Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hwłos

Wypadanie włosów.

Polecane posty

Gość hwłos

Szampon head&shoulders- dla mężczyzn nie trać więcej włosów czy faktycznie przestaną po nim wypadać włosy i czy pozbędę się łupieżu? Czy jest jakiś sposób na odrośnięcie włosów ponieważ zrobiły mi się zakola i wydłużyło czoło? Mam 20 lat.

Gość hwłos
A czy po tym szamponie zmniejszą mi się zakola?

Gość kkoooaskaoa
no chyba bo pobudza on włosy do rośnięcia , najlepiej poczytaj sobie jakie ma opinie ten szampon ale z tego co czytałam to dużo osób go sobie chwaliło

Gość właśnie robię to co chcę
możesz spróbować vichy dercos. mąż był zadowolony z tych ampułek.

Gość mi ten szampon nie pomógł
kupiłam jakieś zwykłe najtańsze tabletki na wzmocnienie włosów i paznokci i one pomogły. włosy wypadały mi strasznie a teraz już odrastają i nie wypadają

Gość szkrabku
mi jak wypadały włosy to pomogły tabletki dromin, na bazie drożdży i pyłku kwiatowego z witaminami. wcześniej próbowałam preparatów skrzypowych ale nie było rezultatów. jednak zakola u mężczyzn to inna sprawa, są podobno uwarunkowane genetycznie, więc nie sądzę aby coś pomogło...

Gość u facetów to problem hormonaln
kup Loxon w aptece, to taki preparat który zapobiega wypadaniu włosów na tle androgenowym, mozesz też iść do dermatologa

Jeżeli robią Ci się zakola to znaczy, że łysiejesz androgenowo. Pomogą jedynie anty androgeny typu spironolakton, flutamid, ketokonazol oraz stymulanty wzrostu jak np. minoxidil.

Gość veryAnka
Na łupież polecałabym Pirolam. Przy okazji wzmocnisz kondycję włosów i skóry głowy

Gość hkkk

Tych różnych terapii przeciwko łysieniu to jest więcej niż kwiatków na łące w majowe przedpołudnie....ale takich które cokolwiek działają to już garstka. U mnie dużo się udało uratować dzięki Hair Medic. Włosy przestały wypadać, powoli odrastają nowe, jestem dobrej myśli.

Hejka 🙂Kiedyś sama miałam ogromny problem z wypadaniem włosów, wypadały mi wręcz garściami, myślałam że wyłysieje! Pewnego dnia w internecie znalazłam tego bloga:

wlosomaniaczkapl.wordpress.com

Został tam polecony środek do włosów, zaczełam go używać i moje włosy odżyły, bardzo polecam