Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asa178

kiedy rejestrujecie sie na studia? juz teraz czy po wynikach z matur?

Polecane posty

Gość asa178

bo na stronie jest napisane ze prosza o wypelnianie ankiety dopiero po wynikach:O ja bym wolala juz;)

Gość dopiero wtedy jak Kudrycką
wywalą z rady ministrów :P

Gość dopiero wtedy jak Kudrycką
Myślę że dopóki ministrem szkolnictwa wyższego jest ta suka, to nie warto się rejestrować na żadne studia, lepiej poczekać aż ją wywalą na dobre :P

Ja dostałam spida jak mi ktoś nagadał, że kolejność w przypadku takiej samej punktacji się liczy. Dopiero potem pomyślałam, że osiągnięcie identycznej sumy punktów jest mało prawdopodobne.

no to zajebiscie :O pewnie i tak dziadowo zdałam mature, jesli w ogole :O musze sie za to zabrac:/

kurva zajrzałam na stronę tej uczelni i chciałam się zarejestrować i wyskoczyło mi że połączenie nie jest zaufane i nie moge tam wejsc!! co jest do cholery

ej dziewczyny a jesli np. dziś bym się zarejestrowała na stronie, a opłatę i podanie wysłała za np tydzień to by się nic nie stało?

włansie przeczytałam ze opłąta wynosi 85zł, pojebało ich? a jak sie nie dostane to co? :O tyle hajsu w bloto mam wywalić?:O

bo nie myslałam o studiach tylko o szkole policealnej i chyba jednak to drugie wybiore a w tyg bede pracowała :O

Gość asa178
no ja ide na zaoczne, i do pracy... tylko ze mam dylemat wybrac wydzial w miejscowosci 20 km ode mnie, czy do krakowa 100 km:( wolalabym to drugie ale wiadomo dojazdy nocleg, to kosztuje, no i pewnie troche meczace

albo technik farmacji albo usług kosmetycznych nie wiem...jeszcze się zastanowie moze inny wybiore jakie to wszystko popaprane :/