Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniara czy jak.............

odblokowanie konta...jak

Polecane posty

mam problem jakies pół roku temu pozyczyłam kolezance konto na allegro. ona sprzedawała tam cos swojego nie miała bo , allegro nie wiadomo czemu nie chce ich dopuscic czy jakos tak. a wiec dałam jej to konto a od jakiegos czasu widze ze to koto jest całkowicie zablokowane przez allegoro. nie wiem co sie dzieje. dzwoniłam do i niej i pytałam sie co jest a ona na to ze tam w allegro cos im nie pasuje. sprawdzalam czy opłacała to konto i opółacała bo jest na plusie 0,10 gr. co zrobic aby je odblokowac.

Gość zalamalam sie normalnie no
jesteś strasznie, strasznie głupia. koleżanka mogła sobie przecież nowe konto zablokować, jest to bardzo nierozsądne z twojej strony...

Gość niezle bagno
widocznie jej imie i nazwisko bylo na czarnej liscie za jakies przekrety. Nie wywiazywanie sie z umow sprzedazy, negatywne komentarze, oszustwo. Ty naiwniaro pozyczylas jej konto :o takich rzeczy sie nie pozycza. Ona poslugiwala sie dzieki temu twoimi danymi i jezeli ktos powiedzmy wejdzie na droge sadowa za oszustwo ktorego ona dokonala to bedziesz Ty pociagnieta do odpowiedzialnosci. Bez powodu allegro nie blokuje konta musialo cos byc na rzeczy. Tak wiec na przyszlosc sie zastanow co robisz

to co ja mam teraz zrobić??? jezu, jak mam sie z tego wyplątać??

z tego co pobieżnie patrzę na regulamin, to udostępnianie innym swojego konta jest z nim niezgodne. lepiej bym napisała do allegro wyjaśnienie, albo się orzyznaj, ale wtedy i tak masz blokade bo zlamalas regulamin, albo idz w zaparte ze nie wiesz jak dostala haslo.

allegro to nie to samo co np. you tube, tam sa dane osobowe chronione prawnie, tam sa zawierany umowy kupna-sprzedazy, które są WIĄŻĄCE!!! jak można być tak lekkomyślnym?!

nie wiem , nie mam słow. zaufałam jej. jak moge sie z tegowyplatać czy wogóle jest z tego jakies wyjscie ?

pisz do allegro o wyjaśnienie, bo ona na pewno nie jest z toba szczera. cos tam allegro nie pasowalo...? w ogole co to za odpowiedz? jesli im nie pasuje to pisza co im nie pasuje, a nie ze cos tam.

nigdy nie ufaj gdy chodzi o takie rzeczy

pisałam do allegro, teraz czekam na odpowiedz. Jestem załamana!!!

Gość Tak,jesteś naiwniarą niestety
allegro nie chciało jej otworzyć konta i to Cię nie natchnęło? Teraz sobie wyobraź, że ona korzystając z Twoich danych allegro oszukała dużą grupę ludzi na spore pieniądze. Ona jest czytsa, a to Ty jesteś uznana za złodziejką i wobrec Ciebie toczyć się będzie śledztwo :O

Gość litościpomocy
nie wolno udostępniać swojego konta ! Najprawdopodobniej twoje za to zostało zablokowane. Trzeba napisać do Allegro i wyrazić skruchę,obiecać że nigdy więcej itp., może się zlitują. Niech Ci nie przyjdzie do głowy zakładanie drugiego konta, bo dorobisz się dożywotniego zablokowania. Swoją drogą wykazałaś się dużą nieodpowiedzialnością, ciesz się,że większych kłopotów z tego powodu nie masz. Jeszcze jedno mnie dziwi: czemu tutaj szukasz pomocy? Przecież jest forum Allegro, tam się wszystkiego można dowiedzieć.

Gość litościpomocy
Ps. Allegro zawsze powiadamia o powodach zbokowania - przeszukaj skrzynkę mailową :)