stronie maski"