Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

No i kto zrozumie zachowanie tej dziewczyny?

Polecane posty

Gość colette....
mieszkam w Chlons-an- Champagne.Nastepnym razem zapraszam na kieliszek szampana;)

Gość colette....
mialo byc Chalons ale a z daszkiem mi nie wchodzi

Gość KryzysowaNareczona
🖐️ :D dlaczego gardzisz? Przecież sam proponowałeś jej sponsoring :) być może zmieniła zdanie? :) albo chciała, byś o to zabiegał, stąd odmowa, a później stwierdziła, że szkoda wypuścić grubą rybkę? :D

''W wielkim skrocie, jestem, erudytą i czlowiekiem z kręgów kultury, biznesu i prawa''....CZŁOWIEK Z TAKIEGO SWIATA I NIE MA ZNAJOMYCH DZIEWCZYNY? TYLKO SIEDZI NA CAFE???? CHOC WCALE SIE NIE DZIWIE WY TO DOPIERO MACIE MNIEMANIE O SOBIE

Gość okescknb ndbnb
no i uciekł nam ptaszek

Nigdy i nikomu nie proponuje sposoringu albowiem zaprponowanie sponsoringu to sprawa ponizej mojej godnosci i to o wiele! Ona, po zauwazeniu przez siebie, warunkow, sama doszla do takiego wniosku. Ja absolutnie nie chce (skromnosc moja ma w tym udzial) epatowac majatkiem. Po prostu jak zapraszam dziewczyne, do siebie to ona widzi wszystko. A jesli zamierzam jechac z nia poza Polske, to przeglądam katalog tylko hoteli * * * * * Akurat natomiast ja, poznalem, na polu golfowym we Wilanowie a wlasiciwe nie polu, tylko to jest boksy do cwiczen drajwow. Ona tam cwiczyla, ja tez i ona mnie poznala tak, że akurat pracownik przyniosl moj kij z wygrawerowanym moim imieniem i nazwiskiem bo jestem tam klientem VIP

Gość KryzysowaNareczona
Leci tu Jasiem Śmietaną, ale w dużo gorszym wydaniu. Aczkolwiek i tak jest zabawnie, Dartanian 🖐️ keep on trolling

mimo wszystko załoze sie ze wiecej facetów nic kobiet oglada sie za toba :P:P:P:P

Gość okescknb ndbnb
coś ci się długo z odpowiedziami, jak na prawnika, schodzi. chyba w wiki sprawdzasz

Gość forumowe doktore mengele
dArtagnan.... a ja żem się zastanawiał, którego pacjenta mi brakowało :classic_cool: wracaj grzecznie i dobrowolnie do pokoiku bez klamek, to ci salowa lewatywę w nagrodę zrobi :classic_cool: