Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asa178

kiedy rejestrujecie sie na studia? juz teraz czy po wynikach z matur?

Polecane posty

ja juz sie rejestrowalam z tydzien temu i wplacilam nawet kase.. najwyzej przepadnie co zrobic.. ;/ jest tu ktos moze bo cisza

Gość to jak ktoś się nie dostanie
to oni później tej zaliczki nie oddają? :O WTF? :O popierdoliło ich już do reszty? :O

no jasne ze nie oddaja... co zrobic durne zasady ale jak komus zalezy nastudiach to niestety.. ja zlozylam na 3kierunki nawet jakbym sie na 1 dostala to i tak ta reszta przepadnie... dno.

na na prawdę wybieram szkołę policealną bez żadnego wpisowego kurva!! zacznę szukac pracy, a za rok być może wybiore się na studia. Wydam 85 zł i może mnie jeszcze nie przyjmą :O ja pierdole co za ździerusy

zrobili sobie normalnie z biednych studentów INSTYTUCJĘ CHARYTATYWNĄ, ja pierdoleee :O aż odechciało mi się gdziekolwiek rejestrować :O

Gość gvhfgjcgkhu
ja tez sie juz rejestrowałam i wpłaciłam opłate rekrutacyjna:)

co? are u fucking kiddin me?? :O:O:O na jedną uczelnię tyle kasy? :O nie szkoda Ci było?:D

ja myślałam że mniej trochę to wyjdzie. Mi matura nie podeszła za bardzo :O wyniki będą słabe pewnie. I co zapłacę powiedzmy za 3 kierunki i na żaden mnie nie przyjmą?:O żeby chociaż jeszcze zwrócili. Schodze na ziemię. Idę do policealnej i mam w dupie studia na razie. za rok o tym pomyslę :classic_cool:

starsi dali ;) a tak serio no szkoda ale zalezy mi na tych studiach niestety. nie bede na nauce oszczedzac.. jak sie nie dostane to trudno bede wiedziala ze probowalam..

Ja też dam sobie spokój w tym roku. :D Najpierw muszę wiedzieć, że dobrze maturę zdałam :D

w ogóle to na co ja liczyłam :O że mnie przyjmą na studia z 36% z matmy i około 40% z polaka?:O jestem nieźle walnięta:D taaak teraz juz wiem że szkoła policealna to doskonały wybór :)

Gość napisalam na tamta
up!!