Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piłka nożna:-(

Cała moja miejscowość o mnie huczy, wyszłam na najgorszą

Polecane posty

A nic nie zrobiłam. Wyszła od kogoś plota, ze mnie ktoś przyłapał na bzykaniu, druga wersja,ze na całowaniu. I ze mój tata mnie wyzywał. Faktycznie całowałam się ale ludzie pierdolą, wstydzę się wyjść na wioche. bo krzywo patrzą, a ja głupia się przejmuje. Koleś którego dotyczy plotka jest moim facetem. Nienawidzę takiej mentalność ludzkiej. Prawdziwa wiocha, plotkary pod plotami:-(

Gość trututuuu
Tak to jest jak sie jest wieśniakiem ze wsi, przykro mi że jesteś ze wsi

raczej się tego nie wstydzę, ale ludzie potrafią zniszczyć zycie

seksu oczywiście nie bylo. Wczoraj spotkałam się z dobra koleżanką i pierwsze co: Słyszałam, co o Tobie gadają...

Gość miu miu19
Na wsiach tak bywa jak jeżdże czasem na działke do babci na wieś to odrazu stare baby szepczą do siebie i mnie obgadują tylko dlatego że jestem ładna i zamożenie ubrana a, moja matka jeździ dobrą furą :O To żałosne że ludzie na wsi nie mają swojego życia i żyją cudzym :O

Gość .;.;.;.;.;.;.;.
Hahaha

niestety, wyszłam na tą najgorszą. Boję sie,ze bedą tak gadać powstana rózne wersje, albo wymyślą cos innego i mój facet się o tym dowie... Teraz jestem sensacją nr 1:-(

na wsiach tak jest, albo stare babki pierdolą albo nastoletni dresiarze co sobie myślą że są panami wsi :o a poza tym to przeciez Polska :O obraz nędzy i rozpaczy wsiuny karmią się tylko plotką i 'potknięciami zyciowymi' innych ludzi.

i tak nic nie zrobie. Naprawdę nie mają co robić baby, opierają się o te płoty, zeby nie spadly. Bardzo mnie boli, bo nic nie zrobiłam a opinie wystawiają mi jakieś plotkary

ile masz lat? pamiętaj: "Idź dumnie przed siebie życie to twoja scena I pierdol farmazony które słyszysz na swój temat" :D:D

mam 21 lat Oj podszywku, nie potrafisz czytać z sensem:-)

jakchodziłam do szkoły to u mnie na wsi powstała plota, że mnie wyjebali z internatu :D a to było tak, że zrezygnowałam z mieszkania w internacie i zaczęłam dojeżdżać busami bo się lepiej oplacało, ale i tak wg ludzi mnie wyjebali i koniec :D teraz się z tego smieję wtedy też ale moja matka biadoliła, że wstyd i nawet namawiała mnie do powrotu do internatu:o

Plotki są tylko o ludziach na szczycie :classic_cool: a tak na serio to wyprowadź sie z tej wiochy jak najprędzej :O po co masz sie stresować w tej dziurze?

Gość co ty gadasz z tą wsią?
śmieci są wszędzie. w mieście też;/

ja bym własnie odbiła piłeczkę tak jak radzi rozwódkaa. Jak ktoś Ci się następnym razem spyta czy to prawda, powiedz, że to nie ty się bzykałaś ale np jakaś suka ze wsi której nie cierpisz, albo podejrzewasz, że rozpuściła tę plotę:D

wyprowadzę się może dopiero za rok:-( Macie racje, nie powinnam się w ogóle przejmowac. Ja znam prawdę i wiem jak było. Ale jest mi trochę przykro, bo przechodze przez to sama, chlopak siedzi teraz za granicą i to o mnie mówią, bo jestem stad