Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe buell

ktoś wziął za mnie pożyczkę?!?!?! jestem przerażona

Polecane posty

Gość gość
Polecam www.dokumenty-kolekcjonerskie.pl autentycznie odwzorowane dokumenty bez zaliczek

Gość gość
A jaki sens na policje to zgłaszać .. nie złapią dziwne jest też to ze na dowodzie mamy zdjecie

Gość gość
Pewnie można nie zauważyć. Niestety. W Polsce rzadko pytają o dowód. Jest jeszcze taka opcja. Wyciągają Cię na chwilę na miasto, zabierają dowód osobisty. Mają już podobną osobę podstawioną i chwilówka podpisana. Nie muszą iść nawet do oddziału chwilówkowego. Pytanie: Czy zabierać ze sobą dowód osobisty wszędzie? Czy zostawiać na chacie? Mi wykradli stary z obciętym rogiem. Podpucha...

Gość gość
Dlatego kazdemu polecam moj sposob- chodz zawsze po miescie z dowodem kolekcjonerskim z clubcard com pl ;) Najlepszy sposob

Gość Anonim

Potrzebuję 23 tysięcy pożyczki będę spłacać co miesiąc mam małą zdolność kredytową.  Jestem uczciwa płace co miesiąc zobowiązania.  Chciałabym te raty w jedną małą zamienić.  Obiecuję że co miesiąc będę dostarczać dowody wpłat tych rat na bieżąco . Będę wdzięczna za taką pomoc. Info na karolina.anna@interiowy.pl 

Ps. Kredyt na 8 lat jeśli uda mi ssię może szybciej spłacę wcześniej . Proszę o blankiety tych rat. Podam nr rachunku gdy ktoś dostanie przyznany kredyt. Najlepiej w PKOBP