Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haade

mam 19lat i nigdy nie mialam chlopaka

Polecane posty

nie jestem brzydka, faceci sie ogladaja ale ja ich olewam. czuje, ze "posiadanie" chlopaka to same problemy. moze to tez wynikac z niskiej samooceny.. no i oczywiscie jestem dziewica. czy to dziwne..?

Gość menda aspoleczna
ja mam 23 lata i nigdy nie miałam, to jest dopiero dziwne :o

Gość czczona
powieś sie

Gość dfgdh
widocznie nie spotkałyście nikogo interesującego do tej pory. Kto powiedział że chłopaka trzeba mieć jak się skończy 15 lat, a dziewictwo stracić w wieku 17??

Gość tacokicza
Ja też tak mam ... Myśle sobie ,,Z chłopami to same problemy rozstania, powroty lamenty , płacze " ... + jestem feministką ...;)

no wlasnie takie sa statystyki.. wiekszosc moich znajomych sa po paru zwiazkach, o wspolzyciu nie wspominajac

Gość tacokicza
Jedna przyjaciółka nieszczęśliwie zakochana , druga ma za dużo adoratorów i nie wie , którego wybrać , trzecia jest uzależniona od swojego chłopaka ,non stop sie schodzą , a zaraz potem rozchodzą... I tak mam dużo swoich problemów , nie chcę ich więcej . Fececi to są tacy , że jak idę w bluzie i dzinsach, to co nie który się obróci , a jak założe coś kusego to odrazu gwizdy itp ,itd.... Normalnie jak zwierzęta , jestem dla nich świeżym mięskiem...;(!!!!!

Gość brendaa
"faceci sie ogladają" to ciesz tym, a nie.. za mną nikt się nie ogląda 😭 tylko stare oblechy:o nikt mnie nigdy w pełni nie rozumiał i kochał i nikomu nie byłam potrzebna:( i przez to przestałam dbać o siebie nie wiem po prostu doszłam do wniosku, że cokolwiek zbiorę, włożę na siebie, nieważne jaką fryzurę będę mieć i tak źle wyglądam.. już o zaniżonej ocenie nie będę się rozpisywać.. a ni umiem się malować:P i ubierać:o najlepiej bym cały czas w w jeansach i zwykłych bluzkach chodziła i trampkach, a jak patrzę większość moich koleżanek obcasy, żakiety, jakieś wymyślne stroje, ale fajnie to wygląda umieją łączyć te ubrania ze sobą, a ja przy nich wyglądam jak szmaciarz :D

Gość 6695807
brendaa, ejj napewno jestes ladna dziewczyna tylko jeszcze o tym nie wiesz. masz taki styl i juz. naturalne dziewczyny tez moga sie podobac:) na mnie ogolnie patrza, babcie tez bo mam dosc nietypowa urode. zreszta mnie takie gapienie sie bardzo denerwuje. nie lubie zwracac na siebie uwagi a gdzie bym nie poszla to sie patrza jak na ufo;/

Gość evuliena
chciałabym mieć 19 lat i nie mieć chłopaka byłabym chyba najszczęśliwszą osobą na ziemi chłopa sobie brać na barki, wychodzić za mąż i myć po nim kibel, gotować, prać facet dużo je i to mase forsy kosztuje chciałabym być sama, mieć czysto w mieszkaniu i bez żadnego syfiarza

Gość nostalgia98
nie jest ladna. ja co prawda nie jestem ladniejsza. Nie podoba mi sie taki typ urody i tyle.

Gość evuliena
jak za dobrze nie trafiłam ? normalny facet jak każdy, mam szukać faceta który nie bałagani, nie je ? brać sobie na barki chłopa i poświęcić jemu swoje życie to masakra gdybym znowu była młoda NIGDY bym sie nie związała z facetem a być samej to duma 19 lat to jeszcze dziecko, masakra że one już szukają swojego Pana i Władcy szkoda mi rozwijajcie sie, podróżujcie po świecie, bawcie sie po co sie wiązać

Gość brendaa
nie wiem no po prostu czuję się zaniedbana.. wiem, że mogłabym wyglądać lepiej, ale nie umiem tego zmienić:/ u mnie w domu nikt się nie malował i zawsze powtarzano mi NIE MALUJ SIĘ i teraz mam 18 lat i nie umiem się malować, nie umiem łączyć tych wszystkich kolorów:D naturalność ok ale gorzej jak naprawdę potrzebujesz tego makijażu, a wychodzisz bez:D a wiadomo jak makijaż, fryzura, ubranie potrafi zmienić człowieka ahh oddałabym się w ręce profesjonalisty *_* żeby wyglądać jak człowiek:D

evuliena -> naprawdę nie trzeba się poświęcać dla faceta bo jest wielu normalnych którzy potrafią po sobie posprzątać.

Gość echolookacja
Ja mam 19 lat i od sierpnia tamtego roku nie mam faceta. Postanowiłam nie pakowac się w związki z chłopakami z mojej okolicy...tu nie ma nikgo ciekawego. Wyprowadzam się wkrótce do innego miasta i tam porozgladam się za facetami (ale prawdziwymi a nie małoletnimi leszczami) Mysle ze nie bedzie z tym problemu, bo jestem atrakcyjna i do tej pory nie narzekałam na powodzenie. A co do makijazu to ja się maluję od 12 r.ż, nie mam zniszczonej cery, bo zawsze odpowiednio o nia dbałam, teraz umiem wykonywać piękne makijaże :)

Gość Fredka wredka
A ja jestem zakochana....nieszczęśliwie....

Gość mojj chlopak
do 28 roku zycia byl sam. chyba przez kompleksy

Gość ja też nie mam
i nie miałam 😭

Gość Prawiczek26
mam podobny problem mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny,ale za to jestem dobrym naukowcem:)