Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinaKRK

jestem gruuuuba:( czuje sie jak wieprz

Polecane posty

ajjj bellabella dzis gorzej niz wczoraj :( musze sie pozbierac! muszę! do południa bylo grzecznie, pozniej najadłam się jak świnka...

Pulpecik, tylko się nie zalamuj....jutro też jest dzień. Przecież to robisz dla siebie :D Chcesz schudnąć?...chcesz Chcesz ładniej wyglądać?...chcesz Chcesz być zdrowsza?...chcesz Dasz radę :D Jak nie Ty to kto?

Bellabella masz racje, zrobie to dla siebie. Kusi mnie tez dieta amerykanska juz ze dwa miesiace, ale jest ciezka do przebycia. Nie wiem sama juz co robic. Narazie bede na MŻ. Wracam jutro do walki :D

Najlepiej jeść małe posiłki ale 5 razy dziennie. Np. 1 posiłek-śniadanie: jogurt naturalny, 1 kromka chleba zbożowego, 1 jajko i do jogurtu możesz dodać owoce albo warzywa.a Lekkie rzeczy: nie jedz mięsa jak już to rybę jedz warzywa i białko. Moja mama stosowala taka diete i juz po 1 tygodniu schudla chyba 3 kg. Powodzenia!

Gość Gohha84
Silna wola nie wystarczy, żeby schudnąć, trzeba jeszcze wiedzieć jak. Kiedy czytam o ludziach, którzy głodówkę uważają za dobrą metodę odchudzania to nie wiem czy śmiać się czy płakać, przecież nie można nic nie jeść do końca życia, tonie jest żadna metoda. Jak chcecie poczytać fajne rady na temat odchudzania to polecam kurs który znalazłam w necie - jest darmowy, wystarczy podać maila. http://www.bhclub.pl/E-Akademia-B-H/Kurs-Strategii-Odchudzania

jeśli naprawdę chcesz schudnąć napisz do mnie na rrrobak@wp.pl od 10 lat się odchudzam w listopadzie 2010 ważyłam 90 kg a teraz 74 nie oczekuj że schudniesz w ciągu tygodnia czy miesiąca pare kg zdrowo się chudnie powoli ja po 1 miesiącu schudłam 1 kg pózniej było szybciej na początek napiszę Ci tylko tyle przestań jeść słodycze i owoce poza grejfrutami jeśli masz ochotę na słodycze łyknij sobie magnez albo wypij muszyniankę bądz piwniczankę albo inna wodę mineralną kiedy czujesz że nie wytrzymasz z głodu ugotuj sobie 1 jajko na twardo i bardzo powoli go zjedz dokładnie gryzać jedz dużo pomidorów i pij sok pomidorowy pij sok marchiowy jednodniowy i sok z buraków każdego dnia wychodz na spacer conajmniej na 30 minutowy jeśli potrafisz się przemóc idz na basen albo zapisz się na kurs tańca

Gość Wera9501
Hej dziewczyny ! Mam taką "diete" chcociarz niemozna tego nazwac dieta tylko sposobem na jedzenie wiec : sniadanie jemy normalnie znaczy się serek,pomidor itp. Na obiad jesz połowe tego co masz na tależu,na kolacje tak samo połowa tego co masz.Oczyiscie kolacja 18-19. ZERO SŁODYCZY! ZERO BIAŁEGO PIECZWA! najlepiej nie jesc produktów które sa białe czyli makarony,ryż itp.+ ćwiczenia ( wiem że czasami nam się nie chce ale wyjscie na spacer nawet daje ruch.)Ja chodze raz w tygodniu na basen , co sobota,rowerek codzinie ranoo 5 minut mega szybkim tempem bo na autubus lecę. A I PAMIETAJCIE NIESTOSUJCIE DIET , ponieważ ja to zrobiłam i przytyłam 5 kg przez to. Jak jestes głodna to pij wode ! Powodzenia :*