Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko dzwoniło na rodziców

Dziecko zadzwoniło na nas na policje! Czy pakowac mu rzeczy?

Polecane posty

Ostatnio w domu ciąglę są jakieś awantury, między mną i mężem. Czasami między nami a synem, ostatnio ojciec uderzył chłopaka w twarz, ja powiedziałam do niego ty skur. i wziął telefon i wykręcał numer na policję ale szybko odłożyłam telefon. Syn ma 18 lat, powinnam mu kazac się wyniesc?

Gość no pewnie - syna wywal
a sami się pozabijacie :(

Gość gdd
Skoro syn jest pelnoletni to moze smialo oddac was do domu starcow i miec wreszcie swiety spokoj w domu

My jesteśmy jeszcze młodymi ludźmi a problem jest bo mąż nie chce się wyprowadzic z mieszkania. Ciągłe awantury są między mną a mężem, czasem mój syn z wyglądu przypomina mi swojego ojca i wyżywam się również na nim. Z ojcem również syn się kłóci. Najlepiej by było gdyby jeden i drugi wyprowadził się z mojego mieszkania. Raz o mało pobiliśmy się przy synu, jak miał tak 9 lat, ja uderzyłam męża a ten mnie odepchnął, rozpłakał się wtedy. Teraz nam to przy każdej okazji wypomina i mówi że nas do psychiatryka odda.

Gość MAX 22
To raczej Ty z meżem sie wyniescie tylko plaćcie synowi alimenty i odszkodowanie za to ze ma toksycznych rodzicow. A w mordę powinnaś dostawać od męża a on od Ciebie , moze to by was nauczyLo rozumu. Klóćcie się i lejcie jak tak lubicie ale nie w obecności syna - wspólczuję jemu i niech zadzwoni na policję to Ciebie i Męza zwiną na dolek. Bardzo wam to się przyda.

A wiecie - nie będę więcej łaski robić gówniarzowi. Jak chce slipy to niech sobie kupi za swoje, a to co za nasze pieniądze to ma zostać w domu. Jeśli wywalę go nago, to co najwyżej on dostanie mandat, a mi nie mogą nic zrobić, co nie?

Gość asdfghjkllkjhgfdsa
Za dużo "dlaczego ja?" oglądasz :D

Gość MAX 22
Nie ma sprawiedliwości na takich podłych rodziców. Proponuję Twojemu synowi żeby puścił Cie na ulicę tylko w majtkach.