Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak35

ANKIETA tylko dla KOBIET czesc 2 ( ZWIERZECA ) !!!

Polecane posty

napisz numer pytania i udziel odpowiedzi TAK, NIE lub NIE WIEM albo wtrac cos swojego. w razie czego uzasadnij: 1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ???

Gość ytrffcvbgh
1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? nie, ale keidys mialam papugi, gryzonie... psow nie lubie. 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? zapomnialam jak mialo :O 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? tak i to bardzo, jestem wege... 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? :O 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? smiac mi sie chce z takim ludzi co sami zrą zwierzeta (kury, swinie, ryby) a uważają się za wielkich millosnikow zwierzat, trzymają w domu psy itp. 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? tak 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? tak, ale oprcz tych ktore ludzie przerabiają na mieso, bo akurat mieso w ogole nie ejst potrzebne do zycia. no ale np. takie pszczoly co robią miod to są potrzebne :) 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? dawno temu 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? dziekie kaczki i gryzonie 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? nie wiem

Gość to jest bez sensu
1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? tak 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? polucja, poważnie :D 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? tak 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? nie 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? nie 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? tak 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? tak 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? nie 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? psy i szczury 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? tak :P

1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? owszem 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? ustawa o ochronie danych osobowych nie pozwala mi wyjawić danych personalnych 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? bywa 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? prędzej Ciebie;) 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? lubiłam jednego takiego, ale się chłopu zmarło 6.Czy uspilabys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? trudne pytanie. kiedyś tego nie zrobiłam a potem miałam z tej przyczyny wyrzuty sumienia. nie wiem jednak czy wystarczyłoby mi odwagi... 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? jak powietrze 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? byłam. więcej się nie wybieram. 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? koty 10. Czy oddalabys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? nie. ale pewnie kipnęłabym potem ze zgryzoty. Jeszcze jakieś pytania? Po co się tak rozdrabniać?

Gość EHUUHEHE
1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? POSIADAŁAM PSA I SZCZURY 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? nie chce mi sie wymieniac, sporo tego bylo 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? TAK 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? NIGDY 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ?TAK. KAZDY MA PRAWO LUBIC CO CHCE, CO MI DO TEGO? 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? TAK I ZROBIŁAM TO 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? TAK 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? MOZE RAZ JAK BYLAM MALA 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? PSY I KONIE 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? PEWNIE!

Gość dobrrraRADA
1. Tak 2. Mam cztery chomiczki: Mordulec, Sówka, Skrzeczek, Łakomczuch 3. Tak 4. Nigdy w życiu! 5. Nie 6. Nie wiem 7. Tak 8. Tak 9. Psy, koty, chomiki, ptaszki, konie 10. Tak

Gość olejna do ankiety
1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? TAK 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? TYGRYS 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? TAK 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? NIE 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? TAK 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? NIE WIEM 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? TAK 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? TAK 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? KOTY, PSY, KONIE, DELFINY 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? NIE WIEM

1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? TAK 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? PRINCI 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? TAK 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? NIE 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? TAK 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? TAK. Raz byłam w takiej sytuacji. 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? TAK 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? TAK 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? WĘŻE 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? NIE WIEM.

1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? TAK 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? BUFFY 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? TAK, CZASAMI 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? NIE 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? NIE WIEM, ZNAM SAMYCH WIELBICIELI ZWIERZĄT 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? TAK, JEŚLI BYŁOBY TO KONIECZNE 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? TAK 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? NIE, NIE CHODZĘ DO CYRKU 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? DOMOWE :D 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? NIE WIEM

1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? tak 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? nie powiem 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? tak 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? nie 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? tak o ile krzywdy im nie robią 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? tak 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? tak 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? tak 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? konie 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? nie

Gość nigdy bym nie przypuszczała
1.tak 2.Sierściuch vel Futro :D 3.Tak ale nie zawsze 4.Nie 5.Nie 6.Tak 7.Tak 8.Raz jak bylam dzieckiem, ogolnie to nie 9.Koty 10.Nie - nie porownujmy zwierzat do ludzi ;/

Gość SłowaTweDziwniePoją
1.Tak2.Bajka3.niestety przez niektórych 4.nie 5nie 6tak 7tak 8jako dziecko byłam 9.psy chyba ale ogólnie lubie zwierzeta 10. może

Gość Cynamonowa Noc
1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? Tak, dwa chomiki (Zuma i Puma) psa (Hakera) i jaszczurkę (Liza) 2. Napisałam. 3. Nie wszystkie ale na pewno tak. Np do tych badań co zwierzęta to boli jak dają jakąś trutkę lub szampon. 4. Nie... w życiu. 5. Tak, bo to normalni ludzie. Nie każdy musi lubieć to co inni. 6. Tak.. nie chce by cierpiało! 7. Co za głupie pytanie! Jasne że tak! Nie tylko za sprawą pomocy i pracy w rolnictwie, ale dzieki nim ludzie ślepi mogą normalnie chodzić. Po ZA TYM JAK KTOS JEST SAM :) 8. Tak.. niektóre cyrki są takie, inne takie.? 9. Wilki. 10. Hm.. może. ???

1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? tak 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? Goldy i susy no i moja kochana Sonia 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? tak 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? nie 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? to zalezy 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? gdyby nie bylo ratunku to tak 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? tak 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? nie 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? wszystkie bez wyjatku 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? tak

Gość chomiczynka 999
1.Czy posiadasz jakies zwierze domowe lub inne ? TAK ! 2.Jak Twoje zwierze ma na imie ? Mam ich 8 3. Czy uwazasz ze zwierzeta cierpia za sprawa ludzi ? TAK :( 4. Czy zostawilabys psa w lesie przywiazanego do drzewa w drodze na wakacje ? nigdy :( 5.Czy lubisz ludzi ktorzy nie lubia zwierzat ? NIE! 6.Czy uspila bys swoje zwierze gdyby chorowalo i cierpialo ? chyba tak 7.Czy zwierzeta w ogole sa potrzebne ludziom ? są 😍 8. Czy chodzilas do cyrku ze zwierzetami? z moimi zwierzętami?:D nie w ogole nie byłam w cyrku 9.Jakie zwierzeta najbardziej lubisz ? Chomiki, Myszoskoczki, Szczurki, Psy, Króliki, Zające, Kozy ...koty ostatecznie też ujdą 10. Czy oddala bys 5 lat swojego zycia swojemu zwierzeciu aby wyzdrowialo i zylo dluzej ??? Oczywiście

Gość a ja lubię ankiety
1.Już nie 2..... 3. tak 4. nie 5.jeśli znam i ten ktoś jest ok. 6.tak 7.tak 8. raz byłam 9.za dużo wymieniania 10. nie