Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floretta 1985

Co sadzicie o tym mieszkaniu? Podoba sie?

Polecane posty

Gość fgdsgdf
chałupa jak chałupa.

Gość ddfdfdfdf
na kredyt? ile lat bedziecie to splacac?

Gość floretta 1985
do końca życia :)

Gość uyvdsdsd
powiem ci ze za taka cene to dupy nie urywa :O

Szczerze mówiąc to żadna rewelacja... ja bym takich pieniędzy nie dala na nie nigdy w życiu osobiście no ale każdy ocenia indywidualnie :)

Gość jedhsls
jak na taki metraż to 4 pokoje to za dużo będą takie małe klitki lepiej kupić 80 metrowe np. dwa pokoje plus kuchnia ogromna połączona już z salonem

Gość o ja pikule
za takie pieniadze wybudujesz dom...

Gość floretta 1985
Za takie pieniadze nie kupisz w duzym miescie nawet dzialki

Gość o ja pikule
to z kad niby jestes nie mozesz zamieszkac pod miastem?

Gość za takie pieniadze w zyciu
nie wzielabym tego mieszkania.

Gość floretta 1985
Ale dlaczego nie?

Ja bym nie wzięla po pierwsze dlatego, że jest nieciekawe i mi się nie podoba. a nie podoba mi się podloga, okna, Łazienka, kuchnia taka sobie, wydanie tylu pieniędzy i jeszcze remontowanie, malowanie, lakierowanie kaloryferów, remont Łazienki itd to się mija z celem wg mnie. Temu mieszkaniu czegoś brakuje jest takie zimne, nieprzytulne, takie ''suche''. Po prostu inne mi się podobają moim zdaniem jest nie warte swojej ceny.

Gość Flottka1990
Wszyscy Ci zazdroszcza tego mieszkania, stad te glupie komentarze

Gość mozilla firefoxx
o koorwa mac 80 metrow za pol miliona, to sie koorwa w glowie nie miesci. w moim miescie, 70 000, 5km od miasta 800 000, nowo wybudowany dom 135metrow, teren 650metrow, chca 470 000zl, stan deweloperski

Gość hopsia sia
nie porywa na nogi ale mozna go urzadzic i przeremontowac po swojemu.

Gość mozilla firefoxx
wychodzi 3500zl brutto za metr

80 metrów na 4 pokoje, jeśli jest dobrze rozplanowane, jest ok wykończenie to rzecz gustu, chwalą się tu dobrym smakiem i jakością materiałów dobry smak - też rzecz gustu nie podobają mi się podłogi ani glazura w łazience, żaluzje w oknach też do wymiany nie znam sie na cenach w Poznaniu, więc nic na ten temat zdjęcia są mało konkretne, nie widac balkonu, w jednym pokoju jakieś dziwne okienko piwniczne pod sufitem... nie widać kuchni nie wiem, na podstawie opisu i zdjęć trudno cos powiedzieć musisz sie wybrać i obejrzeć na żywo 80 metrów na 3 osoby to pełny komfort jak pokoje z amałe, zawsze można wybić którąś ścianę i sobie powiększyć :)

a ja uważam że piękne, zazdroszczę że stać cie na taki kredyt. jakbym była bogata to bym na pewno kupiła takie mieszkanie...duże, jasne, nowoczesne...czego chcieć więcej:)

Gość b-09089
ale czemu foty umeblowanego mieszkania? przecież możesz je urządzić jak chcesz, a ścianki możesz wyburzyć za tą kase nie jest źle chociaż nie wiem , w Poznaniu ceny na pewno są inne niż w wawie

Gość mozilla firefoxx
koorwa ja nie rozumie, przeceiz za pol miliona to wybudujesz dom na przedmiesciach. no chyba ze wolisz mieszkanie od wlasnego domu z podworkiem

Gość erewr
musialbym byc jebniety by tyle kasy za mieszkanie dac ...wole domek wybudowac

Gość szkoda ze nie dali szkicu
bo z tych zdjęć to zupełnie nic nie widać jakie te pokoje i po ile m2 mają. Widać tylko długi przedpokój, nie wiadomo na jaką stronę świata wychodzą okna, mieszkanie wygląda na bardzo ciemne, bo to 1 piętro i wysokie drzewa obok. Trzeba pojechac i zobaczyć naocznie, bo z tej oferty to tylko wiesz, za ile chcą sprzedać

Gość njknkjnk
Nie wzielabym tego mieszkania, bo jest w beznadziejnym miejscu, na styku wildy z krolawa jadwigi, obok dworzec pks, stare kamienicie, moim zdaniem tragiczne miejsce:O zazdroszczę że stać cie na taki kredyt. a skad wiesz czy ja stac? moze rodzice jej dolaza, a ona wezme kredyt wraz z mezem? Z doswiadczenia wiem, ze nikt w pojedynke nie bierze takiego kredytu, bez niczyjej pomocy.

Gość mozilla firefoxx
a ja nadal nie moge zrozumiec dlaczego ludzie kupuja takie w hooj drogie mieszkania skoro za takie pieniadze mozna sobie dom wybudowac

bo sobie wybudować nie można chyba, ze masz pole po dziadku, uzbrojone a jak patrzę na te wybudowane na działeczkach, co mają 2 metry do płota to żal mi ich bardzo niby dom jaśniepaństwo wybuduje, tylko że nie ma się jak na ogródek przecisnąc, sąsiad mu w okna zagląda, pietruszki nie ma gdzie posiać, bo ogródka 3 metry na krzyż, no, ale pobudował się, dom ma weźcie się opanujcie...

sama wole cos bardziej "domowego", dywany, kominek, ogrodek bardziej lezy w moim guscie. ale skoro podoba ci sie taki nowoczesny wyglad to super - swietna lokalizacja w centrum poznania tylko pozazdroscic (nie kazdy chce mieszkac na wsi). tylko pokoje strasznie malutkie, wolalabym miec 3 pokoje ale wieksze. salon tez wydaje sie bardzo maly.