Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STIFFLERR

OTO KOBIETA IDEALNA. INNE SIĘ PRZY NIEJ MOGĄ SCHOWAĆ

Polecane posty

Pewnie każda z was marzy skrycie, żeby wyglądać tak, jak ona. Naturalnie piękna, śliczne oczy, boska karnacja, naturalnie kręcone włosy, cudowne oczy i usta jak dojrzałe w słońcu maliny mmmmm...

Nie podobam i się ona. Jest nieładna. Tylko ładnie zrobione zdjęcie, odpowiednie światło i ciuszki ją ratują. Na ulicy byś nawet się za nią nie obejrzał. Tylko cycki ma fajne;)

Gość hiopg
ciekaw jak ty wygladzasz?? krotki ? gruby jestes i sfrustowany u akiej jak ona to ty mozesz samochod umyc, jedynie, hahaha albo zwalic se pałe.

Gość Fatałaszki i inne ciuszki
Na tym drugim zdjeciu jakies dziwnie pokrecone te wlosy ma :-O

Gość wwwweezzzz
Ja jestem do niej podobna, ale mam ładniejszy kształt oczu i większe usta. No i odrobinę bledsza jestem. Włosy mam niemal identyczne :O Wolałabym być ruda... i mieć zielone oczy ach! :D Rude kobiety są dopiero piękne!!

Gość Fatałaszki i inne ciuszki
Noxelia wynos sie z forum ty prostaczko!

Gość dfgfdhf
wwezzz- taaa jasne jestes podobna:D hahahahaha:D zaraz sie okaze ze wszystkie sa podobne lub łądniejsze:D

Gość zmojda jedna
co to nie robi photoshop:D alez wy faceci jestescie naiwni:D

Noxelia musisz byc nieźle sfrustrowana swoim wyglądem, skoro zjechałaś mnie tylko dlatego, że mi sie dziewczyna podoba. Wszyscy tu na forum mają rację jesteś zakompleksiona i głupia. WIdać poruszyło cie to zdjęcie, skoro wzbudziło w tobie takie emocje jak nienawisc do zupelnie obcej, nieznanej ci osoby. Nawet nie wiesz jak wygladam, a juz piszesz podła żmijo.

Gość wwwweezzzz
Nie mam. Ale nos mam wiekszy. Ja tam nienawidzę swojej czarnej mordy :O Tak jak napisałam: rude są the best! Piękne delikatne i kobiece... blondynki tez są super :D (ale naturalne, nie farbowane) Marzą mi się zielone oczy albo niebieskie... zazdroszczę tego najbardziej na świecie. Jak byłam młodsza mój brat łaził za mną ciągle i powtarzał że mam oczy czarne jak szczur 😴 🖐️

wiadomo, że troche zdjęcie jest troche podrobione, ale mysle, że to jest kobieta o takiej urodzie, że nawet i bez tych wszystkich "ulepszaczy" bedzie wyglądać ładnie.

Gość Iwonderttt
Za ciemna karnacja-jak brudna,wary obciagary sztuczne i wulgarne,przyjrzyjcie sie nad ustami-wyglada jakby miala wasik,prostackie spojrzenie.wlosy ladne.nigdy nie chcialam tak wygladac,moim zdaniem jes brzydka.o wiele lepiej prezentuja sie delikatne rude dziewczyny o porcelanowej cerze,blekitnych oczach i delikatnych ustach i nosku.tyle odemnie.

Gość radem89
Ja nie lubię prostackiego wyglądu (już ktoś napisał, że tak wygląda). Ideał to Jessica Alba/

Co wy z tymi rudymi macie? OKROPNE SĄ I OBRZYDLIWE. Nawet te 2 angielki co przyjechały niby ubierać polki to sie zdziwiły i śmiały z tego, że tak dużo ryżych łbów chodzi po ulicach. Ale jedna aktorka sobi zrobiła i już wszystkie sie na ryżo farbują.

Ona chyba jest Hinduską, tak wygląda. Takie kobiety mają typ karnacji jakby brudny. Ja lubię ciemną skórę i oczy czarne są piękne, ale nie u Hindusów. Poza tym, szybko się starzeją.

Gość to śliczna dziewczyna
pasztety schowajcie swoje szkaradne ryje

na jednym z forów (oczywiście męskich) wszyscy faceci zachwycali się ta dziewczyną i jakoś dla nikogo ten wygląd nie jest prostacki, ale czego nie napiszą zawistne, zazdrosne babsztyle hahahahaha. Ale że rudzielce buahahaha nigdy sie nikomu nie podobały zadnemu facetowi.

Dlaczego wg was, wyjaśnijcie mi ten fenomen, jeśli komuś podoba się coś innego, to od razu ma zryty gust? To naprawdę banalne stwierdzenie - nie to ładne, co ładne, ale się komu podoba.

Gość 1234567657777
Co za prostak, nie dość, że bezguście, to jeszcze głupi. Znam osobiście mężczyzn, którzy zachwycają się rudymi. Sama nie jestem ruda, ale wiem, że są fanatycy rudych, więc nie pieprz od rzeczy, bo to Ty w tym temacie się ośmieszasz. Ktoś zapodał zdjęcia Marilyn Monroe i Jenny Love Hewitt- to są piękne kobiety.

a wy tępe pasztety nawet nie widząc kogoś na oczy i nie wiedząc o nim nic, możecie stwierdzić u kogo miałby szanse, a u kogo nie, gdzie pracuje i ile osiągnął. DURNE MANIURY z tych, które są tak sądzą. A ty noxelia z takim wyglądem i podłym charakterem nwet nie masz szans u józka spod sklepu, bo nikt by sie nie chciał z taką kaśliwą żmiją zawistną zadawać.

1234567657777 jasne szmato (skoro juz mnie wyzywasz to ja do ciebie nie mam szacunku) Są i zboczency i inne odchyły od normy, a ja tu mówie o normalnych facetach.

Gość 1234567657777
Autorze, bezmózgu, Ciebie też się tyczy. Też nas nie znasz, a oceniasz. Jak ktoś pracuje w biurze, gdzie nie ma nic do roboty, to nic dziwnego, że siedzi na forum?