Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tell my why?

Czy faceci lubia naturalne laski???

Polecane posty

Gość je.... ku....
takie plastikow to tlyko do ruchania. im wiecje plastiku tym wiekszy pasztet.

Gość Aborygen
Po stopce tej Blondyneczki widać że ciało to może być jej jedyny atut ;)

o kurde to ona ma taki busz miedzy nogami :o toć tam bez spalinówki nie weijdzie :D

missyyy -> ta druga wcale nie ma lepszej figury. założę się że brzuch wciągnięty, pupa mała i silikon w piersiach.

też mi nowość, proste że większość facetów leci na barbie po to żeby przelecieć i zapomnieć na żony szukają wartościowych i naturalnych lasek, tak samo jest z kobietami, wolą przystojniaków do seksu a na mężów już tych z kasą i bardziej zaradnych, oczywiście są wyjątki nie żebym generalizował.

kinky reggae -> fakt ma ładne długie włosy ale na co dzień takie rozpuszczanie włosów jest niekorzystne ;) zresztą ja jestem fanatykiem długich włosów ;)

Gość ljhiuhui
Faceci twierdza, ze lubia naturalne kobiety, ale jakos dziwnym trafem kobiety, ktore wedlug nich sa naturalne, nie maja z naturalnoscia nic wspolnego, szczegolnie jesli chodzi o makijaz:D Ostatnio znajomy zachwycal sie "naturalnie" pieknymi oczami naszej znajomej - laska miala w ten dzien sztuczne rzesy i gruba warstwe mascary:D

ljhiuhui Faceci twierdza, ze lubia naturalne kobiety, ale jakos dziwnym trafem kobiety, ktore wedlug nich sa naturalne, nie maja z naturalnoscia nic wspolnego, szczegolnie jesli chodzi o makijaz Ostatnio znajomy zachwycal sie "naturalnie" pieknymi oczami naszej znajomej - laska miala w ten dzien sztuczne rzesy i gruba warstwe mascary""" Faceci ? Są chłopcy i meżczyźni :classic_cool:

Gość chodnikowy latwiec
Nie czytałem od początku więc jeśli mogę spytam czy chodzi o naturalne- naturalne kobiety czy te

Gość chodnikowy latwiec
Kurde urwao mi - przeraszam Czy rzecz tyczy sie tylko wygladu?

kinky reggae -> no wiesz ja się tam na cesarce nie znam :P co nie zmienia faktu że szukam pani z takimi włosami (przynajmniej jeśli chodzi o długość)

Gość assssaashjhh
Leviatam przeciez ty sie znasz na wszystkim,nie badz taki skromny:D:D