Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak35

ANKIETA tylko dla KOBIET !!!

Polecane posty

odpowiadajac napisz numer pytania a obok odpowiedz : TAK/NIE lub NIE WIEM.... 1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? 4.Czy jestes romantyczna ? 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? 6.Czy chcialabys sie zakochac ? 7.Czy jestes szczesliwa ? 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? 10.Czy juz przestalas brac łapówki ???

Gość kicikicikickicia
1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? Tak 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? Tak 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? Tak 4.Czy jestes romantyczna ? Nie wiem 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? Nie 6.Czy chcialabys sie zakochac ? Juz jestem 7.Czy jestes szczesliwa ? Tak 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? Tak kiedys jakiegos :classic_cool: 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? nie znam 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? jeszcze nie zaczelam

Gość JBODFJBO
1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? TAK 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? TAK 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? NIE WIEM 4.Czy jestes romantyczna ? NIE 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? NIE 6.Czy chcialabys sie zakochac ? TAK 7.Czy jestes szczesliwa ? NIE WIEM 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? NIE 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? NIE WIEM 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? NIE ROZUMIEM PYTANIA

Gość zaczekam na ten autobus
1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? TAK 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? TAK 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? TAK 4.Czy jestes romantyczna ? TAK 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? TAK 6.Czy chcialabys sie zakochac ? JUŻ JESTEM 7.Czy jestes szczesliwa ? TAK 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? NIE 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? WHO IS THIS MOTHERFUCKER? 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? WTF?

Gość BRRRŁŁL
1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? TAK 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? DO SWOJEGO-TAK, WYGLAD FACETA-NIE 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ?TAK ( ŻYJE BEZ TEGO ALE JEST CIEŻKO) 4.Czy jestes romantyczna ?TAK 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze?NIE 6.Czy chcialabys sie zakochac ?TAK 7.Czy jestes szczesliwa ?NIE 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera?NIE 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ?NIE WIEM 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? TAK

na niektóre pytania oczekujesz odpowiedzi innej niz podane mozliwosci jak sadze, bo byłoby to nielogiczne i pytanie nr2 jest pytaniem podwójnym, co tez utrudnia, tak wiec dopracuj ankietke. ale: 1.TAK 2.TAK i TAK 3.Zalezy jak długo...do miesiac jest oki 4.TAK, ale rozsadek tez mam 5.Ogromną 6.ciagle kocham najlepsza istote na swiecie 7.JAK MAŁO KTO 8.NEVER...choc mam dziwna definicje zdrady 9.AHA! 10.tez oglądałam ten odcinek 07 zgłoś sie..

1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? TAK 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? TAK 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? TAK 4.Czy jestes romantyczna ? NIE WIEM 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? TAK 6.Czy chcialabys sie zakochac ? NIE 7.Czy jestes szczesliwa ? NIE 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? NIE 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? NIE WIEM 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? EKHEM... EKHEM... ???

1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? owszem 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? owszem 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? owszem 4.Czy jestes romantyczna ? owszem 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? owszem 6.Czy chcialabys sie zakochac ? trudne pytanie 7.Czy jestes szczesliwa ? owszem 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? nigdy 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? a ch. go wie 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? :D

Gość yioryjijgb
1.bardzo 2.tak 3.nie wiem 4.tak 5.nie 6bardzo 7.nie wiem 8.absolitnie nie 9mysle ze tak:) 10.nie bralam. poznamy sie?

Gość dffd
1. TAK 2. TAK 3. TAK 4. NIE WIEN 5. NIE 6. TAK 7. NIE WIEM 8. NIE 9. NIE WIEM 10. NIE BRAŁAM!

Gość dffd
what next?

Gość hgfdddgg
1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? TAK 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? do mojego TAK, do chłopaka NIE 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? TAK, zyję wlasnie, mimo ze mam chlopaka, nie robimy tego. 4.Czy jestes romantyczna ? TAK 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? NIE, wystarczy mi tyle, żeby dalo się zyć, nie chcę luksusów 6.Czy chcialabys sie zakochac ? jestem zakochana w moim chlopaku :) 7.Czy jestes szczesliwa ? NIE WIEM, nie do końca, ale jeśli chdozi o związek to jestem szczesliwa 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? NIE 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? NIE ZNAM więc NIE WIEM 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? :O ?

1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna?tak 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ?do wygladu tak do mojego faceta nie bo mi sie podoba taki jaki jest 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ?tak 4.Czy jestes romantyczna ?tak 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze?nie 6.Czy chcialabys sie zakochac ?nie 7.Czy jestes szczesliwa ?tak 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera?nie 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ?niewiem 10.Czy juz przestalas brac łapówki ???nigdy niebralam;D

1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? Tak 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? Nie 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? Tak 4.Czy jestes romantyczna ? Tak 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? Nie 6.Czy chcialabys sie zakochac ? Jestem zakochana 7.Czy jestes szczesliwa ? Tak 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? Nie 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? Nie (nie umie napisać precyzyjnych pytań) 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? (no o tym właśnie mówię....)

1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? TAK 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? NIE 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? TAK, ALE CIĘŻKO ;) 4.Czy jestes romantyczna ? NIE WIEM 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? NIE WIEM 6.Czy chcialabys sie zakochac ? TAK 7.Czy jestes szczesliwa ? TAK 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? NIE 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? NIE WIEM 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? TAK :D

1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? TAK 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? NIE 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? TAK 4.Czy jestes romantyczna ? TAK 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? TAK 6.Czy chcialabys sie zakochac ? JESTEM ZAKOCHANA 7.Czy jestes szczesliwa ? TAK 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? NIE 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? NIE 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? NIGDY ICH NIE BRAŁAM

Gość hmmmme;kfjr
1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? TAK 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? TAK 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? NIE 4.Czy jestes romantyczna ? NIE WIEM 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? TAK 6.Czy chcialabys sie zakochac ? TAK 7.Czy jestes szczesliwa ?NIE 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? TAK 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? NIE 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? ....

Gość hfhf
1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? -TAK,JEST NAJWAŻNIEJSZA 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? - ŚREDNIĄ 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? - TAK,ALE NIE BEZ MASTURBACJI 4.Czy jestes romantyczna ? -TAK 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? -NIE 6.Czy chcialabys sie zakochac ? - TAK 7.Czy jestes szczesliwa ? - NIE :( BO BRAK MI MIŁOŚCI!! 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? -NIE!!!!!!!!!!!! W ŻYCIU NIE ZAMIERZAM 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? - NIE WIEM 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? - ŻE CO??

1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? Nie wiem 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? Tak i tak. 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? Nie. 4.Czy jestes romantyczna ? Nie. 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? Żadnej. 6.Czy chcialabys sie zakochac ? Tak. 7.Czy jestes szczesliwa ? Tak. 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? Tak, zdarzyło się raz i zakończyłam związek. 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? Widziałam fote, nie mój typ. 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? Nigdy nie brałam, co to za pytanie z dupy?

Gość też się wpiszę a co
1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? - Najważniejsza. 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? - Ta, uważam siebie za paszteta ;) a wygląd u faceta też jest ważny, bo jest bardzo istotny w sferze seksualnej 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? - Jasne, ale co to za życie? ;) 4.Czy jestes romantyczna ? - Zależy co przez to rozumiesz. Jestem czuła dla ukochanego, okazuję miłość, jestem przytulasta i uczuciowa 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? - Tak, jak dla każdej osoby, która ich nie ma. 6.Czy chcialabys sie zakochac ? - Jestem zakochana :) 7.Czy jestes szczesliwa ? - Tak, obecnie tak i to głównie dzięki miłości właśnie 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? - Nigdy 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? - Nie mam przyjemności znać tego pana ;) 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? - Yyy... że co...? :O

Gość heheheheheheert
naiwniaczki. poswiecają sie dla partnera. zadna nigdy nie zdradziła i nie ma zamiaru zdradzić, a faceci tak was w chuja robią, że aż miło :D

Gość też się wpiszę a co
Nie poświęcam się, nie mam potrzeby zdradzania, a dostaję w związku od partnera tyle dobrego, że nie wiem, co z tym robić ;)

Gość milena8319
1. TAK 2. TAK 3. TAK 4. TAK 5. TAK 6. TAK 7. NIE 8. NIE 9. NIE WIEM (bo go nie znam więc nie oceniam) 10. NIE (ponieważ nigdy nie brałam więc nie mogłabym przestać brać)

Gość uhiuhiuhuh
heheheheheheert - sorry ale jak dla Ciebie argumentem przemawiającym za zdradą jest to,że na bank partner robi to samo,to zastanów sie lepiej nad sobą :O w takim razie każdy powinien zabijać innych,bo ten ktoś na pewno chce zabić nas...takie myślenie jak dla mnie to paranoja jakaś,jakby mnie partner zdradził i powiedział,że nie warto być wiernym bo wszyscy zdradzają to bym mu chyba w twarz splunęła.Że ocenia mnie miarą innych i że jest taką świnią,a ja nie zdradzam.Nie zamierzam powielać zachowań innych,nie sprawiałoby mi żadnej przyjemności zdradzanie.Poza tym gdzie zaufanie do partnera?? No i dla mnie to także sprawa honoru i godności osobistej,czego najwyraźniej Tobie brakuje.Więc pewnie nie zrozumiesz,że jakbym sie dowiedziała o zdradzie to nie żałowałabym że nie robiłam tego samego,ale żal byłoby mi faceta,który na własne życzenie stracił uczciwą i wierną partnerkę

Gość uhiuhiuhuh
dodam jeszcze,że nie znasz wszystkich facetów,więc nie uogólniaj.Dobijające jest to,ile facetów wiesza psy na wszystkich kobietach bo jedna czy dwie ich skrzywdziła,i odwrotnie.

Gość kafara
1. tak ale są rzeczy warzniejsze 2. TAK 3. Myślę, że tak 4. Jeśli jestem z moim chłopakiem to tak 5. Nie największą 6. jestem zakochana 7. nie 8.jeden raz ale się nie liczy 9. nie 10. wtf ?

1. Czy milosc dla Ciebie jest wazna? - Tak 2. Czy przykladasz duza wage do swojego wygladu zewnetrznego lub faceta z ktorym chcesz byc ? - Do swojego tak, do faceta nie. 3.Czy potrafisz zyc bez sexu ? - Tak 4.Czy jestes romantyczna ? - Czasami 5.Czy duza role odgrywaja dla Ciebie pieniadze? - Tak 6.Czy chcialabys sie zakochac ? - Nie 7.Czy jestes szczesliwa ? - Tak 8.Czy zdradzasz lub zdradzalas swojego meza lub partnera? - Tak 9.Czy przystojniak35 to fajny facet ? - Nie 10.Czy juz przestalas brac łapówki ??? - Nie bralam :classic_cool: