Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heee heee

Co mi jest????

Polecane posty

Gość heee heee

Poznalam faceta. i tu zaczyna sie problem... nie moge przestac o nim myslec, jak o nim mysle mam jakies dziwne uczucie w brzuchu jak przed czyms waznym w zyciu kiedy mnie sciskalo w brzuchu, rece mi sie trzesa, szczeka mi lata jak przy ogromnym stresie, zalewa mnie fala niepokoju itd nie wiem czy dobrze opisalam. czuje sie jak znerwicowana

Gość heee heee
blagam. niech mi ktos odpowie

Gość tu masz wszystko na ten temat
hihihi - masz motylki w brzuchu, czyli zauroczyłaś się kolesiem:)

Gość OneTwo
Poznaj go dobrze to Ci przejdzie.

Gość heee heee
jakie motylki??? jak mnie nerwy zzeraja, szczeka lata ze mi sie malo zeby nie pokrusza, z kibla moge nie wychodzic... istny stres

Gość heee heee
jak sie tego pozbyc?

Gość Jjjjlecacjjabeafe
Autor tego tematu to facet i znowu zachowuje się jak idiota ale do wszystkiego idzie się z czasem przyzwyczaić;-)

Gość Ja bym raczej powiedziała
sądząc po Twoich objawach, że to zauroczenie, ale nie takie jak zwykle, tylko z jednoczesnym podświadomym przeczuciem, że coś z tym facetem jest nie tak (choć na poziomie świadomości możesz nawet na to nie wpaść). Czyli po prostu organizm, lub jak wolisz intuicja, Cię przed nim przestrzega. Czlowiek zauroczony ma podobne do Twoich objawy, jest poddenerwowany, ale nie do tego stopnia, a już na pewno nie ma biegunki ze stresu. Mi się tylko raz przytrafiło coś podobnego jak Tobie, choć mniej ostro, i potem okazało się, że facet, w ktorym była zakochana, okazał się przebiegłym manipulantem i wykorzystywaczem ludzi. A mój stres, powodujący takie reakcje, nasilał się zawsze w momentach jakichś jego wyznań czy propozycji co do wspólnego życia. Jest tylko jedna rada: uciekaj od niego tak szybko, jak się da, bo Cię mocno zrani!

Gość heee heee
jestem kobieta.... ja wiem ze nie moge, nic z nim nie moge! ale ciagnie jak kurwa magnes. i nie chodzi o niego tylko o nasza sytuacje zyciowa... Boze

Gość Jjjjlecacjjabeafe
To chyba nie o mnie;-) Jestem dzisiaj oazą spokoju:-) Autorze weź stoperan to Ci przejdzie;-);-)

Gość heee heee
co nie o Ciebie? tylko napisalam ze jestem kobieta... nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze tego spokoju... moze brzmie jak panikara ale nigdy sie tak nie czulam po prostu. mozesz sie wysmiewac

Gość heee heee
siedze na fb, czatuje z 5 osobami naraz i czuje pustke bo z jego na fb nie ma..

Gość heee heee
powiedzcie szczerze. czy mnie pojebalo??????

Gość heee heee
?

To proste. Przeraża Cię jakaś sytuacja życiowa z nim, bo podświadomie czujesz, że coś z nim nie tak, że Cię zrani, więc Twój organizm taką reakcją sprzeciwia się związniu z nim. Nie wiem, czego Ty tutaj jeszcze nie rozumiesz. Jak z nim zostaniesz, to przekonasz się, że przeczucia Cię nie zawiołly i lepiej było ich posłuchać. Ale Twój wybór, czy chcesz cierpieć na własne życzenie.

Gość heee heee
nie ma mowy o zostaniu z nim bo nie jestesmy razem i nie mozemy byc. ja jestem mezata, on zonaty (zaraz posypia sie grzmoty) powiedz mi tylko jak sie tego pozbyc , jak sie trzymac z daleka ???

Trudno mi powiedzieć, co konkretnie możesz zrobić, bo nie wiem, gdzie się widujecie. Ale najprostsze zasady to ucięcie wszelkiego kontaktu (wykasować numer telefonu, skasować e-maila i pod zadnym pozorem nie odzywać się ani nie odpowiadać, nie odbierać telefonu, choćbyś miała się skręcać), unikać miejsc, w których możesz go spotkać, a jeśli to możliwe, również wspólnego towarzystwa, zajęcie się pracą i czymś, co lubisz, bo to Cię wciągnie na tyle, że będziesz myślała o nim dużo mniej albo w ogóle, a przede wszystkim skupienie się na mężu.

Gość diagnostka
stawiałbym jednak na zespół jelita drażliwego :classic_cool:

Myślę, że już jest odpowiedź (tak się wydaje, ale to może być nie tylko to), dlaczego Twoj organizm tak się buntuje przeciwko temu zwiazkowi: oboje jesteście związani, a Wasz zwiazek jest zakazany i przewróciłby życie Wasze i Waszych małżonków do góry nogami. Ale jak już pisałam, on może być nieodpowiedni dla Ciebie też z innych powodów, których nie jestem w stanie teraz określić i Ty pewnie też nie. Ale możesz mi wierzyć, że nasza podświadomość wcześniej wychwytuje niepokojące sygnały i że się w tym nie myli. Trzeba tylko jej zaufać.

diagnostka stawiałbym jednak na zespół jelita drażliwego Przy zespole jelita drażliwego nie ma motylkow w brzuchu i latającej szczęki. :-P