Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syskaa1232

System zarabiania przez internet - kupic czy nie? POMOCY!

Polecane posty

Gość raknieborakak
podobno zarobił milion w rok przez neta zaczynając od zera

Gość a ja zarabiam
ile masz lat syska? poradze ci, lepiej idz jutro do kina za te 57 zl, albo kup sobie zeszyt i napisz ksiazke, widzialas j.k rowling, ona tez nic nie miala, tylko karki i dlugopis ;)

Gość syskaa1232
tak, dziek iza rade. Tylk oja pytałam czy da sie zarabiac przez internet a nie jak zarabiać wżyciu.

Gość syskaa1232
jeżeli jest tu ktoś, kto ma jakiekolwiek doświadczenie w zarabianiu przez internet to bardzo prosze o radę...

Głupich nie sieją - sami się rodzą. :o Proszę tylko byś swoich przygłupich genów dla dobra ludzkości nie przekazywała dalej. Tak się napaliłaś na zarabianie przez internet przy nie robieniu niemal niczego, że aż pewnie gacie całe masz w śluzie :D

Gość cos takiego nie istnieje
zlotko :*

Gość Tiuriu
MLM to duza przyszlosc. Niestety nie w Polsce. Ludzie slyszac o takich systemach maja w glowie tylko i wylacznie lancuszki kiedy ktos ich zrobil w bambuko. Tak zazwyczaj jest, niezaprzeczalnie ;) Jak powiedzialem, MLM to duza przyszlosc i to podtrzymuje. Trzeba tylko wybrac odpowiedni MLM. Avon, Amway, FM Group ... to tez sa MLM'y. Czy dalej bedziecie odradzac ludziom lancuszki? Doradzcie to tym, ktorzy zbili na tym fortune i ktorym powodzi sie 100razy lepiej niz wam na etacie. Jak stracicie prace to co? Jak chcecie podwyzke a szef wam nie da to co ? MLM rozwiazuje te problemy bo jak jestes chory to pracuje grupa a z pracy na etacie wylatujesz i zostajesz bez srodkow do zycia. Bawcie sie w MLM'y jak najwiecej i obyscie zrozumieli ze to doskonaly sposob na zarabianie pieniedzy. Ja znalazlem swoj i jestem z niego bardzo zadowolony. Laczy w sobie moc portalu spolecznosciowego i gieldy. Tam to dopiero sa zarobki... 200 zl w dzien? pryszcz :) Ale zarabiac trzeba chciec !! robic cos !! A nie siedziec na etacie za smieszne 1500 zl. etat to wiezienie !!

Gość Tiuriu
syska odezwij sie do mnie na maila vask@wp.pl Chetnie podziele sie z Toba moimi doswiadczeniami z mlm internetowym.

Gość syskaa1232
gołomp - Twój poziom kultury jest żenujący;) poza tym ja niegdzie nie powiedziałam, że chce zarabiać nic nie robiąc

Gość gghghduh
....a syskaa1232 to pewnie autor tego systemu ;)

co to mlm????

to dawaj i do mnie--- zlotykutas@op.pl tez chce zarabiac bez wysilku :D

Gość Tiuriu
multi level marketing. http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_wielopoziomowy Tak naprawde to zaraz zacznie sie jeczenie o piramidach... :) Kazdy kto slyszy o zarabianiu w necie ma z mety wrazenie o poramidach itd... A w firmie na etacie co jest ? Od gory liczac... dyrektor, nizej menagerowie, nizej robole itd itd. Wszedzie spotykane sa piramidki. Grunt to byc na gorze i robic cos nic siedziec na etacie jak w wziezieniu.

Gość syskaa1232
tiruriru - to ile zarabiasz, że dla Ciebie 200zł dziennie to proyszcz?

Gość Tiuriu
bez wysilku to sie mozna tylko wysrac a to i tez nie zawsze ;] za lezenie w lozku to tylko MOPS i PUP

Gość Tiuriu
to nie miejsce o dyskutowaniu o tym ile ja zarabiam i na czym ;)

'Piękne, prawda? Niestety, często - zbyt piękne. Dlaczego? Najczęściej przez ludzką głupotę. O ile w marketingu jedno i dwupoziomowym reguły gry są jasne (tzn. pieniądze wpływają wtedy gdy się sprzedaje, gdy się nie sprzedaje - to nie wpływają), o tyle w MLM masa cwaniaków rozbudza nadzieje ludzi na łatwą płacę bez pracy, mówiąc: "zbuduj szybko sieć, a później już nie będziesz musiał pracować do końca życia, bo będziesz żył z dochodów przez nią wygenerowanych". Owszem - tak MOŻE być - ale trzeba ludziom wyraźnie mówić, że wcale nie MUSI. Dlaczego? Po pierwsze - nie tak łatwo zbudować własną sieć odbiorców. Po drugie: uczestnicy danej "gałęzi" sieci będą się wykruszać w naturalny sposób: część uzna że zamiast chleba woli bułki od innego dostawcy, część znajdzie sobie taką samą piekarnię ale z tańszym pieczywem, a część w ogóle uzna że woli ryż, itp. '' :) powodzenia!

Gość Tiuriu
tzn co nie istnieje? Link nie dziala.

Gość mlm to sciema
odradzam mlm, to sciema, naklaniacie znajomych zeby kupowali, jak nie macie normy to sami musicie kupowac. lipa.

usun spacje przed przecinkiem :)

Gość i ja poprosze
To i ja poprosze listek15_m@o2.pl

wystarczy obejrzeć film chociazby o takim AMWAY i samemu wyciągnąć wnioski, ale jak już wspomniałem - głupich nie sieją. Myślę, że się do prania mózgu nadajesz boś tępa i łatwowierna z parciem na kasę. Oni na takich szkoleniach już ci mózg wypiorą i będziesz jak Tiuru. Na początek obietnice, potem pranie mózgu, aż wreszcie będziesz żyła tylko wciskaniem innym jakichś perfumów czy innych garów by tylko normę wyrobić. By wyrobić normę obciągniesz nawet lachę i nadstawisz dupę. Wszystko dla wspólnego sukcesu korporacji i dynamicznie rozwijającej się firmy

golomp dobrze prawi

Gość ile trzeba pracowac
ile trzeba czasu pracowac by z tego mln miec np 5 tys miesiecznie?