Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może ktoś pomoże

ZBIERAMY NA KOLONIE + POTRZEBNE RZECZY DLA MICHAŁA ZE SZCZECINA

Polecane posty

Gość a może ktoś pomoże

http://www.facebook.com/event.php?eid=126742647408286 link do wydarzenia na fecebooku a tu wklejam opis wydarzenia : Bywalcy deptaku na pewno kojarzą małego chłoptasia, który zbiera puszki i butelki. Dzisiaj podbiłem do niego w żabce, by zapytać w jakim celu to robi. Jak się okazało Michał zbiera kasę, żeby pojechać na kolonię do Międzyzdrojów. Ma na dzisiaj nieco ponad 3 dyszki a potrzebuje trzech stówek do końca czerwca. To co, zbieramy? Po 2 pln, 5 - jeśli uzbiera się nas wielu, to na pewno damy radę. Nie bądźmy samolubni ziomeczki. Liczę na Was, elo! Brakującą kwotę na kolonie już mamy aora kupiliśmy mu śpiwór i karimate ale potrzebujemy pieniędze na jakieś kieszonkowe dla niego i wiadomo klapki, kąpielówki jakieś koszulki może na książxki na przyszły rok do szkoły! Pomóżmy chłopiec na prawde sobie na to zasłużył a my nie zbiedniejemy. Zaufajcie studentom wydziału prawa i administracji w Szczecinie ;)))) Jeśli ktoś by chciał pomóc to kontaktujcie się albo z chłopakiem którego dane znajdziecie na facebooku albo ze mna na maila poczta-mailowa@wp.pl

Gość he he.... :D
no syper... przy okazji zbierzcie też na wakacje dla mojego dziecka, które jeszcze nigdy nie było na wakacjach :(

Gość
heh, z 200 zł mógł bym dać, zobaczymy jak jutro to przemyśle .

Gość a może ktoś pomoże
Przy okazji ciekawe czy Twoje dziecko cokolwiek robiło żeby sobie na takie wakacje uzbierać? Ten chłopiec chodził przez dłuższy czas i zbierał puszki i butelki żeby móc spełnić swoje marzenie !!!

Gość a jestes biedna
ja zyje na srednim poziomie, oplacam rachunki, na jedzenie starczy i na malutkie przyjemnosci ... ale o wyslaniu dziecka na kolonie moge pomarzyc ... natomiast sasiadka, ktora nie placi czynszu, jedzenie dostaje z mopsu - co roku puszcza dzieci na zajebiste wakacje z mopsu ;/ z jednej strony ciesze sie ze nie musze korzystac z socjalu, ale z drugiej stron szlak czlowieka trafia jak widzi taka patologie co sie nie chce pracowac puszczajaca dzieci na kolonie za nasze - podatnikow pieniadze ;/

moje dziecko ma 6 lat :O

Gość więcej takich akcji
przecież już uzbierali chłopakowi :)

Gość a może ktoś pomoże
Ten chłopiec ma jakoś 8-9 więc jest niewiele starszy od Twojego dziecka, a prawie codziennie chodzi po ulicach i zbiera puszki itd. - nie żebrze, nie kradnie po prostu próbuje sobie zapracować na soje wakacje! I jako studenci na utrzymaniu rodziców nie możemy mówić, że mamy pieniądze ale jeśli kilkadziesiąt osób zrzuca się po 1zł 2zł czy 5 to nam nie ubywa a spełniają się marzenia małego chłopca.

jeżeli uważasz, że między 6 a 9 nie ma różnicy to juz nie mam słów:O 🖐️

Gość ja im współczuję
he he.... :D -- w takim razie ,na fundacje tvn itp. też się nie powinno wysyłać smsow ,bo tyle jest innych chorych dzieci.. na xfactorze też nie głosowac ,bo tyle innych ludzi ma talent

Gość ściema na km
a czy ten chłopiec naprawdę istnieje czy studenci zbierają na wódę ?? powiedział obcemu chłopakowi imię i nazwisko ,a ten stworzył akcję ? :O

Gość a może ktoś pomoże
Zauważam różnice ale ten chłopiec jak miał 6,7 czy 8 lat a ni nigdy w życiu też nie był na wakacjach i teraz kiedy może stara się na nie zarobić tak jak potrafi. Ale widzę też że Twoje dziecko ma mamę, którą stać na komputer i dostęp do internetu, więc na pewno Ty i Twoje dziecko jesteście w lepszej sytuacji materialnej i nie tylko niż ten chłopiec, tylko widzisz Tobie nikt nie broni chodzic po ulicach i zbierac puszki, butelki żeby wysłać swoje dziecko na wakacje skoro Twoje dziecko jest na to za małe.

Gość a może ktoś pomoże
Chłopiec istnieje ma na imię Michał mieszka w Szczecinie na ulicy Sienkiewicza (nr nie podam z oczywistych względów) ale Kolega odwiedzał go już w domu bo tylko tak można się z nim skontaktować gdyż wiadomo że na internet czy telefon Chłopca nie stac.

Gość a może ktoś pomoże
Chłopiec istnieje ma na imię Michał i mieszka w Szczecinie na ul. Sienkiewicza(nr. nie podam z oczywistych względów) a Kolega odwiedzał już tego chłopca w domu bo tylko tak można się z nim skontaktować bo internetu czy telefonu Chłopiec nie posiada bo go na to nie stać.

Gość głupia byłam i tyle
ale myślę ,że za wycieczkę wy płacicie? ? nie chcę osądzać ,ale rodzice mogą zabrać kase..

Gość agfa jaka
nie słuchaj ich sa zawistni i skąpi :P

Gość głupia byłam i tyle
w sensie ,ze osobiście wpłacacie kasę na kolonie nie do ręki rodziców

Gość a może ktoś pomoże
30 1240 3712 1111 0010 3511 3741 Mateusz Górniak ul 10 lutego 12 78-650 Mirosławiec W tytule najlepiej "Kolonia" żebym z góry wiedział o co chodzi. Konto Kolegi który kontaktuje sie z chłopcem, oczywiście jeśli ktoś jest ze Szczecina to może dac te pieniądze nam na miejscu albo we wtorek pójść z nami i z tym chłopcem po zakupy i kupić mu coś czego mały potrzebuje zamiast przekazywać pieniądze!

Gość dziołcha z białej
odzyskuję wiarę w ludzi :)

Gość a może ktoś pomoże
Tak to oczywiste !!! Kolega w poniedziałek idzie do organizatora płaci za kolonie i na facebooku wkleja potwierdzenie wpłaty!!! Po zakupach wklejamy paragony żeby było wiadomo że KUPILIŚMY RZECZY DLA CHŁOPCA TAKIE KTÓRYCH MU POTRZEBA a nie jak ktoś tu pisze wydaliśmy na wódkę czy zabrali te kase jego rodzice!

Gość całkiem przystojny kolo
jesteś Mati ;)?

Gość a może ktoś pomoże
Nie. przeczytałam o akcja na fejsie i stwierdziłam że skoro tam się znalazło tyle osób które pomagają to może tu też się znajdzie chociaż jedna a że akcja super to warto się ogłaszać gdzie się da ;))

Gość całkiem przystojny kolo
"KUPILIŚMY RZECZY DLA CHŁOPCA " więc znasz z fejsa czy bierzesz udział w realu ?

Gość jebdchwgqevd
Nigdy nie zrozymiem dlaczego biedniejszedzieci musza wyjzezdzac na kolonie. Jak rodzicow nie stac,to niech dzieciaki siedza na dupioe tam gdzie mieszkaja,a nie jeżdza po Polsce i smieja sie ,ze istenija tacy bnaiwni,ze im funduja wakacje.

Gość Jestem ze Szczecina,
na dodatek mam kilkoro znajomych na wydziale Prawa. Kurde skąd mam byc pewna na 100% ze nikt za to sobie flaszki nie kupi?

Gość a może ktoś pomoże
Przeczytałam na fejsie skontaktowała się z Mateuszem który powiedział że ma już tyle i tyle kasy, napisał co już dla Chłopca kupił, a ja że uruchomiłam swoje kontakty i zebrałam kilka stówek umówiłam się z Mateuszem na wtorek on ma wyciagnąc Chłopca na zakupy i kupimy mu za kase te która ja mam i za tę którą ktoś może jeszcze wpłaci potrzebne chłopcu rzeczy.

Gość shatters
jebdchwgqevd- jakbyś widział ,że kogoś mordują to byś nie zadzwonił na policję ? Bo przeciez tyle innych ludzi ginie więc po co nie? :) Jak widzisz ,że chłopak dorabia sobie zbieraniem puszek i nigdy nie uzbiera na to .. to nie pomożesz?? :O

Gość a może ktoś pomoże
Fajnie że zaczynają się głupie podszywy nawet pod tak fajna akcją, na ale cóz czego można się spodziewać.;/