Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawaliłam się

Nawaliłam się wczoraj

Polecane posty

Gość nawaliłam się

Jak w temacie. Co zrobić żeby do końca spalić resztki alko. Mam w południe ważne spotkanie i nie chciałabym żeby było ode mnie czuć...

Gość zespółempiro
zjedz 6 tabletek witaminy c popij posłodzoną wodą z wapnem za pół godziny będziesz trzeżwiusieńka

Gość nikitusia
Polecalabym goraca kapiel na przemian z chlodna... sok z kiszonych ogorkow....przeczysci cie juz po godzinie razem ze wszystkimi procentami ! Po umyciu jamy ustnej ( kilkatrotnie ) polecam ssanie suszonego liscia laurowego , wiem ze jest obzydliwy , ale calkowicie zabija zapach alkoholu, A na koncu dwie aspiryny rozpuszczone w malej ilosci letnej wody ! Glowa do gory ! Do poludnia wszystko bedzie dobrze ! Obiecuje ! Pozdrawiam ! Nikitusia

Gość nawaliłam się
Jestem trzezwa. Tylko zależy mi natym aby te resztki % ze mnie wyszły. Bo ja teraz tego nie czuje, ale jak stane obok osoby która nie piła to bedzie czuc. Jakoś ciało paruje... ;p Nie wiem chyba pobiegam do tego zimny prysznic balsam i perfumy...

Gość nawaliłam się
Dziękuję za odpowiedzi ;p Pzreczyściło mnie z rana i to porządnie.. heh zawsze po piciu tak mam ;) Czuję się dobrze. Spróbuje tego liścia ;)