Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syskaa1232

System zarabiania przez internet - kupic czy nie? POMOCY!

Polecane posty

Gość Tiuriu
mlm to sciema - juz mowilem. Grunt to wybrac cos dobrego :) Po co pchac sie w jakies limity itd ? Hah jak ja kocham to polskie pojecie o systemach sprzedazy :) nie macie zielonego pojecia o czym mowicie. Jedynie jakies 10% ogolu wiedzy. Sa mlm'y w ktorych nie ma zadnego limitu sprzedazy.. ba... nawet nic nie musisz sprzedawac a nikt nie musi nic kupowac ! :) Tym bardziej jakichs porytych limitow, ze tak jak mowisz sam musialbym cos kupic. Hehe, porazka :) Faktycznie, odradzam cos takiego. Ale i tak jestem calkowicie za swoim mlmem

Gość ile trzeba pracowac
bo mnie moja kumpela syska spytala z kisielkiem w majtkach

Gość a ja bym chciala.....
ale przeciez oni nie sprzedaja gotowego interesu, tylko poradnik o tym, jak skutecznie zarabiac w internecie. Takie same porady znajdziesz za darmo na forach internetowych i w darmowych poradnikach z netu.....Oni ci nic nie daja. Rownie dobrze mozesz sobie przeczytac wskazowki co do tego, jak dobrze zaprezentowac sprzedawany produkt, ktore znajdziesz w poradnikach dla sprzedajacych na Allegro czy Ebayu......to chodzi o to, ze oni sprzedadza ci poradnik jak zwiekszyc zainteresowanie klientow swoja strona internetowa i produktami ktore na niej sprzedajesz. Czyli jak masz cos do sprzedania i chcesz to sprzedawac samodzielne w necie, to oni ci powiedza jak to zrobic zeby bylo dobrze (przynajniej tak sie chwala). Strata kasy.

Gość ile trzeba pracowac
tiuriu to pochwal sie ile zarabiasz miszczu!

Gość Tiuriu
Golomp - o czym ty mowisz? Jakie szkolenia? jakie pranie mozgu? Moja firma jest chyba jakas zacofana skoro tego nie robi... no ale ciesze sie ze nikt mi nie wypral mozgu a nwet ze nie musze nic sprzedawac i wyrabiac jakichs norm.. :) Ktos pytal ile musi pracowac zeby zarobic 5 tysiecy. Zalezy jak pracujesz. Mozesz to zrobic w dzien a mozesz i w pol roku ;)

Gość Tiuriu
juz mowilem, ze to nie jest miejsce do chwalenia sie ile zarabiam. Pochwal sie ile Ty zarabiasz na 8 godzinnym etacie :) Na etatach to dopiero szefowie was zapinaja w dupe za grosze.

Gość Tiuriu
ba nawet w minute, zalezy jak szybko stukasz w klawiature!!!!

Gość jeśli istniałby taki sposób na
Jeszcze jedna uwaga - co jakiś czas publikuje się listy najbogatszych w Polsce itd. Nie zawsze, ale w większości przypadków można przy pomocy google ustalić, co jest branżą przynoszącą miliony: a to rafinerie, a to telewizja. Podobnie w przypadku mniejszej rangi bogaczy lokalnej. Większości pomogła giełda papierów wartościowych - no, ale żeby się czegokolwiek dorobić na giełdzie, to trzeba dość dobrze się na niej znać, w odróżnieniu od systemu darmowego zarabiania przez internet, gdzie nie trzeba się znać na niczym. Czy można podać jakiś przykład znanej z imienia i nazwiska osoby, która dorobiła się więcej niż 1 mln zł na tym darmowym systemie i wpisując to nazwisko w google można uzyskać potwierdzenie tej informacji w kilku różnych źródłach?

mnie moj szef zapina ale tylko na necie, wiece co to jest cyberek?

Gość 432434234443
Kiedyś kumpel poszedł na jakieś szkolenie jednej z tych firm i zobaczył grupę ludzi siedzących na podłodze, jedna osoba biegała wokół trzymając 20 zł, i wszyscy wołali, 20 złotych, 20 złotych... Chyba to były jakies afirmacje.... Od razu wyszedł, ale szook jak ludzie moga byc głupi. A co do zarobków przez internet- na pewno się da, ale jeśli jest ogromne bezrobocie to raczej nie istnieją prace dla osób bez żadnych uimiejętności. Gdyby tak było, albo w mig by się wyczerpały- albo w Polsce nastąpiłby koniec bezrobocia.

Kiedyś kumpel poszedł na jakieś szkolenie jednej z tych firm i zobaczył grupę ludzi siedzących na podłodze, jedna osoba biegała wokół trzymając 20 zł, i wszyscy wołali, 20 złotych, 20 złotych... Chyba to były jakies afirmacje.... zeco????

Gość Tyuriu
jeśli istniałby taki sposób na Moze nie byc polak ? Bo w sumie znam kilku ale jeszcze chyba nie sa publikowani... Komus nawet chcialo sie wysilic i zaczernic moj nick. Podziwiam ;]

Tiuriu - tak tak, nie masz wypranego mózgu tylko tak nagle jak gdyby nigdy nic znalazłeś się akurat na kafeterii i trafiłeś na ten topik. Prawda jest taka, że zapewne po za wciskaniem swoich dupereli by wyrobić normę, każdą wolną chwilę spędzasz na szukaniu w necie tematów taki jak ten, oraz miejsc gdzie by tu jeszcze można było zaspamować i znaleźć potencjalnych, nowych frajerów do tego swojego ekstra biznesu...

Gość odpowedzasa
jest taka osoba - Adrian Kołodziej, zarobił 1,6 miliona złotych przez internet. Piotr Michalak - zarobił 120 tyś zł w 16 h, przez internet. Piotra Majewski - ma chyba ze 3 mieszkania, i to same ekskuzywne. Paweł Danielewski - kupił sobie porshe za jedną akcję promocyjną. io co? choćbyście bardzo chciali nie powiecie o nich "naciągacze". No chyba, ze jestescie idiotami. Sory, zazdrosnymi idiotami.

Gość jeśli istniałby taki sposób na
No od biedy tak, ale czemu nie Polak? Podobno w Polsce jest kilkanaście tysięcy milionerów - któryś z nich na pewno dorobił się przez ten niezawodny system, poza tym autor tego co chce kupić autorka twierdzi, że te miliony zarabia się w złotówkach. Ale od biedy może być ktoś z innego kraju.

Gość obserwujacytematt
ten kto podszył sie pod nik "tiru" cos tam musi być skończonym debilem. Bili Cie w szkole?

Golomp - bardzo sie mylisz wlasnie :) Nie musze tracic nerwow i laczyc mojej pracy z kaffe ;) Na kaffe siedze od dawna ale nigdy nie komentuje. Zwykla doskocznia zeby poczytac jakies forum. Po prostu lubie i w zadnym wypadku nie mam ochoty sleczec w necie i wyszukiwac podobnych tematow. Hehe ;) Normy? juz mowilem kilka razy ze nie mam zadnej normy do spelnienia. Ile by wam nie tluc do tej pustej glowy to i tak bedziecie fuczec bo dla was praca na etacie to jedyna pewna stabilizacja. Dla mnie to jest po pierwsze za malo a po drugie zadna to stabilizacja jak jestes uzalezniony od szefa.

podkreslam to co powiedzialem na poczatku. Jestem calkowicie przeciwny zlodziejskim sztuczkom, oszustwom i naciagactwu. Mowilem ze mlm to duza szansa ale trzeba bardzo uwazac zeby nie zostac oskubanym przez tych mistrzow retoryki. Zdecydowana wiekszosc to naciagacze, ale bywaja i takie przypadki gdzie mozna swoje zarobic.

Dodatko... nie znam zupelnie systemow opisywanych przez autora threedu. Ten caly system ninja srednio mi sie podoba... juz na pierwszy rzut oka cos tu smierdzi i to bardzo ;)) To o czym mowilem to zupelnie cos innego i specjalnie nie podaje nawet nazwy. Wczesniej, mialem identyczne wyobrazenie o mlm co wszyscy tu zgromadzeni. Czyli uciekaj poki Cie jeszcze nie zlowili :)