Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STIFFLERR

OTO KOBIETA IDEALNA. INNE SIĘ PRZY NIEJ MOGĄ SCHOWAĆ

Polecane posty

jennifer8787*** o patrzcie jak już następną głupote sobie ta tępa maniura bez szkoły dośpiewała hahahaha

noxelia no to ci ładnie czisez pojechała hahahaha widzisz, wszyscy tu na forum uwazają cie za durne potyrcze

STIFFLERR cisne ci jak chcę jak jesteś taki cienki w gadce jak w sexie to nie dziwie się ,że zadna cię nie chce ,ale możesz sobie zawsze wmówić że laska ze zdjęcia się z tobą teges heheheheeh:D:D:D:D:D:D:D nie poniżaj się więcej;) bo będziesz pośmiewiskiem

Przepiękna. Bardzo ładne są kobiety o takim typie urody. Oczywiście zdjęcie do nie mały retusz ale rysy, twarzy, oczy, usta poezja. Piszę to jako kobieta:) :classic_cool:

Noxelia idź ty ryży łbie stąd i daj się cieszyć kobiecym pięknem. Pewnie kiedy kobiety stały w kolejce po urode, ty stałas po jad hahahahahaha i dlatego masz go teraz w nadmiarze.

jennifer8787*** za to ty jestes taka pyskata i wygadana, że zaden normalny facet by z tobą babochłopie nie wytrzymał. Każdy chce miec delikatną kobiete, a nie takiego babiszona jak ty chamskiego i wulgarnego.

noxelia tak czytam ten temat i mimo, ze jestem nowa to dolaczam do tych wszystkich ktorzy uwazaja ze jestes popierdolona.

STIFFLERR jesteś zbyt pizdusiowaty żeby mieć jakąkolwiek kobietę:D pamiętaj:D hehe nie chce mi się już z Tobą dzieciaku przekamarzać rozgryzłam cię jak chciałam miłego walenia;)

I zastanawiam sie o jakim facecie piszesz tluku jezeli jeszcze niedawno plakalas na forum ze Alex zostawic cie na lodzie :-O Jestes nie dosc ze smieciem to szmata na dodatek

widać, że nie tylko ja mam takie zdanie na twój temat Sraxelia Dobrze, ze sprowadziłyście tą żmiję do parteru, bo na nic innego nie zasługuje.

własnie noxelia jesteś śmieciem! kloaką, gównem. Nic nie warta, afaceta masz chyba tylko w swoich marzeniach.

18:54 [zgłoś do usunięcia] Noxelia Zawsze mówił "Kiedy czegoś naprawdę pragniesz, aż do bólu...to spełni się to. Jeśli zechcesz, abym wrócił, to wrócę". Tego się będę trzymać... A wy się wyżywajcie dalej, skoro jesteście tacy lepsi i bezproblemowi JEŚLI ZECHCESZ ABY WROCIŁ TO WRÓCI NA WEEKEND SPEDZIĆ Z TOBĄ PARĘ ''HWIL'' hahahahahahahahahahha

13:07 Noxelia ''Dodam, że od tamtego czasu schudłam z 70 do 56,5 kg specjalnie po to, by zrobić mu niespodziankę. Wczoraj miałam ochotę rzucić się z rozpaczy na lodówkę, ale na szczęście walczę dalej.'' no faktycznie jestes piękną. gruba świnio hahahahaha

i co ruda piczko? Zdemaskowali cie hahahahaha. Teraz pewnie placzesz w poduszke i zastanawiasz sie co napisać żałosna gnido.

Noxelia aleks to juz przeszlosc, nie wrocil wiec mam prawo byc z kims innym !!!!!!!!!!! A nie mówiłem, że nikt cie nie chce hahahahahaha DOBRZE CI TAK!!! i teraz się taka brzydka, spasiona świnia bedzie dowartościowywać kosztem ładnej dziewczyny na zdjęciu. Sama jesteś tłusta, a piszesz, że to chucherko ze zdjęcia ma tłuste jak to napisałas "ramiońska". Jad ci z mordy wycieka żmijo podła i zawistna.

szkoda, że sie nie rzuciłaś z rozpaczy na lodówke hahahahahahaha a lepiej byłoby gdybys weszłą do lodówki i już nie wyszła. Dajcie jeszcze jakies głupie texty Cipxelii!!!

Boze widzisz a nie grzmisz :-O Jak wywloka?! Umiescil ktos zdjecie dziewczyny a ty ja wyzywasz od wywlok. Dno itelektualne- ot cala Noxelia. Wampirzyca zasrana. Do garow tlku gdzie twoje miejsce a nie na salony kafeterii! Znowu chłop cie rzuci!

Noxelia ale durny jestes schudlam bardzo szybko iteraz mam epsza figure od tamtej wywloki i pewnie jak chodzisz bez stanika to deptasz sobie po cyckach skoro tak szybko schudłaś, a nożyska ociekają celulitem

Gość ik968l
ciemna karnacja dziewczyna ok ale facetów wyzywacie od brudasów, jebani hipokryci:o

Całe forum cie nienawidzi noxelia. Masz problemy psychiczne (oprócz tych z wyglądem hahaha). Lecz sie z tych kompleksów, bo twoja samoocena = 0 i dlatego tak plujesz jadem na wszystkie ładne dziewczyny bo ci poprostu smutno, że one są takie piękne a ty brzydka, z wytarganymi brwiami do połowy oczu o blada, jak śmierć.

Noxelia ty masz twarz prostej chlopki. Twarz nieskalana inteligencja i mysleniem :-O Twoje miejsce jest nad rzeka i robic pranie a nie na forum wiesniaczko